Moj izbor... - Blog - VojvodinaCafe Forum
Pogledaj RSS Feed

Milicica

Moj izbor...

Ocenite unos
Neko mi je jednom rekao da sam posebna, drugacija od ostalih, i to mi se svidelo. Sada kada premotam film, povezem neke kadrove, shvatam da je to bila tipicna laz. Nisam drugacija, Nisam posebna. Ista sam kao i sve druge, zeljna paznje, prijateljstva, ljubavi, spremna da uzmem ali i da dam. Da li zbog toga padam u necijim ocima? Cemu posebnost ako si sam

Neko je jednom rekao da je davanje blagoslov. Da, ja znam da dam, ali je prokleta moja zelja da mi se uzvrati istom merom. Zaboravljam da nisu svi ljudi isti. Neki samo zele da uzimaju, da uzivaju u tome sto im je datoI da se podsmevaju budali koja im pruza tu nasladu. E, pa, dosla sam do zakljucka das am previse davala, a premalo dobijala. Mislim da je krajnje vreme da se to zavrsi. Ne trazi mi, neces dobiti nista vise od jednog prezirnog osmeha. Sem prezira, vise nemam nista da dam. A opet, da li sam ikada i imala?

Neko mi je nekada rekao da sam ledena kucka. Kako sam tada zelela da je u pravu. Kako sada zelim da je u pravu!!! I, znas staBicu ledena kucka. Bicu posebna! Ugusicu svoje zelje, prestacu da dajem, prestacu da trazim, prestacu da zivim I neko ce jednom reci da ne licim na sebe, i bice u pravu, jer to necu biti ja. Bice to samo moja ljustura, drugacija od drugih, dostojna prezira... Ali vise nece boleti Nista !
Kategorije
Nekategorizovano

Komentara

  1. Avatar od  Dasak
    Ne poznam te, ali već znam da jesi posebna, jer svi mi jesmo.
    Dakako, imamo dosta zajedničkih crta, te spomenute potrebe, želje što čovjekom nas čine.. ali svi mi imamo ono nešto samo naše što nas razlikuje od drugog čovjeka, žudimo biti promatrani kao individue, jer svi mi smo posebni, na svoj smo način, drugačije volimo, drugačije gledamo, drugačije tješimo, drugačije ljubimo, a opet svi smo mi i nečiji prijatelj i ljubavnik. Posjedujemo ono nešto u sebi, samo naše, što čeka da bude zapaženo od druge individue.
    A emocije...ja sam protiv zataškivanja, kada ti se plače-plači, kada si sretna-smij se, ako želiš vrisnuti-ma vrišti! Sve na svoj način.
    Neka boli, bar znamo da smo živi