Putuj, Evropo! - Blog - VojvodinaCafe Forum
Pogledaj RSS Feed

Price iz matrix-a

Putuj, Evropo!

Rating: 11 votes, 1.00 average.
Putuj, Evropo! Beži odavde.

Putuj, Evropo, spasavaj se!

Ne zalazi u crnu rupu čovečanstva, progutaće te u trenu. Ovde ne važi logika, ni matematika, fizika je odavno napustila posed... ovde važi samo jedan zakon - nema zakona! Samo jedno pravilo - nema pravila!

Nosi svoje zakone, ovde ne vrede.
Nećemo mi lopove u zatvor, njih ćemo u državnu upravu.
Nećemo lažove u zatvor, njih ćemo u stranke. Nećemo manijake u ludnicu, bolje im je na ulicama.
Nećemo policiju da nas čuva, branićemo se crvenim kamenicama.
Nećemo ni vojsku da dobra bude, da nas brani... pustićemo vojnike da se međusobno poubijaju svaki put kad vide mladića sa vel'kim M.
Nećemo ni šiptare na Kosovu, ni balije u Sandžaku, ni crnce u Čačku, ni Amere u Beogradu, a tek što nećemo ljude koji drugačije misle! Oni su najgori.

Putuj, Evropo! Nosi i svoje standarde!
Idi dođavola sa svojim savršenim jabukama na pijaci, sa zaštitom potrošača, sa borbom protiv korupcije...sa otvorenim granicama, hej! Ko tu ludost izmisli....dabogda ga mater kukom po Majni tražila, zatrlo mu se i seme i pleme!

Idi dođavola i sa obrazovanjem! Ko je video da se diploma zaradi učenjem, zar nije lakše novcem?

Porodica! Nek ti crkne, kao i pleme svakom izdajniku! Vidi u SRBina porodice, hej! Svaka majka po jedno dete! Ali svaka, i to u proseku!

Putuj, Evropo, jble te zvezdice na plavom polju! Jbla te sloboda i demokratija!

Pusti nas da udišemo gasove u Pančevu, da se trujemo hemikalijama u Boru, da bijemo pedere i crnce i azijate ako ih nađemo... da dokrajčimo bolesne, da pijance ubijemo Zozovačom, ludake da sredimo lekovima, plava riba, kljukana dinastija....

Pusti nas da ispite platimo k'o ljudi, da na Veliki Petak muzikom se tešimo, da nam sela u govnima izdahnu, naše selo Amerika cela! Pusti da nam Bah i Betoven na svadbama sviraju, da nam žirafe trgove ukrašavaju... ne znaš TI! Ko si TI da nam slobodu namećeš? Pusti nas da živimo!

Putuj Evropo, srećno ti bilo.....

Updated 21.09.2009 at 02:37 by Morpheus

Kategorije
Nekategorizovano

Komentara