Ja o čoveku Rasimu Ljajiću ništa loše nisam rekao,ali predsednik da bude nema šansi i šta sad?
Možda bi bilo bolje da otkucam joj da,divno,kakav predivan čovek,oću ga za predsednika iako je to čisto laprdanje...
Ja dole nisam napisao zašto neću glasati za njega,već da time što neću glasati za njega ne vređam nijednog mađara...
Sad si mi otvorio oči...idem koliko sutra da molim Natašu Kandić da mi oprosti što imam loše mišljenje o njoj...
ima i onaj ćelavi u vladi,što se busa za ljudska prava,po meni on više šteti nego ne znam ko(u suštini besposleni lopovi,sa vanserijski inteligentnim projektima ciganskih naselja u vukojebini bb recimo )
Ali kako god,ti si tolerantan,ja sam netolerantan...po pitanju ovih NVO-a pogotovo

1Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Ne shto si ti narochito bitan, vech shto su oni uvrezzeni tako medj narodom...
,sa vanserijski inteligentnim projektima ciganskih naselja u vukojebini bb recimo )

Odgovor sa citatom
!
.
.
!?! Obrazloženje koje su dobile (jer su sve zatražile da im se objasni svrha pitanja pošto nije vezano za njihovu stručnost, sposobnost ili podobnost za radno mesto) je "da firma nema nameru da osobi koja zatrudni plaća trudničko bolovanje a tada mora da zaposli nekog drugog" !?!

Preporuči temu