APLIKACIJA ZA IZLASKE I KASNE POVRATKE
Ime momka/verenika/supruga:__________________________________________ _________
Od inokosnog organa mog života molim dozvolu za izlazak u sledećem periodu:
Datum :______________ Vreme izlaska:___________________ Vreme povratka:________________
Bude li mi molba uvažena, svečano se obvezujem da ću posetiti samo dole navedene lokacije. Takođe neću razgovarati s drugim osobama ženskog pola (osim onim dole prijavljenim) bez da za tu svrhu unapred ne dobijem odgovarajuće kupone. Neću isključiti mobilni telefon nakon dve krigle, niti ću konzumirati više od dole navedene količine alkohola bez da prvo naručim taxi. Razumem da čak ako mi se molba i uvaži, moja djevojka/verenica/supruga zadržava pravo da bude ljuta na mene i bez valjanog razloga tokom naredne nedelje.
Količina dozvoljenog alkohola :_________________________________________________
(u jedinicama)
Mesta koja će se posetiti:_________________________________________ ______________
Osobe ženskog pola koje će
se susresti:_________________________________________ ________________________
Jela snažnih mirisa/ukusa koja
se nameravaju konzumirati:______________________________________ ________________
Ja sam niži oblik života. Znam ko nosi pantalone u našoj vezi, i slažem se da to nisam ja. Povinovaću se svim nametnutim obavezama iako sam svestan da će me to koštati čitavo bogatstvo u čokoladi i cveću. Ovim se obavezujem da ću prenoćiti uz skitnice na klupi u parku ne budem li se vratio pre gore navedenog vremena. Na putu kući neću razmišljati o svojoj situaciji niti se zaluđivati mišlju da zaslužujem bolje. (čuj ti mene: bolje!?)
Ovim izjavljujem da su prema mom znanju (kojeg kao da i nemam u poređenju sa svojom BOLJOM polovinom), gornje informacije tačne.
Potpis - momak/verenik/suprug:___________________________________________ ___________
Zahtev je ODOBREN / ODBIJEN
__________________________________________________ ________________________________
Ova odluka nije podložna raspravi osim pod mojim uslovima.
*
Dozvola mom momku/vereniku/suprugu da izlazi iz kuće tokom sledećeg razdoblja:
Datum:_________________ Vreme odlaska:________________Vreme povratka:________________
Potpis -djevojka/verenica/supruga: ______________________________________

2Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Preporuči temu