Strana 17 od 39 PrvaPrva ... 713141516171819202127 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 161 do 170 od ukupno 388
Like Tree2Likes

Tema: Šaljivi tekstovi preuzeti sa neta i ostale zezalice...

Domaći Avatar od  Night
    Član od
    16.12.2009.
    Aktivnost
    10.02.2012
    Zemlja
    Serbia

Odgovor: Šaljivi tekstovi preuzeti sa neta i ostale zezalice...

APLIKACIJA ZA IZLASKE I KASNE POVRATKE

Ime momka/verenika/supruga:__________________________________________ _________

Od inokosnog organa mog života molim dozvolu za izlazak u sledećem periodu:

Datum :______________ Vreme izlaska:___________________ Vreme povratka:________________

Bude li mi molba uvažena, svečano se obvezujem da ću posetiti samo dole navedene lokacije. Takođe neću razgovarati s drugim osobama ženskog pola (osim onim dole prijavljenim) bez da za tu svrhu unapred ne dobijem odgovarajuće kupone. Neću isključiti mobilni telefon nakon dve krigle, niti ću konzumirati više od dole navedene količine alkohola bez da prvo naručim taxi. Razumem da čak ako mi se molba i uvaži, moja djevojka/verenica/supruga zadržava pravo da bude ljuta na mene i bez valjanog razloga tokom naredne nedelje.

Količina dozvoljenog alkohola :_________________________________________________
    (u jedinicama)

Mesta koja će se posetiti:_________________________________________ ______________

Osobe ženskog pola koje će
    se susresti:_________________________________________ ________________________

Jela snažnih mirisa/ukusa koja
    se nameravaju konzumirati:______________________________________ ________________

Ja sam niži oblik života. Znam ko nosi pantalone u našoj vezi, i slažem se da to nisam ja. Povinovaću se svim nametnutim obavezama iako sam svestan da će me to koštati čitavo bogatstvo u čokoladi i cveću. Ovim se obavezujem da ću prenoćiti uz skitnice na klupi u parku ne budem li se vratio pre gore navedenog vremena. Na putu kući neću razmišljati o svojoj situaciji niti se zaluđivati mišlju da zaslužujem bolje. (čuj ti mene: bolje!?)

Ovim izjavljujem da su prema mom znanju (kojeg kao da i nemam u poređenju sa svojom BOLJOM polovinom), gornje informacije tačne.

Potpis - momak/verenik/suprug:___________________________________________ ___________

Zahtev je ODOBREN / ODBIJEN
    __________________________________________________ ________________________________
    Ova odluka nije podložna raspravi osim pod mojim uslovima.
    *………………………………………………………………………

Dozvola mom momku/vereniku/suprugu da izlazi iz kuće tokom sledećeg razdoblja:

Datum:_________________ Vreme odlaska:________________Vreme povratka:________________

Potpis -djevojka/verenica/supruga: ______________________________________
    █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║

ZOE
    ZOE je offline
    neunistivi zlojeb Avatar od  ZOE
    Član od
    13.12.2006.
    Aktivnost
    juče
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    49
    Blogovi
    10
    Slike
    2

Deca pišu

Tema sastava: Sova

Sova je ptica. Ona danju spava, a nocu je potpuno slepa, kao slepi miš. Pošto ja ne znam puno o sovama, pisacu o životinji koju znam. To je, krava. Krava je sisar. Ona ima šest strana: gornju, donju, levu i desnu. Na zadnjoj strani je rep. Na kraju repa je jedna cetka. Ona služi da se krava brani od muva, da ne bi upadale u mleko. Mleko visi ispod krave. Na prednjoj strani je glava, koja služi da na njoj rastu rogovi. Rogovi služe da bi krava bola. Glava služi i da bi na nju stala usta. Krava jede malo, jer ono što pojede, jede dva puta. Usta služe i da bi krava mukala. Ako ne muce, onda su joj usta puna.

Muška krava je vo. Vo nije sisar. Meni jos uvek nije jasno kako se dobija mleko.

(od DzoA » 12:24 am Pon 03, Okt 2005 )

Domaći Avatar od  Vojvotkinja
    Član od
    27.08.2009.
    Aktivnost
    juče
    Zemlja
    Albania

Vec dugo lajkujem jednu malu..Ima dugacke statuse,kratku pamet,caroban profil i zgodnu sliku.Primetio sam da ni ona nije ravnodusna.Vrlo cesto mi kaze kako voli moj dugacki.. spisak prijatelja, ili kako mi je dobar najnoviji link...
    I izasli smo par puta..Na Chat..Znate,to vam je ono mesto,desno od profil slike,prekoputa aplikacija..Moram priznati da sam bio odusevljen..Istina,pricamo razlicitim jezicima,ali ljubav ne poznaje barijere..Poceo sam da ucim..U pocetku su mi tesko isli nepravilni glagoli BTW,WTF,OMG...ali zato briljiram sa LOL,BWE i XEXE..Vremenom je i ona mene pocela da lajkuje...Jednom smo cak izasli i na MSN..Tamo je mirno i tiho,i mogli smo pricati bez bojazni da nam neko gleda profile!
    Lepo nam je..Izlazimo svako vece,druzimo se,razmenjujemo slike i linkove..Iskren da budem,razmisljam o svadbi...Zakupicu ceo Chat,svi cete biti pozvani! Svirace nam najbolji muzicari sa Youtube-a,a na meniju ce biti samo specijaliteti i pikanterije:najsveziji proizvodi sa Farmvilla i Fishvilla!!Notifikaciju svog istorijskog "DA" ostavicu na statusu,neka svi vide da sam nasao srecu u zivotu! I ona je obecala isto! Kupicemo divan stan u Yovillu,a ja cu dobiti dobar posao u Mafia Wars-u,pacemo imati od cega da zivimo!
    Nasi prijatelji dolazice nam u goste redovno,a za njih cemo otvoriti posebnu grupu,da imaju gde da se smeste. Mrzecemo sve koji nas hejtuju,a lajkovati sve koji nas vole..Zajedno!
    Obecavam da cu joj biti veran,da necu lajkovati slicice drugih,i da necu sa drugima izlaziti na Chat...
    Decu cemo praviti u Photoshop-u,i ziveti srecno sve dok traje Facebook...ili dok nam ne ukinu profile!!
    'Ako vam se neka ptica posere na glavu, obrišite se diskretno i pravite se ludi, kao i uvek kad su vas posrali.' - čika Dušan Radović

Koja Sedi Avatar od  _baba_
    Član od
    22.01.2007.
    Aktivnost
    10.02.2012
    Zemlja
    Fiji
    Blogovi
    3

shumadijska koala

treci nastavak moonlight-a

bu!

Umro je AjnΕ‘tajn, umro je Tesla...a i meni neΕ‘to nije dobro

ELA
    ELA je offline
    Mel in ore, fel in corde Avatar od  ELA
    Član od
    21.11.2009.
    Aktivnost
    27.04.2011
    Zemlja
    Serbia
    Blogovi
    3

- Recite mi kako je sve to počelo?
    - Vratim se ja sa posla i zateknem ženu golu u krevetu sa mojim najboljim drugom...
    - I?
    - Odmah izvadim pištolj da ubijem ženu. Međutim žena i prijatelj me smire, popijemo kafu jer je zaista glupo da ubijem ženu pa da idem u zatvor ,a moj drug da nadje neku drugu i da nastavi da zivi kao da nista nije bilo.
    - Tačno. Život nudi toliko mogućnosti...
    - Pa jeste.. Par dana kasnije, vratim se ja s posla i zateknem moju ženu sa poštarom. Odmah uzmem pistolj da ga ubijem. Medjutim supruga me smiri, skuva mi kafu i zaključimo da nije vredno da idem u zatvor zbog poštara... A i ona će, bez čoveka, biti prinuđena da se preuda pa na kraju opet ja ispaštam.
    - Odlično ste to zaključili.
    - Juče, vratim se ja sa posla i zateknem moju zenu sa poštarom i mojim najboljim drugom. Nisam mogao da podnesem pa, pošto nisam mogao da nadjem pištolj, popnem se na sims prozora da skošim. Znate mi smo na devetom spratu...
    - Dobro je da niste skočili.
    - Pa nisam... Dok sam pio kafu sa ženom, poštarom i najboljim drugom došli smo do zakljčuka da je glupo da budem mrtav a oni da mi jebu zenu. Ne isplati se.
    - Pozitivno razmisljate. ...Nego šta je vaše pitanje?
    - Doktore, razmišljam se nešto... Ne pijem li ja mnogo kafe?

...sa Strongman-ovog bloga

ELA
    ELA je offline
    Član od
    21.11.2009.
    Aktivnost
    27.04.2011
    Zemlja
    Serbia
    Blogovi
    3

''If you watch the above images from your seat in front of the computer, Mr.Angry is on the left, and Mrs.Calm is on the right. Get up from your seat, and move back 12 feet, and PRESTO!! they switch places!!

I believe this illusion was created by Phillippe G.Schyns and Aude Oliva of the Univ. of Glasgow.

This proves that we may not be seeing what's actually there, all the time!!''

Domaći Avatar od  Light
    Član od
    03.09.2009.
    Aktivnost
    18.01.2011
    Zemlja
    Ethiopia

If you are not willing to risk the unusual, you have to settle for the ordinary

crazy diamond Avatar od  leptiric
    Član od
    18.04.2009.
    Aktivnost
    danas
    Zemlja
    Serbia

ELA
    ELA je offline
    Član od
    21.11.2009.
    Aktivnost
    27.04.2011
    Zemlja
    Serbia
    Blogovi
    3

ZOE
    ZOE je offline
    neunistivi zlojeb Avatar od  ZOE
    Član od
    13.12.2006.
    Aktivnost
    juče
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    49
    Blogovi
    10
    Slike
    2

Slične teme

1. Iskustva sa neta
    Autor Meggy u forumu Društvo oko nas
    Odgovora: 111
    Poslednja poruka: 31.01.2012, 22:54
  2. Suprugovo prezime - nadodati ili potpuno preuzeti?
    Autor little fairy u forumu Porodica
    Odgovora: 42
    Poslednja poruka: 18.01.2012, 16:32
  3. Popovi,oci (ochevi) i ostale hodze...
    Autor Skidatch_Mraka u forumu Religija
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 04.09.2011, 00:24
  4. Dečije zezalice
    Autor Najgora u forumu Kulinarstvo i ishrana
    Odgovora: 6
    Poslednja poruka: 09.04.2010, 22:02
  5. Pihtije i ostale zafrkancije
    Autor SQUAW u forumu Kulinarstvo i ishrana
    Odgovora: 42
    Poslednja poruka: 22.01.2009, 00:37

Tagovi za ovu temu