YouTube - HORRIBLE HISTORIES - The Mummy Song (Awful Egyptians)
GROZNI EGIPCANI![]()
YouTube - HORRIBLE HISTORIES - The Mummy Song (Awful Egyptians)
GROZNI EGIPCANI![]()
I couldn't be more impressed
and less amused
Probudila sam se. Umila se brzo, pomuzla krave, dala jesti kokošima i zečevima, izgnala koze i krave na pašu.
Probudila sam djecu, napravila im doručak, spakovala ih za školu, odvezla ih u školu, pokosila travu.
Otišla sam na posao, posvađala se s nadređenim, izbacila ga van iz kancelarije, obračunavala putne naloge zarađivala novce, zaradila novce.
Došla sam kući, iscijepala metar drva, skuvala ručak, dovela djecu iz shkole, nahranila ih, prijavila porez na dobit, išla u polje okopavat kupus i krompir do mraka, stigla na frizuru.
Vratila sam se kući, ugnala krave i koze u štalu, spremila večeru, obnovila osiguranje za auto, nahranila djecu, okupala ih, stavila ih u krevet, oprala veš, platila račune putem net bankinga, pregledala poštu, rasirila veš, pojela koru 'ljeba s maslacem i medom.
Kad sam se konačno spremila krenuti leć', pade mi na pamet:
''KUKU MENI!!!! Moj muž! Cijeli dan leži na kauču neizjeban!!!'
'Ako vam se neka ptica posere na glavu, obrišite se diskretno i pravite se ludi, kao i uvek kad su vas posrali.' - čika Dušan Radović
Poruku je izmenio memento, 05.09.2009 u 00:35 Razlog: nepotrebno odstranjeno
I couldn't be more impressed
and less amused
Podgoricanke, kad se probude jos malo leze u krevetu. Onda im muz donese kafu jer ne mogu da se rastrijezne ujutro. Ne progovaraju ni sa kim dok ne ispuse prvu jutarnju cigaretu.Onda zauzmu toalet narednih pola sata a muz i djeca cekaju. Djeca se sama spremaju ili ih ona mrzovoljna natronta pa nek to sredjuju baba ili vaspitacice u vrticu.
Dovezu je na posao. Uz put prigovara muzu kako vozi. Popije tamo drugu kafu i prica sa koleginicama kako je Lljilja Bagojevic propala, a kako je Mugi pravo musko, sve zivo po Podgorici porusi i niko mu pisnut ne smije. Milo ga se boji. Tad dodje vrijeme za pauzu. Prosetaju sa koleginicama po buticima. Najtezi dio dana... jer mora zapamtit u koji ne smije uci, jer duguje jos ko zna koliko para za robu koju je uzela na rate. Svrate u kafic na "dorucak".
Vrati se na posao i mrzovoljno radi sa strankama. Donesena cokolada joj izmami skrti osmjeh. Pola sata prije kraja radnog vremena ide kod majke da uzme rucak. Muz pokupi djecu. Uz put vice na djecu jer su nesnosna. Kuci jedu i stavi sudje u masinu za pranje. Prigovara muzu kako samo njena majka sprema hranu a njegovi se ne obrcu.
Uvece gleda Velikog brata i zamislja kako bi ona bila dobar lik u VIP izdanju istog.
Predlaze muzu da zamijene zenu koja dolazi da im cisti i pegla vikendom, za onu
Marininu iz Maslina. Jes da je skuplja, ali to vrhunski radi. Ona je cistila i kod
ministra Stijepovica. Bio je prezadovoljan.
Uvece iscrpljena vodi ljubav sa muzem. Prije spavanja se jede jer se nije potrudila
oko B. Markovica, koji je smekao u kaficu prije deset godina. Procitala je da je sad
u Upravnom odboru Agencije za internoexternoraspamecivanje. Plata vrhunska. Zena mu kupuje robu kod Srecka. E kad nije imala pameti...
![]()
'Ako vam se neka ptica posere na glavu, obrišite se diskretno i pravite se ludi, kao i uvek kad su vas posrali.' - čika Dušan Radović

Mislim da je Jaran ipak jaci od Remija Gaillard-a.
YouTube - GYMNASTICS (REMI GAILLARD)
YouTube - Nocna Mora The best dnevnik ever! Part 1![]()
Ne, dani nisu dugo ÄŤekali,dani su beĹľali, i puzali i lebdeli...
Milan Mladenović

Hej Joe...Supercalifragilisticexpialidocious !

Hej Joe...Supercalifragilisticexpialidocious !
Kad sam imao 14 godina, nadao sam se da ću jednog dana imati djevojku.
Sa 16 godina imao sam djevojku, ali nije imala strasti, pa sam zaključio da mi treba strastvena djevojka sa životnim žarom.
Na koledžu sam se zabavljao sa strastvenom djevojkom, ali je bila suviše emotivna. Sve je bilo dramatično, bila je kraljica drame, sve vreme je plakala i pretila samoubistvom. Tada sam zaključio da mi je potrebna stabilna ličnost.
Sa 25 našao sam veoma stabilnu djevojku, ali je ona bila dosadna. Bila je potpuno predvidljiva i nikad se nije uzbudjivala ni oko čega. Život je postao toliko dosadan da sam zaključio da mi treba malo uzbudljivija djevojka.
Sa 28 godina našao sam uzbudljivu djevojku, ali nisam mogao da držim korak sa njom. Jurila je od jedne stvari do druge, nikad se nigdje ne zadržavajući. Činila je lude, iznenadne stvari i činila me je isto toliko jadnim koliko i srećnim. U početku je bila zabavna i vrlo energična, ali nije imala nikakav pravac. I tako sam odlučio da nadjem djevojku koja ima jasne ciljeve.
Kad sam napunio 31 godinu, našao sam pametnu, ambicioznu djevojku, koja je stajala čvrsto na zemlji i nju sam oženio. Ona je bila toliko ambiciozna da se razvela od mene i uzela mi sve što sam imao.
Sad sam stariji i mudriji i tražim djevojku sa velikim grudima ...
If you are not willing to risk the unusual, you have to settle for the ordinary
Negde u sređivanju diska nađoh "Malu pomoć iz lektire"
NEČISTA KRV
Tipa ožene starijom ribom. On provali da je njegov ćale ziguje, što ga totalno sjebe. Cela knjiga je seks, samo tako.
ANA KARENJINA
A što bi s Anom Karenjinom da se baci pod voz, budala jedna?!
Ana Karenjina je neka žešće dobra riba, ali udata za matorca duplo starijeg od sebe. Pošto njemu nije mogao da se digne, ona se smorila, pa na nekoj žurci upozna mladog, zgodnog frajera i počnu da se viđaju.
Međutim, ona upadne u trip sama sa sobom da to nije u redu, iako se ceo grad kara međusobno i na kraju padne u bedak i rokne se, a ovaj njen švaler crk'o od muke i ode na front, pa i on pogine.
Za to vreme neki tamo mamlaz muva neku ribu, al' tip je smotan, pa na soma strana žvaće nešto i na kraju knjige je zaprosi...
KOŠTANA
Koštana je igračica u diskoteci i žešća riba, a na nju se naložio neki buržuj i hoće da je ženi, a ona neće. Frka joj je da neće moći da bleji po gradu jer je njegova porodica neka ozbiljna... Celu knjigu kuka neki matorac za svojom mladosti i smara sve ostale, a knjiga je žešće nerazumljiva jer je na vranjanskom
DUNDO MAROJE
E, ortak, za ovo ti treba rečnik da bi skapirao jer je na nekom jeziku iz Dubrovnika.
Taj Maroje je neki bogat trgovac, ali stipsa, a sin mu gradski blejač. Pošalje on sina u Veneciju da kao razvije biznis, dao mu kintu i robu, a on tamo juri ribe i kreše neku kurvu, koja mu je izvukla sve pare. Starac pođe za njim, hoće da ga vrati nazad, pa sin smisli foru da izvuče pare od te svoje ženske i da pokaže ocu da je napravio biznis...
Ne zna se dalje šta je bilo, jer je neko izgubio kraj knjige.
GORSKI VIJENAC
Turci opkolili Crnogorce, pa se ovi uzentali i sakrili, a njihov vođa, neki vladika, kuka da se vrate, jer on ne zna sta će sam protiv Turaka.
Tu ih kao loži nekim hrabrim tekstovima, pošto su Crnogorci žešće utripovani da su junačine, a u stvari su pičketine.
Pošto im je vladika obećao da će svi biti baje u svojoj ekipi ako pobede Turke i da će da im da dobru kintu, odjedanput se tu stvore neke junačine koji imaju pušku koja pogađa na sto metara, pa odu u bitku i naravno (a kako bi Crnogorci drugačije) sjebu Turke.
SEOBE
Radi se o Srbima vojnim gastosima koji traže autonomiju ko Čanak, međutim, Švabe zabole racku za njih, vec ih samo iskorištavaju za sitne repa, baushtel i rad na crno. Ovima dokurči i zapale za Rusiju. Tu se međusobno pop****ju na "shud aj stej or shud aj gou" foru. Neki odu, neki ostanu, a Rusi ih kao i Švabe ispale za šljaku i papire. Uglavnom ljudi najebali do bola.
PROKLETA AVLIJA
Turski zatvor, ko u Ponoćnom Ekspresu. Upravnik zatvora, žešće za***an lik, sve ih kara, svima im se najebava stare. Dva tipa, od kojih jedan đankoza a drugi pop, šilje patku celu knjigu oko nekog Pekmez-Sultana (ili džem,marmelada, jebem li ga.) i posmatraju prolaznost života s bočne strane. Đankoza očito poderan ko stoka a za popa se ne zna. Knjiga je kratka tako da nije baš najpodesnija za potpalu, ali bi bila idealna kao podupirač za frižider ili šporet.
P.S. Praštajte, moradoh negde da "prodam fazon".
Sivi laje...a karavani prolaze.
Preporuči temu