Definitivno da niko nije ravnodušan prema ovoj TV stanici. Obično se spominju krajnosti koje sam naveo u naslovu teme, a možda ima i nešto treće.
Vaše mišljenje...
Proevropska
Antisrpska
Ništa od ta dva
Ne znam i ne zanima me
Definitivno da niko nije ravnodušan prema ovoj TV stanici. Obično se spominju krajnosti koje sam naveo u naslovu teme, a možda ima i nešto treće.
Vaše mišljenje...

Volim njihov program, od jutarnjeg (poceli su malo da brljaju, a ko pa ne brlja..), preko obrazovnih emisija, o filmovima da i ne govorim kao i o humoristickim serijama kratke forme.. Korektni su i kada je tajming u pitanju, nemaju odstupanja - koliko sam primetila..(politicke emisije izbegavam)
Najsmesnije mi je kada pojedinci onako, zamisljeno (dubiozno) postave pitanje "a ko njih finansira?" Ma, nemoj..Da ne spominjemo ostale - privatne TV stanice..
Sasvim korektna domaca (pa sta iako nije, TV stanica)
Poruku je izmenio Goga, 31.08.2006 u 00:52

Da potpišem Gogu i da dodam sledeće. Tv mi je non-stop upaljen, bez obzira da li ga neko gleda. Ako nije na nekom muzičkom, dečijem, ili animal-discovery-travel-nationalgeo. kanalu, uvek je na B92. Ja mnogo više slušam njihov radio program. A i home page na kompu mi je njihova stranica. Nekako me najbolje informišu. Mogu da budu šta hoće. Moje simpatije imaju skroz.![]()
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

ja bih rekla ni jedno ni drugo (uostalom, ne vidim ni jedan jedini razlog da bi nesto sto je proevropsko bilo antisrpsko, ili obrnuto - to mu nesto dodje poput paranoje). politiku inace ne pratim, pa je ne gledam ni na b92, a ovo ostalo zasluzuje svaku pohvalu (dokumentarci, serije i filmovi), a jos mi je bolje sto znam da me na b92 nece nikada docekati neka podvriskivajuca svraka (latinskog naziva: vriska dupetarija) kojoj je tata prodao bika, pa sad umislja da zna da pjeva. uostalom, ako nekom nesto smeta, ne samo na b92, nego i na ostalim stanicama, neka promjeni kanal.
nattydread is coming to dinner
Dilema je smesna. B92 ispunjava sve standarde koji profesionalno medijsko izvestavanje zahteva. Evropa u najvecoj meri postuje standarde koje je postavio BBC kao veliki medijski magnat. I B92 radi po njihovim standardima.
To sto jedino na njihovoj televiziji mozes da vidis neke dokumentarne emisije koje govore o tome da su npr. i pripadnici srpskog naroda pravili zlocine u ratovima koji su iza nas, ne mora da znaci da je antisprska. Jednostavno, neki ljudi ne mogu da prihvate da su za zlocine krivi pojedinci, a ne ceo narod. Ja sam ponosna na ono sto sam, a isto tako se ne stidim to da kazem, naravno ako me neko pita, ni u Bosni ni u Hrvatskoj. Elem, da ne lutam dalje, ovo proevropska, sta je to? Da li je to zato sto obraca paznju i na neke druge aspekte prica, a ne samo na jednu?! Da li je to jer stalno podseca na postojanje Haskog tribunala i obaveze zemlje prema nama? Sto ne zaboravlja Zorana Djindjica i sudjenja njegovim ubicama?
OK je to, samo što ja nikada nisam video da su pustili neki dokumentarac o zločinima nad srpskim narodom!maqa kaže:
Osim toga nemam neke veće zamerke!![]()

Mala ispravka - nedavno sam upravo na pomenutoj TV po prvi put video snimak šikaniranja Srba u izbegličkoj koloni od strane ustaša, tako da se izgleda trude da odaju utisak objektivnosti.Bacvanin kaže:
Inače, retko kad stižem da pogledam TV. Filmove uglavnom gledam na kompu (long live piracy!), a na TV jedva ponekad uspem da odgledam neku od stravično dobrih emisija na VIASAT History i Explorer kanalima.
![]()
Što se tiče B92, program im je skroz profesionalan, nema šta. Informativni program za čistu peticu! Isto važi i za obrazovni i filmski program. Dodatni plus je odsustvo svih vrsta ptica-kreštavica iz porodice vriska dupetarija!![]()
Jedino me plaši ona "proevropska" orijentacija i gomila gej smradova na njihovom forumu. Da se razumemo - slažem se u potpunosti sa Dreadful Natom da proevropski ≠ antisrpski, al' s druge strane, opet, nekako ne volem to što mnogo ližemo bulju onima koji su više puta na delu pokazali, a i dalje pokazuju, da nam ne misle dobro!
Sve u svemu, sa aspekta imaginarnog apolitičnog gledaoca, možete upisati još jedno pozitivno brojanje za ovu TV stanicu!
Volim te kad pričaš, u svom ovom ludilu...
Ako mislimo na isto, taj snimak je puštan u vestima i traje 20-tak sekundi. Naspram toga sam npr. dokumentarac o Srebrenici gledao minimum tri puta, a puštan je sigurno mnogo više. Opet kažem da nemam apsolutno ništa protiv toga, ali mogli bi malo ujednačenije da prikazuju takve stvari ili ćemo svi uvrteti sebi u glavu da je jedino sa naše strane bilo takvih zločina.gogothegreat kaže:
Možda i nisam u pravu, nego mi se zalomilo da gledam uvek jedno te isto, pa je to moj subjektivni utisak.
I imam još jednu zamerku - sa kojim pravom zbog njih ne možemo da gledamo hrvatski Big Brother?Da li tako oni zamišljaju demokratiju?
Preporuči temu