Zanima me šta mislite o bilbordima?Da li oni deluju na vas kao podsticaj za kupovinu proizvoda ili suprotno?Da li je taj način prezentacije loš ili dobar?
Dobar
Loš
Zanima me šta mislite o bilbordima?Da li oni deluju na vas kao podsticaj za kupovinu proizvoda ili suprotno?Da li je taj način prezentacije loš ili dobar?
Kao oglasivac mislim da je uzasno skup reklamni prostor.
Efekata skoro da i nema, mada velike firme mozda statisticki mogu iskazati povecanje prometa pomocu njih.
Ne volim jer ima ih svugde i ruzni su.
U ekonomske aspekte punjenja gradskog budzeta ne zalazim.

Kao mogući prosečan građananin mislim da reklamiranje preko bilborda na mene utiče u vrlo malom stepenu. Praktično se osećam inertnim na njihove poruke, a kada su političke kampanje u pitanju, verujem da kod mene izazivaju i kontra efekat. Ali, kako reče kolega Biter, jako su skupi. To znam pošto sam imao priliku da pratim njihovu izradu, kao i osmišljavanje. Međutim, izgleda, ako ih neko nema, da se subjektivno oseća neozbiljnim pa ih naručuje, tako da su u tom smislu postali svojevrsni statusni simbol...
Opet sam ti u kafani, mene bez nje ništa nema
Tu su moje lude noći, nikad nisam u samoći,
Hej kafano, moja rano...Samo na www.VojvodinaCafe.rs - Muška kafana,
Bircuz koji radi 25 sati dnevno!
dobri su i ne smetaju ako na njma nema politicara
samo pogledam kad je neko telo na njima ali ne pamtim sta je reklama.
Dosadni su, previse ih je

Kad sam bio kod strica u L.A. video sam na stotine bilborda tako da kada ih vidim ovde kod nas deluju nekako siromasno.Valjda kakva zemlja taki' bilbordi
Na mene deluju, uvek obratim pažnju na njih, čak mislim da mi i deluju podsticajno na kupovinu. Letos su me, na primer, fascinirali bilbordi "Ne prizivaj nesreću". Možda su skupi i ne opravdavaju svrhu, no meni lično se takav način oglašavanja dopada.
...il smo samo tu zbog ravnotee među zvezdama...

Sve dok kupovna moc nebude na visem nivou vecina nas su samo puki posmatraci.
![]()
Ovaj post je uradjen sa 100% recikliranim pikselima.
Preporuči temu