Strana 4 od 4 PrvaPrva 1234
Prikaz rezultata 31 do 33 od ukupno 33
    ....dream chaser.... Avatar od  Kalina
    Član od
    23.10.2007.
    Aktivnost
    17.05.2011
    Zemlja
    Egypt
    Godine
    32

Odgovor: Antipreporuka, što da ne?

Skoro sam procitala Igracica Goa od San Sa.
    Ideja je zaista ok, mada je ta tema prezvakana vec puno puta. Atmosfera takodje nije losa. Ali je knjiga "plitka". Komercijalizovana do beskraja.
    Steta, imala je potencijala
    Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.

Grga Avatar od  paparazzo
    Član od
    27.08.2008.
    Aktivnost
    08.10.2011
    Zemlja
    Serbia

Eva Ras
    knjiga Petla na panj
    Posle me malo bolela glava
    Naša tehnologija je bolja!!!

Moderator Avatar od  Cecara
    Član od
    22.08.2007.
    Aktivnost
    danas
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    36

Meni nikako nisu prijale "Ćerka direktora cirkusa" od Justejn Gorder i "Zla kob" od Markesa.

Što se prve knjige tiče, koliko mi se "Devojka s pomorandžama" svidela, toliko ova nije. U "Ćerki direktora cirkusa" ima zanimljivih delova, pisac ima zanimljivog "pratioca", objašnjava zašto uopšte piše, putujemo s njim kroz život.... Ali na kraju mi je bila toliko degutantna da mi se zgadilo sve što sam pročitala, toliko da sam odmah otišla da operem ruke Ali džabe, te slike incesta ostaju u glavi

"Zlu kob" sam se zainatila da pročitam, iako mi se od početka nije dopala. Krajnji utisak je da utiska nema. I nameće se samo jedno pitanje: Zašto sam ja potrošila vreme čitajući ovo??? Priča po meni nema kraj, vrti se u krug, i moglo se tako nastaviti na još 200 strana, kao što se moglo završiti i mnogo ranije.
    I still find each day too short for all the thoughts I want to think, all the walks I want to take, all the books I want to read and all the friends I want to see.

John Burroughs

Strana 4 od 4 PrvaPrva 1234

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •