Skoro sam procitala Igracica Goa od San Sa.
Ideja je zaista ok, mada je ta tema prezvakana vec puno puta. Atmosfera takodje nije losa. Ali je knjiga "plitka". Komercijalizovana do beskraja.
Steta, imala je potencijala![]()

Skoro sam procitala Igracica Goa od San Sa.
Ideja je zaista ok, mada je ta tema prezvakana vec puno puta. Atmosfera takodje nije losa. Ali je knjiga "plitka". Komercijalizovana do beskraja.
Steta, imala je potencijala![]()
Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.
Eva Ras
knjiga Petla na panj
Posle me malo bolela glava
Naša tehnologija je bolja!!!
Meni nikako nisu prijale "Ćerka direktora cirkusa" od Justejn Gorder i "Zla kob" od Markesa.
Što se prve knjige tiče, koliko mi se "Devojka s pomorandžama" svidela, toliko ova nije. U "Ćerki direktora cirkusa" ima zanimljivih delova, pisac ima zanimljivog "pratioca", objašnjava zašto uopšte piše, putujemo s njim kroz život.... Ali na kraju mi je bila toliko degutantna da mi se zgadilo sve što sam pročitala, toliko da sam odmah otišla da operem rukeAli džabe, te slike incesta ostaju u glavi
"Zlu kob" sam se zainatila da pročitam, iako mi se od početka nije dopala. Krajnji utisak je da utiska nema. I nameće se samo jedno pitanje: Zašto sam ja potrošila vreme čitajući ovo??? Priča po meni nema kraj, vrti se u krug, i moglo se tako nastaviti na još 200 strana, kao što se moglo završiti i mnogo ranije.
I still find each day too short for all the thoughts I want to think, all the walks I want to take, all the books I want to read and all the friends I want to see.
John Burroughs
Preporuči temu