Sa moje tacke gledista, postoje dve strane medalje ovakve igre.
Nole i sa 30% svojih kapaciteta dobija dobre igrace i pokazuje zasto je bar po tom segmentu u samom vrhu. Ne otpisuje vise meceve koje gubi nego se bori do kraja i sve poslednje meceve koje je dobio, dobio je na taj nacin. Mentalno jeste sazreo i kad mu igra bude dosegnula istu tacku kao psiha, bice igrac kojeg ce biti jako tesko pobediti.
Sa druge strane, jako je lose da se trosi toliko puno protiv igraca koji i nisu njegov nivo. Protivnike kao sto je Kolsrajber ili Fis bi trebao da dobija sa mnogo boljim rezultatima, jer ako bude igrao ovako protiv boljih igraca, pojesce ga za uzinu. On vec sad izgleda kao da je kraj sezone, kao da nema gasa uopste, a godina tek sto je pocela.
U svakom slucaju, bravo Novaku na pobedi, nadam se da ce dalji tok turnira teci lakse.

LinkBack URL
About LinkBacks

Opet greške...ali ga onda krene nakon jedno odličnog servisa, kao da je sam sebi pokazao da može...a i mislim da je malo utrtao jer je Nadal nasuprot njega. 

Za manje od sat vremena na centralni stadion teniskog kompleksa u Majamiju na teren izlazi, od pre par nedelja, osamnaest godišnji somborac Filip Krajinović. Trenutno 331. na ATP listi. To će biti njegovo vatreno krštenje na masters turnirima.

Odlični Novak u trećem kolu

Preporuči temu