Jos davno, kada sam igrao F1 na kompjuteru, mnogo mi se svidela staza u Belgiji. Tako da moj glas ide za Spa Francorchamps. I jako sam besan, jer je ove godine izbacena iz kalendara.![]()
Mada, Imola je takodje mnogo dobra staza.![]()

Jos davno, kada sam igrao F1 na kompjuteru, mnogo mi se svidela staza u Belgiji. Tako da moj glas ide za Spa Francorchamps. I jako sam besan, jer je ove godine izbacena iz kalendara.![]()
Mada, Imola je takodje mnogo dobra staza.![]()
Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...
Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

Moj glas ide za stazu u Monacu. Iskreno jest da se najvise nerviram zbog iste jer je nekako uska previse i nema mjesta za preticanje ali me fascinira to sto se vozi kroz grad.
Mada i Imola mi je skroz dobra...![]()
![]()
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
moj glas ide stazi u monaku fascinira me vožnja u gradu gde se svaka greška plaća skupo!
I OLOVO JE PLEMENITI METAL SAMO AKO SE METAK PRAVILNO USMERI

Imola, definitivno.![]()

Meni je jedna od boljih staza u Francuskoj, Magny Cours.
VN Francuske, podaci o stazi i rekordi
Circuit de Nevers Magny-Course, 16. jul 2006.
Dužina: 4,411 km, 70 krugova, 308,586 km.
Rekord staze: Michael Schumacher (Ferrari F2004-Ferrari 053 V10) 1 min 15,377 s (=210,669 km/h).
Vreme: temperatura (vazduh/tlo) 34-35-/48-50 oC. Glelalaca: 75.000.
Iskustvo je ono što imaš kad ti više ne treba
Jos davno sam zarazena gledanjem F1
Sve su mi staze podjednako dobre i uzbudljive,ali broj jedan je ipak Monte Carlo![]()
sreca je kada pored sebe imas voljene osobe
Velika Nagrada Evrope i Francuska
Imola je zakon za vozace , sve ima sto treba da ima jedna staza.![]()

Imam nekoliko omiljenih staza ali ako trebam da izdvojim jednu onda je to Melbourne.
Melbourne, Monte Carlo i Singapore su moje tri najomiljenije staze.
Preporuči temu