Ja mislim da je ta prica o antisrpskoj televiziji stvarno vec izlizana... Uostalom, ima toliko drugih kanala, niko nije prinudjen da gleda B92 ako mu se ne svidja!
Proevropska
Antisrpska
Ništa od ta dva
Ne znam i ne zanima me
Ja mislim da je ta prica o antisrpskoj televiziji stvarno vec izlizana... Uostalom, ima toliko drugih kanala, niko nije prinudjen da gleda B92 ako mu se ne svidja!

Prilično smor televizija i svakako nedemokratska. Suviše favorizuju jedne (koji god oni bili), a to ne volim da gledam.
Zato ih i retko gledam.
Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...
Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
Hvala na obavestenju da imamo i tu TV stanicu,...kada budem proverila javicu vam...toliko od mene....

jedina domaca tv stanica koju gledam. I radio program im je odlichan. Insajdera ne propushtam, a ni utisak nedelje. Sve u svemu, imaju moje simpatije![]()
I'm not evil.... I'm just up to no-good...
Da se ne lažemo: nezavisnih medija nema ni u svetu, ni kod nas.
B92 je solidna informativna televizija, dinamična, uglavnom je vode mladji ljudi, ima dosta sirovih informacija - pa svako neka u svojoj glavi obradjuje kako želi ono što dobije!
Lično, mišljenje formiram "ukrštanjem" informacija, jer je to jedini način da koliko-toliko steknem objektivnu sliku o nečemu što me zanima.
Ne mislim da je antisrpska televizija, pre je proevropska.
(I inače nisam ksenofobična i paranoična.)
Ne biti mrtav nije što i biti živ.

................... http://s3.bitefight.rs/user/bite/90221
Ona je sigurno proevropska, sa malom dozom antisrpstva, ali sa najboljim dokumentarnim programom i istraživačkim novinarstvom kod nas.
Gospodine Nikolicu Vi imate stan.
Ne nemam.
Da imate.
Trajalo je petnaest minuta u jednoj emisiji i ispostavilo se da Nikolic ima stan ali ne taj Nikolic. Novinar rece da nema nameru da se izvinjava,
Ma televizija koja preko netacnih informacija hoce da postane prva po rejtingu postaje zuta stampa ili papir podvucen zutim.
Nije da branim radikale ali bilo je jos primera u poligrafu gde je nesto sto lici na novinara ili pljuvalo ljude ili bilo na kolenima sa otvorenim ustima za primanje organa kojim se monika zabavljala.
Toliko o dnevno politickom programu.
Filmovi i serije su ok.
Kuda tako žurno ti ratniče hodis ?
Ka sudbini !

Kad jedna tv stanica u zemlji favorizuje određene političke opcije, to je u redu, jer su naši ljudi. Kad u večerašnjoj emisiji b-92 istražuje kaže, da su Srbi na Kosovu proterali 800 hiljada Albanaca za vreme bombardovanja, i to kao finiš emisije, tu ne treba komentar, pogotovu u ovo vreme kad se dešavaju važni momenti za status Kosova. Ja kao i uvek tvrdim da sve što b-92 pokreće u nekim aktuelnim momentima za status Srbije u međunarodnim okvirima, je direktno upereno i dirigovano protiv Srbije.
In vinas veritas
Ja ne mislim da je tako, vec mislim da treba reci istinu!
Istina nije uperena protiv Srbije, cak i da je prljava.
Srbi su prilicno naivan narod koji misli da ako domaci narod nasedne pricama i lazima, da ce to uraditi i strane drzave!
Samo preziveli su oni ove nase probleme pre 50 ili 100 godina i dobro znaju sta, kada, kako i gde!
Zasto lagati sebe?
Preporuči temu