Prikaz rezultata glasanja: B92 je...

Učesnika ankete do sada
77. Ne možete da glasate na ovoj anketi
  • Proevropska

36 46.75%
  • Antisrpska

20 25.97%
  • Ništa od ta dva

9 11.69%
  • Ne znam i ne zanima me

12 15.58%
Strana 6 od 6 PrvaPrva ... 23456
Prikaz rezultata 51 do 55 od ukupno 55
    Mali Badža Great Mahjong: Classic Champion Avatar od  CHichaGlisha
    Član od
    01.08.2008.
    Aktivnost
    08.09.2011
    Zemlja
    Serbia

Odgovor: B92 - proevropska ili antisrpska TV stanica?

Sve je to (manje ili više) - za diskusiju ... al' bar ne lupetaju kako smo "pobedili NATO"

Jeste da vlast ovaj narod doživljava k'o stado ... al'... čobani su davno odsvirali svoje ... u frulice.
    Ovo je "moderno" doba. 21 Vek ... eeej

mada ... i ovi gitaristi su ga (gitaru) odavno odsvirali ... samo im još niko nije rek'o ()

THE PAST IS HISTORY, THE FUTURE IS MISTERY,TODAY IS A GIFT... THATs WHY ITs CALLED " PRESENT "

Banovan Avatar od  Becar
    Član od
    09.06.2007.
    Aktivnost
    31.05.2010
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    26

Mislim da B92 je istina nase zemlje.Pljuju po svima nemaju dlake na jeziku i to je pozitivno.Posto sam dosta po inostranstvu to je tamo normalna stvar i niko ih ne tereti za uvrede ili tako slicno.Najvise volim da gledam onaj njihov Insider i Reakciju to je vrh serijal i samo tako nastavite

Tragač istine Avatar od  Sivi
    Član od
    23.09.2008.
    Aktivnost
    juče
    Zemlja
    Serbia

B92 ima solidnu programsku šemu samo...sve političke emisije su toliko jednostrane da pripada muka .
    Zapitam se...koliko to treba da si očajan...pa da se prihvatiš uloge voditelja u tako nameštenim i unapred zacrtanim granicama gde ćeš sve crtati u tako negativnim bojama.
    Ponekad mi se učini da i sam voditelj ima otpor prema tome šta mora da radi ...ali to je samo ponekad .
    Sivi laje...a karavani prolaze .

Μορφεύς Avatar od  Morpheus
    Član od
    01.10.2007.
    Aktivnost
    09.12.2011
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    30
    Blogovi
    26
    Slike
    1

Na interesantan način postavljeno pitanje u anketi. Da li to znači da biti proevropski i anti srpski nisu protivrečne osobine? Ja se slažem, ali sumnjam da se većina kritički nastrojenih slaže.

No, B92 je proevropska televizija, šta god to značilo. Drugo je pitanje da li je kritika stanja u društvu a priori usmerena protiv interesa građana u njoj, ili je ipak u skladu sa tim interesima. Kako ništa nije crno-belo, tako i ovde moramo prihvatiti sivilo. B92 nije televizija čije je delovanje usmereno protiv interesa građana ove zemlje, ali se za delovanje nekih pojedinaca koji na njojzi dobijaju deo vremena ne može isto reći. Ipak, koristi koje ovo društvo ima od postojanja televizije poput B92 nadmašuju štetu koju eventualno čini, daleko.

Bećar Avatar od  maverick
    Član od
    13.06.2009.
    Aktivnost
    07.10.2010
    Zemlja
    Serbia

B92 je po mom misljenju pre svega proamericka televizija i nije nuzno ni antisrpska, niti proevropska. To se ogleda u nametanju americkog sistema vrednosti. Od obicnog zivota, preko zabave i sporta, pa do privrede u najsirem smislu, skolstva, kulture, religije i ostalih najvisih duhovnih vrednosti. O nekim vrednostima i pojavma u nasem drustvu kao da uopste nema stav. Kao da ne postoje, dok jedan deo tradicionalnih misljenja potpuno i nekriticki negativno tretira.
    Najvise mi smeta sto u politici ne daje gotovo nikakvu priliku neistomisljenicima da se pojave na njoj i zastupaju svoje stavove, sto dugorocno moze biti ptotivproduktuivno za nju samu. I pored sjajnih emisija na B92, licno mislim da je iskljuciva i nedemokratska.

Strana 6 od 6 PrvaPrva ... 23456

Slične teme

1. Pink-antisrpska televizija
    Autor love hunter u forumu Televizija i ostali mediji
    Odgovora: 94
    Poslednja poruka: 05.09.2010, 11:49
  2. Otvorena prva ekološka bazna stanica u Srbiji
    Autor Turkmenbashi u forumu Spomenar
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 17.06.2010, 23:26
  3. Vaša omiljena domaća TV stanica?
    Autor Lady S u forumu Televizija i ostali mediji