Strana 2 od 2 PrvaPrva 12
Prikaz rezultata 11 do 12 od ukupno 12
    Starosedelac Avatar od  Andjelika
    Član od
    19.01.2007.
    Aktivnost
    21.06.2011
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    28

Odgovor: ... beba i vi ... koliko ste mobilni? ...

osamostaljujte svoju decu,ne secite im cevape na mrvice,ne hranite do polaska u skolu,ne insistirajte na cistoci dok su napolju! Zamazan,umoran,blatnjav,popio pola case koka-kole,autobusi su smrdljivi,dug je put,vrucina je,zima je,....Pa sta?
    bash tako!!!
    shto ih vishe budete drzali pod staklenim zvonom, bice gore po njih u svakom smislu.

ja se nekad smejem kad uvece vidim klince od strica... samo chovek da ih u dvorishtu oshprica crevom, pa onda da ih pusti u kucu i kupatilo i sta im fali nek se igraju deca
    Tea je sa 16 meseci umela sama da navrne flashu coca cole od 2l, da pije i ne prospe ni kap!!!
    sa nepune dve godine su svi uzivali da se voze na balerini i slichnim i josh gorim zafrkancijama, shto mnogi odrasli ne mogu da podnesu. A hvala Bogu da im roditelji ne brane takve avanture.

da nisam imala oca koji nas je pushtao i na sve podsticao, bila bih maltene josh u pelenama, koliko se moja majka oko svega istraumira.
    vec sa 9-10 godina sam dolazila u 4h izjutra kuci... tad mi bio merak, sad me pushkom ne bi neko mogao naterati da ostanem u gradu toliko.....
    shto se deca slobodnije budu osecala, to su manje shanse da ce napraviti neku glupost.
    zato se ja trudim da klince svuda povedem i provedem, da sve vide i da nista ne mistifikuju. bezbednije je da sa mnom odu u diskoteku, izigraju se i provedu, i onda budu zadovoljni shto su ishli i videli sve to, nego da im se nesto brani i ne dozvoljava, pa da pomisle da je to neshto ko zna koliko "slatko"...
    i ja sam kao klinka osvitala u kafani sa ocem, pa sam ziva i zdrava, Bogu hvala
    sve ima svoje...
    Moras prihvatiti poraze i pobede,
    moras se navitji na tugu i sretju,
    moras da volis i da te vole,
    moras biti deo stvarnosti,
    ipak,
    nikada ne napustaj svoje snove!

Super Moderator Hangman Champion, Hang Stan Champion Avatar od  makilli
    Član od
    21.11.2006.
    Aktivnost
    22.11.2011
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    30
    Blogovi
    5

Odgovor: ... beba i vi ... koliko ste mobilni? ...

Da se samo nadovežem na priču,nema gde nisam i gde ne bih otišla sa svojim detetom sada je već velika devojka,za koji dan puni 4, ali ništa nije predstavljalo problem ni kad je imala 4 meseca.Ja sam ljudi to dete odvela u kafanu sa punih 6 dana i ništa joj falilo nije.Da ne spominjem putešestvija vozom,autobusom,biciklom,autom...sa svega godinu i par meseci se klackala u vozu do Cg 12 i kusur sati i super bilo.Obišli smo celu Srbiju uzduž i popreko,a čak smo i Cg uspeli da spičimo.Najnoviji podvig je penjanje na Pančićev vrh,punih 4,5 km od kuće do "centra" i onda još par km do vrha pa zatim sve isto nazad.Mnogo sam ponosna na nju i jedva čekam novu avanturu.Dovoljno je samo da spomenem da se negde ide,nije bitno gde, i pitanje koje sledi je :"Jel da se pakujem?" Ljubi je majka
    I may not be perfect but I'm always me

Strana 2 od 2 PrvaPrva 12

Slične teme

1. Mobilni i vožnja!
    Autor Sirijus u forumu Auto-moto
    Odgovora: 17
    Poslednja poruka: 21.12.2010, 12:14
  2. Koliko košta parastos, a koliko krštenje?
    Autor nattydread u forumu Društvo oko nas
    Odgovora: 94
    Poslednja poruka: 17.02.2009, 15:20
  3. Koliko koristite vaš mobilni?
    Autor SQUAW u forumu Mobilna telefonija
    Odgovora: 66
    Poslednja poruka: 13.08.2008, 23:20
  4. Osip kod beba
    Autor dndr u forumu Roditeljski kutak
    Odgovora: 10
    Poslednja poruka: 11.05.2007, 07:30
  5. Prehlada kod beba