bash tako!!!osamostaljujte svoju decu,ne secite im cevape na mrvice,ne hranite do polaska u skolu,ne insistirajte na cistoci dok su napolju! Zamazan,umoran,blatnjav,popio pola case koka-kole,autobusi su smrdljivi,dug je put,vrucina je,zima je,....Pa sta?
shto ih vishe budete drzali pod staklenim zvonom, bice gore po njih u svakom smislu.
ja se nekad smejem kad uvece vidim klince od strica... samo chovek da ih u dvorishtu oshprica crevom, pa onda da ih pusti u kucu i kupatiloi sta im fali
nek se igraju deca
Tea je sa 16 meseci umela sama da navrne flashu coca cole od 2l, da pije i ne prospe ni kap!!!
sa nepune dve godine su svi uzivali da se voze na balerini i slichnim i josh gorim zafrkancijama, shto mnogi odrasli ne mogu da podnesu. A hvala Bogu da im roditelji ne brane takve avanture.
da nisam imala oca koji nas je pushtao i na sve podsticao, bila bih maltene josh u pelenama, koliko se moja majka oko svega istraumira.
vec sa 9-10 godina sam dolazila u 4h izjutra kuci... tad mi bio merak, sad me pushkom ne bi neko mogao naterati da ostanem u gradu toliko.....
shto se deca slobodnije budu osecala, to su manje shanse da ce napraviti neku glupost.
zato se ja trudim da klince svuda povedem i provedem, da sve vide i da nista ne mistifikuju. bezbednije je da sa mnom odu u diskoteku, izigraju se i provedu, i onda budu zadovoljni shto su ishli i videli sve to, nego da im se nesto brani i ne dozvoljava, pa da pomisle da je to neshto ko zna koliko "slatko"...
i ja sam kao klinka osvitala u kafani sa ocem, pa sam ziva i zdrava, Bogu hvala
sve ima svoje...

LinkBack URL
About LinkBacks

i sta im fali 

Odgovor sa citatom

sada je već velika devojka,za koji dan puni 4, ali ništa nije predstavljalo problem ni kad je imala 4 meseca.Ja sam ljudi to dete odvela u kafanu sa punih 6 dana
i ništa joj falilo nije.Da ne spominjem putešestvija vozom,autobusom,biciklom,autom...sa svega godinu i par meseci se klackala u vozu do Cg 12 i kusur sati i super bilo.Obišli smo celu Srbiju uzduž i popreko,a čak smo i Cg uspeli da spičimo.Najnoviji podvig je penjanje na Pančićev vrh,punih 4,5 km od kuće do "centra" i onda još par km do vrha pa zatim sve isto nazad.Mnogo sam ponosna na nju i jedva čekam novu avanturu.Dovoljno je samo da spomenem da se negde ide,nije bitno gde, i pitanje koje sledi je :"Jel da se pakujem?"

Preporuči temu