Strana 3 od 95 PrvaPrva 12345671353 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 21 do 30 od ukupno 945

Tema: Bog postoji

Starosedelac Avatar od  mariposa
    Član od
    11.11.2006.
    Aktivnost
    08.09.2008
    Zemlja
    Spain

Odgovor: Bog postoji

Zao mi je,ali ponekad sumnjam

Bećar Avatar od  jellena
    Član od
    13.01.2007.
    Aktivnost
    28.03.2007
    Zemlja
    Serbia

Kad bi samo bolje razmislili, ili procitali koji redak iz Biblije, shavtili bi da Bog postoji!!!!!!! U Bibliji su odgovori za sve, mozda metaforicki napisani, ali ipak odgovori...
    Samo mi nije jasno, kako je jedna osoba kao sto je Darvin "zvezda vodilja" mnogima u danasnje vreme??!! Da li je moguce da prihvatate tvrdnju da su nasi preci MAJMUNI???? Smatram da samo Bog moze biti stvoritelj ovako neceg savresenog kao sto je ljudski organizam i svet uopste.... Zar je moguce da covecanstvo veruje da je ovaj PREDIVNI svet nastao slucajnoscu?? Zapitajte se, da li smo mi kao ljudi u mogucnosti da odbacujemo Boga??
    Da Bog nije stvorio ovaj svet, ne bi bilo ni nas,ni Darvina i negove teorije, ni nauke.....
    razmislite o tome .....

Boško Alien Under Fire Champion, Garage Door Tennis Champion, Bugs Bunnys Home Run Derby Champion, Ultimate Football Champion, Croc Hunter... Feed Um Babies! Champion, Javelin Throw - 6 Shot Champion Avatar od  Papak
    Član od
    02.10.2006.
    Aktivnost
    31.08.2009
    Zemlja
    Heard and McDonald Islands
    Godine
    35

Citat jellena kaže: Pogledaj poruku
    Smatram da samo Bog moze biti stvoritelj ovako neceg savresenog kao sto je ljudski organizam i svet uopste....
    Izgleda da moje je shvatanje "savrsenstva" drasticno drugacije od tvoga
    Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
    Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala

Banovan Avatar od  Cezar
    Član od
    10.01.2007.
    Aktivnost
    10.08.2008
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    27

jellena bravo! BRAVO! Samo da dodam jos nesto... Pronadjeni su u Australiji otisci koji su pre nekoliko bilijardi godina stari (ljudski ili vanzemaljski) sto znaci da teorija da su nasi preci majmuni krajnje pateticna. Takodje, je dokazano da organizam ne moze da se promeni ni za milijardu godina (kit pre milijardu godina je isti kao i sad) sto znaci da naucnici MORAJU da kazu da smo nastali od necega samo da bi na religiji ostalo sto manje... Pateticno... Naucnike PLACAJU i oni MORAJU da nadju objasnjenja za svasta bez veze koliko ona mogu biti pateticna. Za sve oni imaju objasnjenje a nemaju pojma ni ocemu... Ako verujete da smo nastali od majmuna to je isto kao da verujete da Bog i Hrist ne postoje... Hrist je rekao da smo mi nastali od Boga a ne od majmuna i ja u to verujem...

Jellena svaka cast!

Bećar Avatar od  jellena
    Član od
    13.01.2007.
    Aktivnost
    28.03.2007
    Zemlja
    Serbia
    Citat Papak kaže: Pogledaj poruku
    Izgleda da moje je shvatanje "savrsenstva" drasticno drugacije od tvoga
    A sta to podrazumevas pod savrsenstvom????

Hvala na pohvali, drago mi je da ovde postoji bar neko ko se slaze samnom
    Poruku je izmenio Aiko, 19.09.2010 u 17:13
    jellena

Banovan Avatar od  Cezar
    Član od
    10.01.2007.
    Aktivnost
    10.08.2008
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    27

Jedna stvar me interesuje o tebi, da li verujes u vanzemaljce ? Ja sam nedavno pronasao neke stvari i kada sam sve sklopio, setio sam se, Gde je raj, ako ne na drugoj planeti ? Ko su bogovi ako ne vanzemaljci ? U mnogim manastirima su nacrtani svetci kako dolaze u letecim tanjirima, vanzemaljci sa zutim krugovima oko glave itd.

Anyway, ja pokusavam da pravim konekciju izmedju Vanzemaljaca i Hriscanstva. Ako nadjem dovoljno dokaza...

Nego da li verujes u vanzemaljce ?

Boško Alien Under Fire Champion, Garage Door Tennis Champion, Bugs Bunnys Home Run Derby Champion, Ultimate Football Champion, Croc Hunter... Feed Um Babies! Champion, Javelin Throw - 6 Shot Champion Avatar od  Papak
    Član od
    02.10.2006.
    Aktivnost
    31.08.2009
    Zemlja
    Heard and McDonald Islands
    Godine
    35

Citat jellena kaže: Pogledaj poruku
    A sta to podrazumevas pod savrsenstvom????
    Kvalitet bez mana. Ali nazalost na ovom svijetu mana nam i nije bas strana
    Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
    Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala

Bećar Avatar od  jellena
    Član od
    13.01.2007.
    Aktivnost
    28.03.2007
    Zemlja
    Serbia

Pa nisam puno razmisljala o tome....ne odbacujem mogucnost da postoje, samo ih mi jos nismo otkrili... ko zna, u odnosu na beskrajni svemir...verovatno postoji mogucnost da "egzistiraju" u nekoj udaljenoj galaksiji!!!!

infidel Avatar od  eboye
    Član od
    21.03.2006.
    Aktivnost
    21.12.2011
    Tokyo, zgrada preko puta SONY-jeve, na 142. spratu
    Zemlja
    Japan
    Godine
    29

Da ja vas nesto pitam? Kako to sad "Verujem u boga", "Mozda su bogovi vanzemaljci" ...? O cemu vi pricate? Pa zar biblija ne kaze da je bog stvorio planetu zemlju? U bibliji se ne spominje nikakva druga planeta. Jedino sunce, ali ne kao nebesko telo velikih razmera. Vise kao sjajan krug na nebu.

A to da li vanzemaljci postoje, ja sam ubedjen da postoji zivot na drugoj planeti. E, sad da li je inteligentan, to je pitanje. Da li smo nastali od majmuna? Ne nikako. Mislim da je zivot na planeti definitvno stigao sa neke druge planete. Nesto kao seme. A kako je nastao ovde, tako je morao nastati i negde drugde. Inace da zivot postoji u nasem suncevom sistemu (inteligentan i napredan), vec bi s` njima stupili u kontakt. E sad nasa galaksija, male sanse, ali koliko ima galaksija ....? MNOGO

Tako da naucnici po tom pitanju jos uvek jako malo znaju, ali opet ne pricaju o onome sto nemogu da dokazu. Dok opet religija sve svoje tvrdnje bazira na dogmama (istine koje se ne proveravaju ).

Ako cu da biram izmedju ta dva, onda cu ipak izabrati nauku, jer ima bar neke dokaze (materijalne).

@Cezar: Pa nije bas da ih se setim samo na religijske praznike, setim se ja njih, kad god neko spomene njihovo ime, a to je otprilike svaki dan.
    SrboDroid - za nekoga sve za svakog po droid

Banovan Avatar od  Cezar
    Član od
    10.01.2007.
    Aktivnost
    10.08.2008
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    27

Materijalne ? Ahm... oni se u 99.99% slucajeva mogu isfalsifikovati samo da bi se doslo do objasnjenja... Kako god, "Bog je stvorio zemlju." Kako god, mozda je to Bog vanzemaljci, otkud znam... Ima milion kombinacija... Ali ipak u to 99% sumnjam... Kako god, kada sklopim ovo sto su albanci unistili u visokim decanima mozda cu saznati jos... Ja verujem da 100% ima neke veze izmedju hriscanstva i vanzemaljaca...

Slične teme

1. Postoji li bezrezervna ljubav?
    Autor love hunter u forumu Ljubav
    Odgovora: 30
    Poslednja poruka: 20.12.2011, 12:24
  2. Da li je moguće da ljubav ne postoji?
    Autor memento u forumu Filozofija
    Odgovora: 10
    Poslednja poruka: 15.12.2011, 09:02
  3. Ako postoji Bog, zašto nevini stradaju?
    Autor ser_gogsy u forumu Religija
    Odgovora: 132
    Poslednja poruka: 10.12.2011, 08:05
  4. Da li postoji demokratija?
    Autor Indijanac u forumu Politika
    Odgovora: 31
    Poslednja poruka: 01.08.2010, 11:52
  5. Ono sto postoji u svim religijama...
    Autor DzuPiter u forumu Religija
    Odgovora: 17
    Poslednja poruka: 19.11.2008, 09:49

Tagovi za ovu temu