Strana 3 od 3 PrvaPrva 123
Prikaz rezultata 21 do 24 od ukupno 24
    Starosedelac Avatar od  AdrijanKronauer
    Član od
    16.02.2008.
    Aktivnost
    juče
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    46
    Blogovi
    6

Odgovor: Cekanje i beli mantili

Citat itebejac kaže: Pogledaj poruku
    Adrijanu - Profesorica doktorka verovatno predaje na fakultetu, pa je bila da potpisuje indekse ili slično. To rade na uštrb bolničkog radnog vremena.

...
    Nisam samo razumeo da li je to opravdanje?!?
    На грешницама се учи.

Starosedelac Avatar od  itebejac
    Član od
    06.01.2008.
    Aktivnost
    31.08.2011
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    36
    Blogovi
    6
    Slike
    24

Citat AdrijanKronauer kaže: Pogledaj poruku
    Nisam samo razumeo da li je to opravdanje?!?
    Nije opravdanje, samo ti predočavam stvarnost. Ako doktorka nosi u nazivu i titulu profesorke, ona negde predaje. Te fakultetske stvari sređuje za vreme radnog vremena. Sestre trebaju da je pokrivaju, ako ih neko traži telefonom, lično itd. Nije opravdanje, i neprihvatljivo je, ali se dešava. No profesore i profesorke nije briga za čekanje pacijenata... izgleda. Ja sam samo napisao da se vidi da se ovde ne radi o sestrama i njihovom propustu...

I da.. one te svoje vanradnogmestaobaveze ubacuju ne obazirujući se na obaveze i zakazivanja na radnom mestu.
    Ko rano poludi, ceo vek mu u veselju prođe!

just en Avatar od  DrinChe
    Član od
    08.07.2007.
    Aktivnost
    11.03.2010
    Zemlja
    Serbia

Citat bellissima kaže: Pogledaj poruku
    Jeste li jedni od onih, koji strpljivo i smerno cekaju i cute,trpe nepravdu ili trazite neka elementarna prava da se zna neki red?
    Kako izlazite na kraj sa namrgodjenim osobljem, koji su tu ustvari zbog vas?
    Ocutite li ili im date do znanja kad nisu u pravu?
    Ovo drugo. Ne tražim, ali očekujem i borim se kako umem za elementarna prava i red i rad, jer ako su tu zbog nas, a ne parade radi, neophodno mi je da znaju znanje i da su ljudi. Tada usledi i poštovanje i strpljenje za sitnije propuste.

ELA
    ELA je offline
    Mel in ore, fel in corde Avatar od  ELA
    Član od
    21.11.2009.
    Aktivnost
    27.04.2011
    Zemlja
    Serbia
    Blogovi
    3

Mene je naslov teme asocirao na nesto drugo (sa onim sto ste vi pisali se, mahom, slazem)...

Po novom pravilu se svi opredeljujemo za svog lekara ( i lekara svoje dece). Izabrah doktorku koja je zasluzila moje poverenje, a zasluzila ga je svojom azurnosti, savesnoscu....i jer je odudarala od ostalih doktorki koje su samo otaljavale preglede, svoj posao...
    Kada moram da odvedem dete kod nje - dobro se naoruzam strpljenjem, jer znam da cu sate provesti u cekaonici. Svaki pacijent koji udje - kao da je ushao u crnu rupu.......nema ga da izadje ( a je l' - kad chekamo, vreme sporo prolazi).......... i iako nervoza radi svoje, znam da kad uvedem svoje dete, da ce mu pokloniti punu paznju...posvetiti se samo njemu, i to mi mnogo znachi! Tada mi je sve jedno sto kod one druge dve doktorke reda u opste nema.....jer "takav red" nisu ni zasluzile...

ps. da ne odem skroz u off......necu da pisem koliko mi smeta sto, ako ne radi ona - druga doktorka NECE da primi dete na pregled .......( i povodom toga me je "zapamtila" nacelnica shkolskog dispanzera )

Strana 3 od 3 PrvaPrva 123

Slične teme

1. Bela kuhinja - Ideje za beli kuhinjski dizajn
    Autor BojanicaBG u forumu Hobi - Uradi sam
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 08.05.2011, 22:59
  2. Kolor televizor za crno - beli život...
    Autor kohili u forumu Televizija i ostali mediji
    Odgovora: 13
    Poslednja poruka: 18.02.2011, 20:15
  3. Beli Orlovi
    Autor Kunic u forumu Navijači
    Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 05.08.2010, 15:42
  4. Crno - beli filmovi
    Autor silvia u forumu Film i pozorište
    Odgovora: 9
    Poslednja poruka: 09.09.2008, 17:44

Tagovi za ovu temu