Strana 11 od 19 PrvaPrva ... 789101112131415 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 101 do 110 od ukupno 190
Like Tree36Likes

Tema: Cinema club

Koja Sedi Avatar od  _baba_
    Član od
    22.01.2007.
    Aktivnost
    10.02.2012
    Zemlja
    Fiji
    Blogovi
    3

Odgovor: Cinema club

Shrek forever after

U ovom delu Shrek ima krizu identiteta
    I gubitak Fione ga je prosvetlio da pazi sta zeli, jer to moze i da se ostvari.
    Sta znam...ne volim nastavke i uglavnom se desi da mi se ne svide iako me prvi deo obori s nogu.
    E sad, nije da mi se nije svideo if ju nou vat aj min, ali nisam se smejala kao kad sam gledala 1. i 2. deo.
    Shrek je Shrek, al' magare je magare

I preporucicu ga, sto da necu. Bolje i Shreka da gledamo nego filmove iz Charlijeve zbirke
    Umro je Ajnštajn, umro je Tesla...a i meni nešto nije dobro

TWO AND A HALF MEN Avatar od  Charlie Harper
    Član od
    23.11.2008.
    Aktivnost
    03.01.2012
    Zemlja
    United States
    Godine
    28

Rampage (2009)

Definitivno najbolji film Uwe Boll-a !

Ovo je jedan dobar akcioni film sa dozom drame i trilera.
    Uwe Boll je konacno pokazao da ume da odradi svoj posao i rezira jedan dobar film a Brendan Fletcher koji je glumio glavnu ulogu u filmu je odradio odlican posao jer je maestralno odglumio svog lika.

Meni je ovaj film pravo osvezenje i to ne zato sto dolazi od loseg rezisera nego zato sto je zabavan, brz ne traje duze od 90 minuta a ima kvalitet tako da se moze gledati vise puta a ja cu ga sigurno gledati s vremena na vreme.
    Radnja iako ne bas puno komplikovana, jer je malo predvidiva, je u sustini veoma dobra i odlicno osmisljena a jedina zamerka je sto je po mom misljenju akcija startovala nesto ranije nego sto sam ocekivao a da se samo jos nekih 15-ak minuta posvetilo uvodnoj prici, koja je mogla biti malo razradjenija, film bi vredeo jednu ocenu vise no i ovako je dobar. Jos bi pohvalio odlicnu atmosferu i napetost koja se drzi tokom celog filma i umalo da zaboravim da kazem da je kraj jednostavno odlican.

Moja ocena: 6/10

Član od
    23.11.2008.
    Aktivnost
    03.01.2012
    Zemlja
    United States
    Godine
    28

Predators (2010)

Konacno nakon toliko godina pravi Predator film !!!
    Ovo se cekalo jos od '87-e !!!

Atmosfera (10/10) - od samog pocetka pa do samog kraja izuzetna i napetna atmosfera identicna onoj iz originala sto nije nimalo lako postici ali uspeli su.
    Muzika (10/10) - bas kao iz originala ona prava Preator muzika koja je tu uvek kada treba i kada se nesto treba desiti veoma lepo prati situaciju i docarava nam je.
    Glumci/likovi (10/10) - svi su bili odlicni cak i iznad mojih ocekivanja veoma lepo osmisljeni i razradjeni likovi. Svaki lik je prica za sebe i svako od njih je najbolji u onome cime se bavi i odlicno osmisljeno da skup toliko razlicitih ljudi trebaju biti ekipa jer ovaj je Jakuza onaj doktor koji uopste nije cist uglavnom veoma dobro izabrani glumci koji su odlicno odglumili svoje likove.
    Radnja/prica (9/10) - vrlo dobra prica i nemam neke velike zamerke osim toga da su mogli jos malo da zakuvaju radnju ali i ovako je ok.
    Jako cenim to sto je u ovom filmu konacno prikazano to da nisu svi Predatori isti dakle imamo klasicnog pa onog crnog Falconer Predator i kako bese onaj treci zaboravio sam uglavnom poenta je da je ovo velika stvar za fransizu i ogroman napredak/pomak za istu dok su u Predatoru 2 tupili u koracali u mestu ovde imamo pomak u prici.
    Eto saznali smo i to kao i da su sumu birali u prvom delu jer i sami imaju takvu planetu gde love i svaki put kada dodju u lov dodju spremniji sa novim oruzjem jer zato i biraju razne ljude ovaj zatvorenik onaj doktor onaj tamo placenik a ovaj mafijas i tako uce i usavrsavaju se to je lepo prikazano. A posebno mi je to sto Predatori imaju sukob sami izmedju sebe sto je normalno ali trebalo je to prikazati i eto konacno ovaj film nam to i prikazuje da ima razlicitih vrsta/tipova Predatora i da je onaj klasican iz prvog dela fer igrac dok onaj crni ili Falconer kako vec bese nije fer da je surov i igra prljavo eto to mi se svidja sto je prikazano i zato je klasican Predator bio vezan jer ne igra kako ostali zele... ima tu jos nego da skratim malo.
    Predatori (9/10) - Predatori su odlicni sva tri razlicita Predatora su super veoma dobro su ih osmislili jedino da su ih malo vise prikazali i mislim ne u celini nego na pocetku one poglede tacnije posmatranje njihovo sa drveca su trebali malo cesce da prikazu jer imamo tri Predatora u filmu a ne jednog tako da obzirom na to da se razlikuju bilo bi lepo da smo videli kako svaki od njih posmatra ljude sa drugacijim vidom no bilo je toga kasnije ali mala zamerka sto nije bilo u pocetku no verovatno nisu zeleli to da urade da mi ne bi odmah saznali da ih je troje i da se razlikuju.

Film je odlican, ja sam odusevljen.

Moja ocena: 8/10

Član od
    23.11.2008.
    Aktivnost
    03.01.2012
    Zemlja
    United States
    Godine
    28

The A-Team (2010)

Nista posebno cak nije ni nesto mnogo zabavan tako da nema se sta puno reci jedan obican akcioni film koji je dobar za ubijanje vremena.
    Losa gluma. Losa radnja. Solidna zabava. Prosecna akcija. Sve u svemu solidan film mada sam ja prilicno razocaran, ocekivao sam nesto vise.

Moja ocena: 3/10
    Poruku je izmenio Sunflower, 18.07.2010 u 02:49 Razlog: ....tema nije predviđena za starije filmove.

JagoDica Avatar od  Bombica
    Član od
    05.11.2008.
    Aktivnost
    09.02.2012
    Zemlja
    Macedonia
    Godine
    39
    Blogovi
    30
    Slike
    121

Sta ocekivati od filma u kojeg glume zvezde akcionih filmova, sem puno tuce, pucanja, krvi, ludih trka i ispunjavanje nemogucih misija?
    Komercijalni film koji vredi pogledati, cisto da pogledate kako glume zajedno Stalone, Svarceneger, Vilis, Dzet Li, Dolf Lundgren, Miki Rurk, Erik Roberts i ostali
    I am good, but i'm not an angel. I do sins, but i am not a devil.

Čuvar Zaborava Avatar od  cvishna
    Član od
    22.02.2008.
    Aktivnost
    01.02.2012
    Zemlja
    Yugoslavia
    Godine
    35
    Slike
    1

Citat Bombica kaže: Pogledaj poruku
    Komercijalni film koji vredi pogledati, cisto da pogledate kako glume zajedno Stalone, Svarceneger, Vilis, Dzet Li, Dolf Lundgren, Miki Rurk, Erik Roberts i ostali
    Slažem se sa tobom, film je jedan od boljih akcija koje sam pogledala...Samo ako neko očekuje akciju od Švarcenegera u filmu on je otišao da se kandiduje za predsednika

JagoDica Avatar od  Bombica
    Član od
    05.11.2008.
    Aktivnost
    09.02.2012
    Zemlja
    Macedonia
    Godine
    39
    Blogovi
    30
    Slike
    121

"SALT" (2010)

CIA tajna agentica optuzena je da je tajni KGB agentica poslata u SAD da ubije ruskog pretsednika.

film je
    mada meni se generalno dopadaju njeni filmovi
    I am good, but i'm not an angel. I do sins, but i am not a devil.

Μορφεύς Avatar od  Morpheus
    Član od
    01.10.2007.
    Aktivnost
    09.12.2011
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    30
    Blogovi
    26
    Slike
    1

Upravo odgledah ovaj film... Šta reći? Kao i ostali Kruzovi filmovi, obiluje akcionim scenama, od kojih vas pojedine mame da uzviknete "Ma, daaaj", jer su, blago rečeno, veoma malo moguće u stvarnosti. Uprkos tome, film je izuzetno zanimljiv, priča je dobro uklopljena, a Dijazova mu daje posebnu notu šarmom i glumačkim umećem. Ne bih film nazvao posebno kvalitetnim, ali definitivno nije loš. Nećete se pokajati ako odvojite vremena za njega.

Moderator Avatar od  Lilith_021
    Član od
    16.04.2008.
    Aktivnost
    07.02.2012
    Zemlja
    Serbia
    Slike
    7

The social network

Film impresivnije cifara:

Mark Zuckerberg ima 26 godina i 25 milijardi dolara,
    500 miliona clanova u 207 drzava.. itd
    U filmu se govori o tome kako nije ni sanjao kakvu ce eksploziju izazvati internet vatrica koju je potpalio, ispostavice se, zbog zemske. Borba i tuzbe oko autorskih prava..

Podugacak je i sav je od dijaloga. Moze da se pogleda.

The Ghost Writer

Engleski premijer angazuje ovog Juana da dovrsi memoare koje je vec napisao 'pod sumnjivim okolnostima' poginuli pisac.. Citajuci rukopis on otkriva strasnu zaveru.. Spijunski momenti, CIA majka i svetako..
    Nije los. Meni je bolji od ovog o fejsbuku.
    Život nije, i nikada nije bio, pobeda sa 2:0 kod kuce protiv lidera lige, posle rucka u restoranu brze hrane.

Moderator Avatar od  Lilith_021
    Član od
    16.04.2008.
    Aktivnost
    07.02.2012
    Zemlja
    Serbia
    Slike
    7

True Grit

Jos jedan nostalgican osvrt brace Koen na stare i izumrle likove, ovog puta u rimejku filma iz shesetdevete True Grit, a "Coveka zvanog hrabrost" u ovom slucaju, po meni uspesnije od Dzon Vejna, igra Dzef Bridzis. Covek se stopio sa likom, nema se osecaj da glumi. Fe-no-me-na-lan.

Za one koji volu vestern, topla preporuka.
    Život nije, i nikada nije bio, pobeda sa 2:0 kod kuce protiv lidera lige, posle rucka u restoranu brze hrane.

Slične teme

1. Cinema City
    Autor Cecara u forumu Novi Sad
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 10.06.2011, 20:16
  2. Cinema City 2009 Novi Sad
    Autor Cecara u forumu Spomenar
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 04.06.2009, 23:43
  3. Club Contrast
    Autor zmax u forumu Novi Sad
    Odgovora: 4