Prikaz rezultata glasanja: Da su danas lokalni izbori, za koga bi ste glasali?

Učesnika ankete do sada
70. Ne možete da glasate na ovoj anketi
  • Demokratska Stranka

15 21.43%
  • Demokratska Stranka Srbije

12 17.14%
  • G17+

1 1.43%
  • Koalicija LDP, LSV, GSS, SDU...

20 28.57%
  • Ostali

3 4.29%
  • Savez Vojvođanskih Mađara

1 1.43%
  • Socijalistička Partija Srbije

0 0%
  • Srpska Radikalna Stranka

13 18.57%
  • Srpski Pokret Obnove

3 4.29%
  • Zeleni

2 2.86%
Strana 2 od 5 PrvaPrva 12345 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 11 do 20 od ukupno 47
    Banovan Avatar od  lav71
    Član od
    07.01.2007.
    Aktivnost
    06.11.2009
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    40

Odgovor: Da su danas lokalni izbori...

...prethodni izbori su bili poslednji na koje sam izašao...tako da je moj odgovor...ni za koga....

haile selassie Avatar od  nattydread
    Član od
    04.05.2006.
    Aktivnost
    26.06.2010
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    37

buduci da su svi bajno i krasno pokazali i iskazali, ni za koga...svakom po zaslugama...
    nattydread is coming to dinner

Super Moderator Hangman Champion, Hang Stan Champion Avatar od  makilli
    Član od
    21.11.2006.
    Aktivnost
    22.11.2011
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    30
    Blogovi
    5

Da su danas lokalni izbori,... verovatno ne bih ni izašla,a ukoliko rešim da odem glasala bih za Demokratsku stranku pa kako mi bude...
    I may not be perfect but I'm always me

Deran Avatar od  Svetlana
    Član od
    23.05.2006.
    Aktivnost
    07.08.2007
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    58

Stvarno je više smešno učestvovati u cirkusu koji se kao zove Izbori jer...
    U predizbornoj kampanji svi su kao nešto posvadjani,pljuju jedni druge i tome sl.Narod ko narod ponovo poveruje i ponada se pa glasa kad ono ne lezi vraže...Posvadjani se naprasno pomire i naprave neke straobalne koalicije(kao Frankeštajni) pa se volja naroda negde usput zaturi.Nisam glasala za radikale ali je činjenica da su dobili najviše glasova...a sad su opozicija.
    Uostalom rešenje je... ne izlaziti na izbore i ne glasati jer se mi ionako ništa više ne pitamo...

Starosedelac Avatar od  BaneK
    Član od
    23.11.2006.
    Aktivnost
    19.07.2011
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    35
    Blogovi
    2

Citat Svetlana kaže: Pogledaj poruku
    Uostalom rešenje je... ne izlaziti na izbore i ne glasati jer se mi ionako ništa više ne pitamo...
    E to je najgora moguća opcija ne izaći na izbore, izađi pa glasaj za sve redom, samo nemoj kući sedeti.
    Ja ću naravno glasati za demokrate, ove ili one, to na kraju nije toliko ni bitno.

LajaviKrelac Avatar od  Mish
    Član od
    23.06.2006.
    Aktivnost
    danas
    Zemlja
    Yugoslavia
    Blogovi
    2

Citat BaneK kaže: Pogledaj poruku
    E to je najgora moguća opcija ne izaći na izbore, izađi pa glasaj za sve redom, samo nemoj kući sedeti.
    Slažem se da je najgora moguća opcija, mada svakako da ne bih rekla da se glasa za sve redom (recimo ne za one crno-crvene varijante, što otvorene što u belim rukavicama).

Ja kao i uvek za jednu od vojvođanskih opcija.
    ... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

Zli klerofašista Avatar od  yossarian
    Član od
    18.02.2007.
    Aktivnost
    juče
    Zemlja
    Serbia
    Blogovi
    2

Citat Svetlana kaže: Pogledaj poruku
    Stvarno je više smešno učestvovati u cirkusu koji se kao zove Izbori jer...
    Више? Па ми имамо 17 година традиције, замисли како је јадним Французима, Немцима, Данцима, Американцима... не дај Боже Исланђанима, они имају парламент од 9. века...

U predizbornoj kampanji svi su kao nešto posvadjani,pljuju jedni druge i tome sl.Narod ko narod ponovo poveruje i ponada se pa glasa kad ono ne lezi vraže...
    То је нормално, у изборним кампањама се сви труде да изнесу што више прљавог веша противника и што више својих добрих особина. Тако сазнаш све о свакоме, добре ствари од странака, лоше од њихових противника.

Posvadjani se naprasno pomire i naprave neke straobalne koalicije(kao Frankeštajni) pa se volja naroda negde usput zaturi.
    Коалиције се праве у складу с вољом народа. Коалиције се праве у складу са рачуницом, јер скупштина се између осталог бира да изабере владу. Владу формира већина у скупштини. Дужност је странака да направе коалиције какве морају да направе и склопе ту већину како би државна власт могла да функционише. Зато су и бирани. Ако неко има 60 посланика, неко други 40, трећи 20, четврти 10... не може нико од њих да формира владу самостално, потребно је 126 посланика. Дакле, морају у коалиције, и треба да иду у коалиције, било би неодговорно према држави и друштву, било би против идеје представничке демократије.

Nisam glasala za radikale ali je činjenica da su dobili najviše glasova...a sad su opozicija.
    Владу формира онај ко има 126 места у Народној скупштини, била то странка или коалиција. Радикали немају 126 места. Њихове приче како су добили највише а опозиција су је чиста демагогија, јер врло добро знају како се формира влада.

Проблем нашег народа је непознавање политичког система који имамо.

Наравно да се питамо. Председник је изабран у складу с вољом грађана, мандати у скупштини су подељени у складу са вољом грађана, избројан је сваки глас, владу је формирала скупштинска већина...

Citat Mish kaže: Pogledaj poruku
    Ja kao i uvek za jednu od vojvođanskih opcija.
    кРадикали?
    Оно што учиниш најмањем од браће моје, мени си учинио

shadow seeker Bend it like Beckham Champion, Roulette Champion, Gold Miner Special Edition Champion, ATV Winter Challenge Champion, Snowplow Champion, Metal Slug Flash Champion, 1992 Champion Avatar od  Invisibleman
    Član od
    14.01.2007.
    Aktivnost
    18.01.2012
    Zemlja
    Yugoslavia
    Godine
    33
    Blogovi
    2
    Slike
    1

о је нормално, у изборним кампањама се сви труде да изнесу што више прљавог веша противника и што више својих добрих особина. Тако сазнаш све о свакоме, добре ствари од странака, лоше од њихових противника.
    Potpuno mi je jasno zašto u TV duelima svi pogazuju braon-žuto gaće jednih-drugih. Nikada nisam čuo nešto konkretno o političkom programu (desi se da nekom izleti na predizbornim konvencijama)
    Mislim da ću glasati za onog ko se više bavio programom. Sva sreća pa i sam radim na jednom. : )

Takođe, mislim da izlazak na izbore ne treba da bude pravo već OBAVEZA svakog građana. Ne može da o sudbini svih građana odlučuje šačica primitivaca koja je pokupila glasove naivnih građana. Samosvesni građani, zaista, i nemaju za koga da glasaju ali neka svoje zadovoljstvo iskažu izlaskom na izbore pa i precrtavanjem listića.
    Poruku je izmenio SQUAW, 17.07.2007 u 09:28 Razlog: kodovi

Zli klerofašista Avatar od  yossarian
    Član od
    18.02.2007.
    Aktivnost
    juče
    Zemlja
    Serbia
    Blogovi
    2

Citat Invisibleman kaže: Pogledaj poruku
    Takođe, mislim da izlazak na izbore ne treba da bude pravo već OBAVEZA svakog građana. Ne može da o sudbini svih građana odlučuje šačica primitivaca koja je pokupila glasove naivnih građana. Samosvesni građani, zaista, i nemaju za koga da glasaju ali neka svoje zadovoljstvo iskažu izlaskom na izbore pa i precrtavanjem listića.
    Самосвесни грађани би ако немају за кога да гласају требали да формирају странку за коју би гласали. Или да бирају најмање зло, као што се трудим и сам да радим. Било какво прецртавање листића је бесмислено јер не утиче на резултате избора, исто је као и неизлазак.
    Бесмислено је не излазити на изборе а онда пљувати и оне који бирају и оне који су изабрани.
    Иначе, јесам ли споменуо да ја гласам за једну од војвођанских опција?
    Оно што учиниш најмањем од браће моје, мени си учинио

Deran Avatar od  Svetlana
    Član od
    23.05.2006.
    Aktivnost
    07.08.2007
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    58

Pa da dobre su koalicije...jedino što ovi koji su se naprasno udružili nisu tri meseca mogli da formiraju Vladu odnosno nisu mogli da se dogovore ko će gde rukovoditi i ko će se boljeg mesta dočepati i gde najviše para ima.
    Sve to lepo izgleda na papiru a u praksi strava.Samo me interesuju kada se sve proda i privatizuje šta će mi onda i gde će mo....

Slične teme

1. Lokalni izbori na KiM
    Autor politicar u forumu Spomenar
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 10.11.2009, 19:31
  2. Pad vlade, lokalni i parlamentarni izbori 11. maja
    Autor love hunter u forumu Spomenar
    Odgovora: 51
    Poslednja poruka: 29.03.2008, 20:39
  3. Izbori 2008 ukratko
    Autor eboye u forumu Spomenar
    Odgovora: 33