Pa kad pogledam anketu oli ti glasanje, nismo losi, sve u svemu mi uvodimo Srbiju u EU pa kako se kome svidi.
SRS da ne bude zabune !!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A kako mi se cini DS bice nam jednoga dana kada ga Ceda razbije dobar koalicioni partner.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Demokratska Stranka
Demokratska Stranka Srbije
G17+
Koalicija LDP, LSV, GSS, SDU...
Ostali
Savez Vojvođanskih Mađara
Socijalistička Partija Srbije
Srpska Radikalna Stranka
Srpski Pokret Obnove
Zeleni
Pa kad pogledam anketu oli ti glasanje, nismo losi, sve u svemu mi uvodimo Srbiju u EU pa kako se kome svidi.
SRS da ne bude zabune !!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A kako mi se cini DS bice nam jednoga dana kada ga Ceda razbije dobar koalicioni partner.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kuda tako žurno ti ratniče hodis ?
Ka sudbini !

DS,naravno.
Ne znam da li sam nekad pominjao da sam clan DS-a. Iz jednog jedinog razloga: osecanja duga koji jos uvek imam prema Zoranu Djindjicu. I svemu onom sto je za kratko vreme uradio za nas. I zato sto je sve u sta je verovao na kraju natopio svojom krvlju.
Hvala,jos jednom...

Lokalni izbori se bitno razlikuju od republičkih, a pošto se svi dobro poznajemo to je bar lako na lokalnom nivou, jer se tu gleda čovek a ne partiska pripadnost.

...spremaju se izbori...nadam se na svim nivoima...svedoci smo stanja i "blagostanja" u ovoj zemlji...interesuje me,za koga cete glasati i zasto?
...moje opredeljenje je DS...kao i do sada...
...btw...mozda bih svario da Radikali sami osvoje vlast...samo da ne vidim Kostunicu vise na vlasti...![]()
...hell ain't a bad place to be......
Srpski pokret obnove!!![]()
Poruku je izmenio BaneK, 03.11.2007 u 13:38 Razlog: Caps Lock

Pošto je Koštunica još uvek neobavešten, za užu Srbiju nema boljih od Velje, Palme, Veroljuba i tih manjih lokalnih, jer Evropejci gledaju sa zapada, ovaj prema zapadu, mi sa juga smo nevidljivi zato što im je Avala na putu.
In vinas veritas
Дефинитивно за Мају Гојковић.![]()
Za sada sam sto posto siguran da NIKADA necu glasati za SRS, SPS ili DSS.
Najverovatnije cu glasati za Koaliciju LSV..., a moguce je i da glasam za DS.
Preporuči temu