Demokratska Stranka
Demokratska Stranka Srbije
G17+
Koalicija LDP, LSV, GSS, SDU...
Ostali
Savez Vojvođanskih Mađara
Socijalistička Partija Srbije
Srpska Radikalna Stranka
Srpski Pokret Obnove
Zeleni

Оно што учиниш најмањем од браће моје, мени си учинио

...onda izvini...
...sto se korupcije tice...mislim da mi ne mozemo toliko da napisemo koliko je u Srbiji ima...
...da ne zaboravim...naravno da cu i ja glasati za DS...i nadam se da u mom glupom gradu nece opet pobediti koalicija lokalnih mafijasa i mocnika...koja asvaltira 2 ulice i o tome bruji na sva zvona...u 21 veku...strasno...![]()
...hell ain't a bad place to be......
jbg...u vreme Tita moju porodicu niko nije ganjao da udje u partiju.....i sljakali smo sve u sesnaest.....placali porez a ostajalo i nama.......ne pamtim da je moj otac morao nekom glavonji iz opstine da puni dzepove....radio je ko crnac i bolele ga ushi za partijske sastanke i ostale bakrace....
danas,moja opstina je pod vlascu DSS-a....e sto ti lokalni oloshi mogu da ti ogade partiju i vodju,to ne moze ni sam vodja.......
Tek kada si beskućnik
primećuješ da je sve nečije vlasništvo
i da postoje brave na svemu.

pa naravno da sam htela u drzavnu firmu.....
al dobro....posto nisam znala glavnog coveka,ni blizu mu rodbinu ostala sam bez posla....
e sad...niko jos nije primljen.....kazu,vruce je.....cekaju se lokalni izbori......
ma nisam ja tu ljuta....nego zacudjena...nikakvo to mudo od posla nije da bi bila tolika jagma.....
i sad se mislim,lele,kad je ovoliko bitno znati pravog coveka za ovakav poslic,kako li je tek onima koji pucaju na visoko?!![]()
Tek kada si beskućnik
primećuješ da je sve nečije vlasništvo
i da postoje brave na svemu.
Ne znam šta je za tebe visoko, ali posedujem apsolutno tačnu i proverljivu informaciju da supruga predsednika iste opštine nakon što je otpuštena u Osnovnoj školi kao nekvalifikovani kadar sa samo 1 godinom fakulteta, zaposlila se ni manje ni više nego u Gimnaziji kao kvalifikovana profesorka jezika. To što nije ni apsolvent nema veze. Nek crknu dušmani, gospodja predsednica puca na visoko![]()
A ako mu se činilo da igdje ljudska patnja nailazi milosti, bilo je u oku djeteta i na mjestu jagode..
Tin Ujević
Naravno za nikoga! Više nikada neću glasati. Sve je to isti ološ.
Jedan klub na svetu volim ja...
Preporuči temu