izgleda da je ne shvatam poentu lepote koju je taj umetnik zeleo da predstavi auditorijumu..
call me stupid, ali meni je to bizarno, i nista drugo i vise ne dovodim u pitanje..

izgleda da je ne shvatam poentu lepote koju je taj umetnik zeleo da predstavi auditorijumu..
call me stupid, ali meni je to bizarno, i nista drugo i vise ne dovodim u pitanje..
Ooooooo.. on me juuuriii..
"Kuda ide umetnost" kao tema postoji ovde, a ovo je nazvano umetnošću. Najpre u Kini, a onda tattoo epidemija.
"Art farm" ? Kako da ne.Mnogo su mi Vučko i kineski umetnici za jedno jutro. Ay pa tako...

Kao i u svemu što se tiče njih, to jest životinja, niko njih ništa ne pita...Čak ni ne pomisli da li ih to možda boli, iritira...![]()
Intelektualni sadisti.
Stvari se menjaju nabolje, hteli mi to ili ne... [SIGPIC][/SIGPIC]

sta je tu intelektualno?pralinica kaze:
Intelektualni sadisti.
par idiota kojima se ne dize pa zlostavljaju zivotinje..![]()
Ooooooo.. on me juuuriii..
Ne mogu da izbacim iz glave slike ove jadne životinje.
Ali ako je to umetnost,onda bi trebalo dotičnog "umetnika" i kompletan žiri,isto tako vezati u nekoj finoj galeriji i gledati kako oni umiru od gladi.
Kakvo li bi priznanje tek za to dobili?![]()
Oh, uistinu, intelektualno je samo to što se radi o nekoj vrsti umetnosti. Stvara intelektom i bolesnom maštom. Vrhunac izobličavanja tela (doduše ljudskog), videla sam u filmu Anaform. I ova me je slika podsetila na taj film, jer se isto radi o tipu koji svoje postupke objašnjava umetničkim pobudama, "umetnošću"![]()
Stvari se menjaju nabolje, hteli mi to ili ne... [SIGPIC][/SIGPIC]
Mašta, genijalnost, talenat nisu potrebni u modernoj umetnosti. Samo što ekstremnije. A nekad si morao da budeš prvo čovek da bi bio umetnik. I ljudi su naivno smatrali da je svrha umetnosti u lepoti, redu, harmoniji i životu... Zamisli te budale, zamlaćivali se humanošću.
"All I got is a red guitar, three chords, and the truth."
Monstruozno zaista... Ali da budemo iskreni, streca nas u stvari nacin na koji je ta zivotinja umrla, da je bila izlozena dugim mukama, i da je patila dugo. Niko od nas nije pri tom pomislio na one zivotinje koje smo danas rucali, vecerali, uzinali... Izgibose dostojanstveno u nekim klanicama, vec prema propisima, i nasem ukusu, je li?
Nisam vegetarijanac, niti neki od drugih veda-vega-krisna pripadnika. Moja danasnja supa je rezultat kuvanja necega sto je do juce trcalo po avliji.I zao bi mi bilo da je svinjce bilo tetovirano, pre nego sto je od njega nastala moja snicla. Samo hocu da kazem da postoji granica kada nasa bezdusnost po pitanju ljubavi prema zivotinjama postaje nekako prihvatljiva i ok, a kada je prelazi. Malcice smo ipak licemerni, zar ne?
Preporuči temu