Pa sad shvataš zašto mi je teško da mu nešto branimal' mislim da sam u pravu. Zato mi i nije jasno što mnogi roditelji baš kod tog jebenog mobilnog pokleknu, a slažu se sa mnom
Što se tiče tvrdoće srca, sevaju njima okice na svašta, pa znaš otprilike šta može, a šta ne. Kao i za spavanje na primer. Zamisli sad da idu u krevet u 2 ujutru jer ti nemaš srca da ih staviš u krevet kada je vreme za spavanje pošto baš tad hoće da gledaju crtani.
Tvoja je sestrica izuzetak, veruj mi. Ili su izuzeci oni koje ja gledam svaki dan. Nose ih napolje i sa njima škljocaju, na dečijim rođendanima sede i gledaju ko ima kakve slike na telefonu, na odmorima se "cimaju" etcali to nije nesto u sta ona bulji po ceo dan... bilo je aktuelno prvih par nedelja a onda ga je sve manje uzimala u ruke, kao dete kom je dosadila nova igrachka...![]()
Ja shvatam da je to naprava koja život olakšava, a ne stvar "prestiža", možda. Ali trebaju valjda naučiti i da se snalaze. Ne može neki tamo Stefan da stane ispred fiskulturne sale i da kmeči babi da je zaboravio opremu pa da mu ova donese. Propeler u dupe bato, pa potroši noge, pa sledeći put nećeš zaboraviti da je spakuješ, ili ćeš zaboraviti još samo par puta.

LinkBack URL
About LinkBacks

al' mislim da sam u pravu. Zato mi i nije jasno što mnogi roditelji baš kod tog jebenog mobilnog pokleknu, a slažu se sa mnom
Što se tiče tvrdoće srca, sevaju njima okice na svašta, pa znaš otprilike šta može, a šta ne. Kao i za spavanje na primer. Zamisli sad da idu u krevet u 2 ujutru jer ti nemaš srca da ih staviš u krevet kada je vreme za spavanje pošto baš tad hoće da gledaju crtani. 

Odgovor sa citatom

:uzas:

), ona je poslala poruku u kojoj pita "ko ste vi i zasto me zovete koko?" i onda,posto telefon nije prestajao da zvoni, doshla kod mene da mi isprica i zatrazi pomoc...
kao što vidim shvatila si i da se i primer za šminkanje i primer za pušenje odnosi na tebe lično.
Već sam par puta rekla da mislim da sam u pravu.

Preporuči temu