Pa vidi, ja ne mogu da brinem za celi svet!
Znash koliko dece u Africi gladuje!?
Znachi li to da mi treba ovde da gladujemo kako bi se solidarisali sa njima???
Svaka chast svakom, ali ne vidim zashto bi neko stalno pokushavao da prodaje neku skromnost?
Meni to nema logike!
NNi svi prsti na ruci nisu isti, ni sva deca nisu ista, ni roditelji nsu isti, ni materijalne mogutjnosti nisu iste, i manimo se vishe tog komunistichkog "uniformisanja".
Nismo isti i netjmo nikada da budemo, i ne treeba da budemo isti!
Lepota je u razlichitosti!
I zabole me da li tje neko da misli da sam burzujka ili crkveni mish!
Mishljenja sam da decu treba podsticati da napreduju i budu najbolja u svakom pogledu, a ne da ih uchimo "skromnosti"......
Dete koje je naviklo na najbolje, koje je naviklo na kvalitet, truditje se i kasnije u zivotu da u svemu bude najbolje i da od zivota uzme ono najkvalitetnije, a ne da zivi neki polu-zivot.
A ja ne vidim shta je loshe u tome da neko bude burzuj?
Zar je loshe zeleti vishe i bolje?
A to, kako ih druga deca gledaju, zavisi u najvetjem procentu od toga kako su vaspitavana ta druga deca.
Zato se i deshava da ta siromashna i jadna deca, kad osete neshto bolje pochinju da divljaju i postaju apsolutno nepodnoshljiva jer misle da su "u'vatila Boga za onu stvar!"
nagledala sam se toga.......
mozesh im objasniti neke stvari i opet dati to shto zele. u skladu sopstvenih mogutjnosti, naravno.
jer i deca treba da znaju shta znachi kad neshto nema i ne moze.
boljima se teshko prashta...... znam ja to dobro.
a za to nije porebno imati najbolju torbu i mobilni u shkoli, vetj je dovoljno imati najbolje ocene, osvajati nagrade na takmichenjima....
mnogo je "razloga" koji mogu da dovedu do losheg ponashanja prema odredjenom detetu.
osetila sam mnogo ljudske zlobe a da nisam chak bila kriva ni 1%.
zato me bash briga shta tje ko da kaze i kako tje da se osetja zato shto ja imam a taj neko nema.
mene su uchili da radim i da troshim, a ne da se zaposlim u drzavnoj firmi i imam "siguram posao" i 200 evra.
skromnost nije vrlina vetj odlika kukavica i onih koji nisu spremnbi da se izbore za bolje.

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Zašto se uzbudjuješ oko mog odgovora tebi ako te zabole šta ko misli o tebi?

Preporuči temu