Orem duboko, sadim iluzije, okopavam mrnju, berem sujetu, skladitim zlato, prodajem ideje (merkantilne, tvrde)-povoljno!
bez 30.000 dolara ne bi nikom htio da uradim papire jer je to brak bez ljubavi.
tko ima para za razbacivanje.....eee paa neka plati...
jesi ti naivan!
pa ti sa svojom pamecu nikad nikud neces moci da odes.
nisam imao nicije drzavljanstvo..
bio sam na kosovu 6 god. i odatle sam otisao
pravo u LAS VEGAS gde i dan danas zivim bez ikakvog drzavljanstva....
kako to ti da shvatis??![]()
Poruku je izmenio euridika, 16.08.2008 u 12:33 Razlog: uzastopne poruke
zajeb. si se. treba mi viza za odlazak preko grane, ali je uvek dobijem bez problema, još i zakasnim na zakazani termin, oni u ambasadu kažu: izvolite. čuo si za rotaract? member
ako mi još detaljnije objasniš, verovatno ću shvatiti tu tvoju dogodovštinu. otišao si određenim dokumentima.kojim? na svoje ime ili na tuđe? prošao si kroz kontrolu na ulasku u USA? kako,ako nisi imao nikakve papire?ili si imao?
Orem duboko, sadim iluzije, okopavam mrnju, berem sujetu, skladitim zlato, prodajem ideje (merkantilne, tvrde)-povoljno!

Molim vas da prepiske privatne prirode vodite putem pp-ova, mejlova ili već nekakvih drugih kanala, tema je jasna i vi već neko vreme ne razgovarate o temi.
Hvala vam
"...There is a crack in everything. That's how the light gets in..."
Ok prodajte se za papire...boli me bas dupe
meni je moj obraz vazniji
Samo bi se zbog ljubavi udala.....nikakavih papira.....
Valda ste se namucili kao sto kazete...pa tako razmisljate...ja kao sto vam kazem sve imam i bas mi nista ne treba....ni papiri, ni pare, a ni hleb ja zivim od ljubavi![]()
Ja parcetom papira palim vatru...parcetom papira brisem guzu kad kakim...
Vidis baba ja za to ne koristim paprce papira......koristim toalet papir
Jebote, vama su pare izgleda sve u zivotu??????
Ne znam, mozda...[/QUOTE]

tebi verovatno nisu zato sto ih imas.. novac nije parce papira.. nje to kao u filmovima kad mafijas novcanicom pali cigaru.. novac znaci mnogo onima koji ga tesko zarade..Jebote, vama su pare izgleda sve u zivotu??????
ne vidim nista lose u udaji zbog papira, covek samo trazi svoje mesto pod suncem i da se sto bolje obezbedi za zivot..
ne vidim zaso bi se time kaljao obraz..![]()
Krek, krek.. Ne gudra
SQUAW--imas li ti nekih problema majke ti? koliko ces jos losih reputacija da mi posaljes??
da imas i malo mozga, shvatila bi da svako ima pravo na svoje misljenje...