Šta mislite o čestoj pojavi da ljudi kad pričaju o nekoj temi umesto razgovora o njoj prelaze na diskreditaciju ili teme, ili sagovornika ili sagovrnikovim rečima nalaze ono što ni ne piše.
Šta mislite o čestoj pojavi da ljudi kad pričaju o nekoj temi umesto razgovora o njoj prelaze na diskreditaciju ili teme, ili sagovornika ili sagovrnikovim rečima nalaze ono što ni ne piše.
Stvoriću svoj mali raj i u njega primiti one koji su mi već u srcu.

ja sam wrlO specifichan po tOme..meni kad je recimo neko uzasno lOs sagoworniK,ja cu pokusati da ga degradiram ili cu u odwratno-ladnOm stilu da ga skuliram..a da stwar bude jos bezobraznija,on ce steci utisak da sam imao recimo razumjewanje i da mu je prijalo ili koristiLo to sto sam se 'cosao' s njim,a ja o njemu da je nafurani tupOglawi kreten,recimo
![]()
Da, to se često dešava onima koji su se na neki način osetili ugroženo samim pokretanjem teme, a kako znamo da je napad najbolja odbrana, tako se i zaključak sam po sebi nameće...![]()
nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje
Mrzim takve situacije!
Kad nemaju argumenata, udaraju nisko ispod pojasa...
..
Pa vecina ljudi se tako ophodi,uverena da ostvaruje veoma uspesnu komunikaciju... ...zbog neobuzdanih,razigranih misli koji neprekidno nadolaze i ispunjavaju nas mentalni svet..cesto ne slusajuci sagovornka..opstimo sami sa svojim umom...
Mi pre svega ne znamo da ''saslusamo'' naseg sagovornika..niti znamo da ga cujemo...uglavnom prihvatamo ono sto nam odgovara i na nacin kojim cesce nesvesno,ali ,bogami i svesno pravdamo sve one radnje koje su se u nasim zivotima pokazivale kao neuspesnim...
nista nema tako ostar vid kao ljubav
Preporuči temu