Da li ste ponekad pomislili:
- kuda vodi ovaj svet i kako ce nasa deca odrastati?
Ja se cesto zamislim po tom pitanju.
Nista nije kao sto je bilo. Mislite li da je danasnja edukacija dece efikasnija i da se njima smesi svetlija buducnost?
![]()
Da li ste ponekad pomislili:
- kuda vodi ovaj svet i kako ce nasa deca odrastati?
Ja se cesto zamislim po tom pitanju.
Nista nije kao sto je bilo. Mislite li da je danasnja edukacija dece efikasnija i da se njima smesi svetlija buducnost?
![]()
Zelim da ti budem drug u igri, da jedem iz tvog tanjira i da spavam na tvom jastuku...
....budućnost je lepa samo dok se čeka.......
![]()

Pocela je da me plasi...
Evo, promenila sam potpis![]()
Ne plaši...Svako je krojač svoje budućnosti, a ja sa sobom prilično dobro "stojim"...![]()
nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje
...ne plaši me ni malo......slažem se sa osobom iznad...
![]()
Ponekad...
Bez obzira sto sam "bolesni" optimista..postoje neke stvari u zivotu koje ipak ne zavise samo od nas samih....![]()
" Ljude treba suditi samo po njihovim vrlinama , a ne po njihovim manama; medjutim,po vrlinama nas ocenjuju samo nasi prijatelji, a nasi neprijatelji nas ocenjuju samo po nasim manama."
Naravno.Zhivimo u zemlji bezakonja.

S obzirom na sva dešavanja na ulicama,u školama i uopšte oko nas,naravno da se plašim šta sve mogu moja deca doživeti i preživeti...I koliko ću im moći pomoći i usmeriti ih u dobrom pravcu...![]()

A što bi nas plašila
imali smo problem u prošlošlosti, pa se nismo plašili
imamo problem sa današnjicom, pa nas ni to ne plaši
... biće da smo stekli još jednu gadnu naviku
hm mozda je "plasi" prejaka rec ali da sa li sam zabrinut?-JESAM .Ali ne zabrinut u smislu hipohondra koji ce se kriti i pustiti da zivot prodje pored njega a da ne pokusa da izmeni nesto i sam.A sto se edukacije dece tice VASPITANJE SE OD KUCE NOSI. (Pita jedna gospodja psihologa :"Imam cerkicu od 6 meseci kada treba da pocnemo suprug i ja da je vaspitavamo?",a psiholog odgovara:"Gospodjo vi ste vec zakasnili!!!!!"
Ne treba ovaj život shvatati suviše ozbiljno kada ionako nećemo živi iz njega izaći.
Preporuči temu