Strana 1 od 60 123451151 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 592
Like Tree48lajkova

Tema: Naj poruka

Vazda gazda
    Pol
    Muško
    Član od
    11.03.2006.
    Aktivnost
    danas
    Zemlja
    Serbia
    Blogovi
    3
    Slike
    352

12 Naj poruka

Pročitali ste neku smešnu poruku na forumu? Ili zanimljivu? Ili možda glupu?

Prekopirajte je ovde, navedite autora i temu, možda je neko nije video, pa da se zajedno smejemo.
    VojvodinaCafe - prvi, pravi i jedini vojvođanski portal. Online since 2006.
    Vojvodina nije geografski pojam, Vojvodina je način života.
    Uputstvo | Pretraga | Pravilnik | Kontakt | Like us | Follow us
    Hvala Ti na svemu!

White Eagle
    Pol
    Muško
    Član od
    20.03.2006.
    Aktivnost
    27.10.2007
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    30
    Slike
    2

Odgovor: Naj poruka

Citat kissigirl kaže:
    Pa dobro... I za avatar i za potpis dobijas 5, svi znamo koliko si zaludjen marsovcima, itd, itd...
    Dakle, sada sam pao stolice. Ovo je Kisi napisala za Vladu na temi ocenite avatare i potpise.

Mala, za ovo dobijaš reputaciju.
    Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

Domaći Parking Champion
    Pol
    Muško
    Član od
    27.03.2006.
    Aktivnost
    27.05.2008
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    31

Citat HLEBmaster kaže:
    Na shta si pecao? Na kremenadle il na malog od komshije?!
    Lebacov odgovor Zlatnom misu na "Moji ulovi", di je prikazan ulov malo veci od njega , ovo ispricam bar jednom dnevno, pa makar i slucajnom prolazniku, i obavezno se pokidam od smeha
    Ono to osoba doivljava u stvari nije realnost; vie je hipoteza koja moe ali ne mora biti tačna.

Epona of The Nosfera
    Pol
    Žensko
    Član od
    24.05.2006.
    Aktivnost
    16.09.2012
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    27

Od Goge na temi "Sta ste sinoc radili"

Pokusavala da smirim Kikija, koji je toliko uzivao sto je u centru paznje (kao i uvek), da se na kraju zaleteo i pokusao da prodje kroz zatvorena vrata Smirio se sam Ljubi ga majka

klinka, pa sta
    Pol
    Žensko
    Član od
    26.05.2006.
    Aktivnost
    08.10.2008
    Zemlja
    Jamaica
    Godine
    22
    Blogovi
    2

06 Odgovor: Naj poruka

Citat Kunic kaže:
    Dakle, sada sam pao stolice. Ovo je Kisi napisala za Vladu na temi ocenite avatare i potpise.

Mala, za ovo dobijaš reputaciju.

Jao, pa bas ti hvala! Puuuuno kissica od Kissi!

haile selassie
    Pol
    Žensko
    Član od
    04.05.2006.
    Aktivnost
    26.06.2010
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    38

11 Odgovor: Naj poruka

Citat fascinejsn kaže:
    sve dok nisi pocela da lajes na mene, uspenusano kao pogana gladna kera.
    moze da konkurise za glupost godine

sad se vidi sad se zna, tko se kome dopada ...
    Poruku je izmenio nattydread, 08.09.2006 u 18:58
    nattydread is coming to dinner

Snebivljiva Aždaja
    Pol
    Žensko
    Član od
    13.03.2006.
    Aktivnost
    01.09.2009
    Zemlja
    British Indian Ocean Territory
    Blogovi
    9
    Slike
    2

Valter the King na najlepšoj ljubavnoj pesmi ikada:

Milance Radosavljevic
    -Dao bih ovo malo zivota-
    Zadjem ja u kafanu, a ono Milance... ( tacke su zato sto se nicega nesecam )
    +

svaki njegov post na temi "Izbaci uljeza" i "Igramo se skraćenica"

+

ima ih još
    Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

MekMarfi
    Pol
    Žensko
    Član od
    08.04.2006.
    Aktivnost
    27.04.2013
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    39
    Slike
    2

07 Odgovor: Naj poruka

"Trazim pesmu ide od prilike ovako
    vara vara para ima mika para za pesmu i drugara
    cuo sam pesmu na radiju i pevao je djani sa jednom zenom u duetu, moze neko da mi pomogne!"

CiKaZiKa

klinka, pa sta
    Pol
    Žensko
    Član od
    26.05.2006.
    Aktivnost
    08.10.2008
    Zemlja
    Jamaica
    Godine
    22
    Blogovi
    2

Ma dobro nama, nego smo glAAAAAAAAAAAniiiiii, nema ko da mesi 'leba

Mora da su ga monstruozno zakopala neka deca češke nacionalnosti, od kad su ga promatrala u net cafeu gubi mu se svaki trag
    Squaw - direktno iz 'Lebove pizzerije
    Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

SETI_explorer Asterix Champion
    Pol
    Muško
    Član od
    22.06.2006.
    Aktivnost
    30.08.2011
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    20

Citat lebarnik kaže:
    LET IZNAD ZECHEVICHIJEG GNEZDA

Negde, u gradu NS-u, zzive zec i zzena mu zechica. Kakav zec? Pa ne bash chudan zec,al jes jedini na svetu i nije od onih shto ih se izvlachi iz sheshira il shto im shapice donose srecu, ako ih turish ko privezak za kljucheve..Nema shapica..

E, sad shta sa njima? ..Samo polako.. Pochinjem od pochetka, od jednog drugog grada i nje..

Neverovatno, ali istinito, naci se sa njom* tachno na vreme i nije jako teshko. Iako to gotovo nikada nije onda kada ste planirali. No, svaki vremenski pomeraj susreta, anulira chinjenica da ste isti po tem pitanju, pa kad god da se nadjete dobro je. E, a kad se to lepo poklopi i sa autobuskim voznim redom vrlo humanog karaktera, ne moze se kasniti .. sve ide na vreme i po planu..

Autobus do ovi perifernih delova civlizacije ( ) ide nevjerojatnom brzinom! .. Jedva da stignete da napishete chestitku sa, mozzda, stotinak rechi.. posvetu na koverti ..i posvetu na sportsko pekarskom multi praktik rekvizitu u koji ste poneli za poklon u vidu palice za bejzbol..

Situacija.

Svaki dovoljno osetljiv stomak u odredjenim meteoroloshko klimatskim prilikama dovodi svog vlasnika u situaciju u najpogreshnijem mogucem momentu.

Shri Brahmahprutiyah Shuppatutptuprapaseusra

situacija 1.

Hladan znoj sliva se niz chelo. Ledjni ogranak iste fabrike znoja natapa majicu
    i vetar vas dovodi u situaciju br. 1. Grch. Alien je unutra. I hoce da izadje. Chast i bele pantalone ovog putnika, spasene su samo zahvaljujuci prisebnosti istog putnika i chinjenici da smo brzo dosli do zadnje stanice.
    Levo od perona na NS BUS stanici je ultra moderna cenifa. Poseti ovoj poslednjoj rechi spacy cloaset prostorija prethodi prva rech babasere. Kulturni nivo NS zzivlja je podignut dotle da su i babasere shalterski sluzzbenici. A uz sve to, na ovom shalteru, mozete podici toalet papir u propisanim kolichinama za svega 20 dindzi. Azzurnost je podignuta do maksimuma i ovde vam nece biti potrebna 2 obrasca, uverenje o drzzavljanstvu ,zdravstveno uverenje i slichno.. a mislim da je nedostatak dvonedeljnog chekanja na rezultate prava stvar .. Jedino shto cete dobijeni dokument morati sami da pechatirate.

Kabine su prostrane i udobne i uz pritisak vrata nogom, obezbedice vam mir i sranje u intimi.

Za to vreme ona chuva strazzu. Gleda (da tako kazzem) u nebo. Kao da nam je najveca frka od meteora ili ptica. A ja se usrah od promaje. Strashno.

Pogleda na levo otkriva mi postojanje glorry hole u zidu kabine hehe. Da li to sluzzi da se sapatniku u nevolji doda vishak toalet papira ili neshto drugo.. Pa ukucajte u pretrazzivash i rechi che vam se.

OK. Obavismo i to. Bilo je blizu.

Idemo ..da sachekamo nju..

Ona koja nema problema sa ochima prolazi ladno pored nas. Ja imam skoro dva metra, a moja saputnica koju shumsku jagodu manje ... Nije ni chudo shto nas ne vidi. Shumske jagode su jako sitne.

Ali procesor je obradio maglovitu sliku i eto vec koju sekundu kasnije ona je sfatila da nas je videla Cmok cmok i potraga za zechevskom jazbinom je otvorena.

Zecheve nadjosmo brzo i lako. Tako saznasmo i gde zeka pije vode.. Kad udjesh pa desno, na chesmi.

Zechija jazbina nije prevelika, al je lepo sredjena. U svakom sluchaju dovoljna je da pored njih stane jedno jaje, leb od dva metra, jedan slichne duzzine indijanac, jedna palica - oklagija i set sholjica za kafu.

Dovoljno da se raspadnete po krevetima, na kojima se shiri zechica u situaciji 2. ( btw. da li je mamurluk posledica pijanstva, tj da li se moze bit pijan od litre vina i kojechega?) E tu ce vam domacini rado prochitati sudbinu iz chinije -danas cete jesti chips ..a iz chinijica sladoled.. a i pivo iz kojechega.

Neki koji mi palamude zbog jednog zduvanice jedno dva ektara duvana.. Posle ce da lezzu na krevetu sas Situacijom 3 u stomaku...Josh ce da vas prozivaju shto necete da se kupate. Ko da je Subota boK te mazo!

Shetnja. Idealna prilika da se snabdesh dinjama. Daj chachi dinju. Idealna prilika da snimish sopstveni funny video. Tv panonija drop dead! Mi to umemo bolje!!

Povratak u bazu. Satri dinju. Satri kikiriki. Satri pivo. Jebote Dzoe Satrijani ako te ponovo zaboli stomak. No srecom nije.

Eto i dvanaest sati. EVO FANTOMSKOG PONOCNOG AUTOBUSA. Fenomen. Ima ga samo Nedeljom uveche. Ako ga trazite Subotom gledace vas na stanici ko dileju. Ako u opshte ima ko da vas gleda, jer svi spavaju.

Ulazimo u bus. Mi iz BG za BG. Oni iz NS ostaju i odlaze ne bi li nas ispratili sa raskrsnice. Fotografishem. Na slici su jedno tjelo a tri dushe, ne vidi se ich.
    Mashu Mi ih slikamo, smejemo se i svashta im pokazujemo.

Oni misle da im mashemo.

njom* - rech dovoljno chudna da se na nju stavi zvezdica..
    Kao sto vec negde rekoh, 'lebac the best ever

Znaci plakao sam dok sam citao ovo

Tek posle ovoga sam skontao pravi znacaj dzindijankine paparazzo fotke na istoimenoj temi

Strana 1 od 60 123451151 ... PoslednjaPoslednja

Slične teme

1. Prikaz poruka
    Autor Pepito u forumu Obaveštenja i pitanja u vezi sa Forumom
    Odgovora: 7
    Poslednja poruka: 14.07.2009, 23:35
  2. Priželjkivanje ličnih poruka...
    Autor miha u forumu Spomenar
    Odgovora: 15
    Poslednja poruka: 28.01.2008, 12:27

Tagovi za ovu temu

Vaš status