Ko vam je najsimpatičniji član na forumu i zbog čega?![]()

Ko vam je najsimpatičniji član na forumu i zbog čega?![]()
Evo ja da probijem led
To je dosta tesko pitanje, mislim simpaticni su meni svi (uglavnom), pa je malo glupo da izdvajamo nekog.
Al' recimo ova ekipa: squaw, 'lebac, yaye ( mada je nema vise) vestica , Gogili,SansR. teta najgora and koleginica Maky. Sto bas oni? Uvek umeju da me nasmeju and oraspoloze
![]()

ZOE,blueelle,Goga,Zvonchica,DarkRed,Makycica....ma svi su simpaticni![]()
Poruku je izmenio silvia, 06.01.2007 u 14:12
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...

Hvala Vlado!
jel mora baš jedan član
A6-srebrni četvorotočkaš-zato što mi je jaaako prijatan kontakt sa njim van javnog foruma
vlado-jer mi uvek (kad smo zajedno tu) spremi mlogo dobar doručkić...mmm onaj džem..prste da poližeš...
Najgora-pa zato što je najgora
DarkRed-medved ko medved (sa glavom sove)
i mnogo mi je simpatična Mish-ica - pojma nemam zašto, jednostavno je tako draga
i...ako sam nekog sad zaboravila..dopisaću sutra![]()
"Frankly my dear, I don't give a damn!"
![]()
Ja se stidim da kazem.
Salim se.
Meni su najsimpaticniji blueella i Darkred.
Zato sto su uvek raspolozeni za *za*e*an*iju*.**
![]()

Prisutna sam na V-cafe-u zato što volim da se družim sa članovima ovog foruma, što zapravo govori u prilog tome da su mi svi simpatični.
Ali, ako treba da izdvojim one najsimpatičnije, to ću i uraditi.
Squaw - zato što je đavo na dve noge
Goga - jer je tako lojalna i vedra
Nattydread - jer je nekako divlja i neobuzdana, a ipak prizemna
Najgora - pa zato što je najgora i s tim se ponosi
Vlado - jer me uvek oraspoloži
Sansić - jer se uvek oglasi svojim pametnim, britkim jezikom, a uvek nekako racionalna i tako puna emocija
Euridika - zato što je često doživaljvam kao moj glas iz podsvesti
Lady S - jer je pravedna i jer bez nje i Necra mi ne bi imali naš forum
'Lebac - jer me uvek razveseli svojim paparaco okom
Valter - jer se suviše često naša mišljenja poklapaju
Uriel - jer je moj kolega iz treće smene
Mind Reset - jer ma koliko se resetovao, uvek ima šta da kaže
Kunić - jer mi se i sa njim često mišljenja poklapaju
Bishop - zato što je on moj prijatelj
...
(izvinjavam se svim ostalima koji su mi dragi i simpatični, a ovom prilikom sam ih zaboravila nabrojati).
... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....
nijedan samo mi hleb smesan... zbog nika... mogao je biti i strudla, pereca, kifla itd...![]()
Svi na forumu su simpaticni na svoj nacin.
Ne potcenjujem nikoga, ali izdvajam pojedince, meni narocito drage forumase:
*DarkRed - bubica jedna (koja se krije u zbunju svaki put kada zagusti)![]()
*Blueella - veselica, uvek puna novih fotkica, slicica i ostalih zezalica![]()
*Najgora - koja se samo krije iza svoga nicka (a svi znamo da ona nije onakvom kakvom se naziva)![]()
*Silvia - naravno, o komsiluku sve najbolje
*Zvonchica - psuje ko kocijas (sala)![]()
![]()
*Papak - umalo da me je proglasio nastranom -![]()
*Indijanka - redovno unosi pometnju na pojedinim temama - preduzima vaspitno-obrazovne mere![]()
Svim ostalim forumasima koje nisam nabrojala, jer ne mogu da popamtim sva imena, odajem priznanje.![]()
Zivim po svome.......

Forumaši poznati po nick-ovima sa kojima najviše volem & hoćem da provodim vreme na VK forumu su: ( ta na na na )
blueella, Lillith, Zvonchica, goldie, HLEBmaster, SQUAW, BaneK, SansRomantic, ZOE, valter, psssst, Ivana-psy, Najgora, sladoledzija, Mind_reset, Bishop, azus, swba, silvia, makycica, mariposa... itd, itd...
Žašto baš sa njima? E zato što svi mi simpatišemo određene ljudove, ako bi opisivao ponaosob trebale bi mi 3 strane... a to nemerem.
Crvenopotpisujuće namerno nećem pominjem. (Ha Ha Ha)