20 do 30, ako je neka zurka i vise...(sve znam, ali i dalje se trujem)
koliko mozete alkohola da popijete,a da pri tom ostanete relativno normalni?

20 do 30, ako je neka zurka i vise...(sve znam, ali i dalje se trujem)
koliko mozete alkohola da popijete,a da pri tom ostanete relativno normalni?
nattydread is coming to dinner

Trik pitanje. Buni me ono "ostanete relativno normalni"
Nekad sam bila cool tip
granica mi bila, recimo nekih sedam - osam krateža, čega god. Posle dužeg niza godina apstinencije, dovoljno je jedno pivo da žešće zapletem.
Kakvim se ljudima diviš?
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

zrelim, odgovornim, pomalo luckastim, onima koji se mogu nazvati svojima
Ko je u stanju najviše da te iznervira?
... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....
Razni tipovi, umisljeni, puni sebe,.. uglavnom oni koji su umislili da su nesto vise od mene ili nekoga drugog
Koliko cesto ides u soping?

Uprodavnicu, svaki dan!a po garderobu i kozmetiku, uglavnom po potrebi, a to je jednom do dva puta mesecno!
Sta mislis o psihologiji ka nauci, da li je u narodu prosirena zabluda o psiholozima?

1.Mislim da nije za svakoga, a u narodu cenim da je: Dobar dan, ja sam psiholog, osoba pomisli: Jaoj mene kuku sine (majka usisala Micka, opet je bio drogiran)....(psihol-g izvolte)
-Imas li karticu (kredit)?
Moram da odem do banke vec me 2 puta zvali da je podignem
Da li otpacujes kredit?
Ono to osoba doivljava u stvari nije realnost; vie je hipoteza koja moe ali ne mora biti tačna.

Da..jos malo![]()
![]()
![]()
![]()
Da li ti je kosa prirodna ili farbana![]()
![]()
?

Farbana![]()
Kako ces sutra provesti pre podne (za one sto ustaju posle 12: popodne)?
Gather ye rosebuds while ye may...

Sutra počinje škola. Što dalje implicira da počinje škola. Što dalje implicira buđenje. Što dalje implicira moguće vraćanje u topli krevetić kad se školarac isprati. A ako ne, naći će se nešto pametno da se radi. Ručak, ovo ono.
Grickaš li nokte?
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid