...za one koji mi daju reputacije jedan,neću ih imenovati prepoznaće se
...i za nepotpisane
...a evo i za one,koji ne uzvraćaju repute
![]()

...za one koji mi daju reputacije jedan,neću ih imenovati prepoznaće se
...i za nepotpisane
...a evo i za one,koji ne uzvraćaju repute
![]()

Nisam niti sumnjala da ne možeš..
Paparazzo fotografije 18.01.2008 15:02 не могу да одолим...
Prestani razmišljati o svojim granicama..
Počni otkrivati svoje mogućnosti.
Па нигде непише да се треба потписати!
био сам убеђен да иде потпис нцкнм аутоматски.
Извињавам се свима којима се нисам потписао. У другом кругу има да га пишем.
макс плус: ДУГА, АЦА, МЕМЕНТО и још неко.
снебљива аждаха, минус
Поздрав свима !

Eto, opet treba pomoć, vidim da ne ide pa ne ide, pa da objasnimNegativnu reputaciju ćeš mi dati isto tako kao što daješ pozitivne, to vidim znaš, samo obeležiš ono "Ne slažem se" u nekom mom postu, vrlo je prosto
(možeš i ovde)
Da nigde ne piše da se treba potpisati je netačno, ja sam uverena da si pročitao pravilnik i ostalo što si mogao naći u vezi reputacija na objašnjenjima i pitanjima pre nego što si napisao da nešto nigde ne piše. To što si pročitao se nalazi ovde:
http://www.vojvodinacafe.com/forum/o...eputacija.html
Znači, ovo nije tema na kojoj ćeš pričati kako nekog simpatišeš ili ne generalno, već izneti reputacije koje si dobio, ako želiš. Ako ne želiš ili ako su ti reputacije glupa ili nejasna stvar, to možeš napisati u jednom postu i više se ne javljati na ovu temu. I to je prosto
A ako prosto imaš potrebu javno da napišeš da ti nisam uopšte simpatična na još nekoj temi, evo to možeš ovde, da ti olakšam:
http://www.vojvodinacafe.com/forum/d...an-foruma.html
Eto, tu navedeš mementa, dugu, acu i još nekog, pa onda napišeš - ostali su onako, još ih nisam stigao čitati, al' ona SQUAW - to je zlo!
Služim narodu!
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Зар не би требало "нисам ни сумњала да можеш", оно, двострука негација и фазони?
Не знам је ли онтопиц или је офтопиц, али мени је узвраћање репута стран појам.
И црвени и зелени дам кад неко заслужи, никад што је неко мени дао.
Мада, они који ми некад дају репут су то вероватно већ приметили...
А има и оних којима сваки други пост тражи црвени, њима дам кад год се сетим![]()
Poruku je izmenio Mish, 18.01.2008 u 21:34 Razlog: spojene uzastopne poruke
Оно што учиниш најмањем од браће моје, мени си учинио
ароганција са мало основе
-----------------------------------------------\
......e loood si ...zaista ...volem te takvog...
genijalan si... pozz
za svinjokolj....pozz&ljubac..
evo jedan veliki od mene
Idemo dalje zajedno, poz.
-Za ili protiv koride?! 16.01.2008 14:26 Najzad neko slican meni.... Svi su sad kao neki vegetarijanci a do juce nisu mogli bez mesa....svasta.
-Čeda - predsednički... 16.01.2008 01:08 Трчи трчи па разум...
-Za ili protiv koride?! 15.01.2008 23:42 ne daj se neprijatelju, rdjo...
Ovakva će te teško zavoleti,teško ćeš joj se svideti i teško će ti to ona priznati.I kad prizna, opet će ti teško ljubav pokloniti.Ali kad te zavoli,neće te ovakva nikad ni prevariti ni izneveriti.
Па Ви сте дивни, мени стварно ништа више не остаје осим да Вас волим !!!
Не брините што сте снебљива аждаха и како сте сами описали бљување ватре, дужина врата и они јадни људи. Слава ми је св. Горгије уз његову помоћ, већ ћу се некако снаћи.
Но ево одговора !
Раније испод ових наших порука, неко је написао да невиди ко му даје репутацију. То ме је понукало да напишем коме сам и шта дао, да небих био анонимус, тј да неко не помисли да се кријем. Видео сам део за кратку поруку и нисам хтео ништа уписати, значи мислио сам да мој нцкнм иде аутоматски уз репутацију.
Ова идеја са репутацијама је по мени изузетно добра, под условом де се не користи злонамерно.
Надам се да сте из претходног разумели. Још да додам, пошто уз сваки одговор-поруку стоји могућност репутације ја сам помислио да се и Вама прикаже, од кога, плус-минус и на коју поруку се односи.
[
Не драга SQUAW сада барем знате да сам ја. Односи се на једну вашу поруку из савета.
Управо се спремам наћи све Ваше лепе пруке и дати позитиву.
Мој посао је такав, да одлучујем и управљам људима, сво моје искуство говри, да свако од мојих људи трба знати, како оцењујем одрђени поступак или дело.

Ništa lepše nego kad je sve jasno.
Ma kakvi divna, opet si nešto pogrešio. Da me voliš nema potrebe, imam mamu.Па Ви сте дивни, мени стварно ништа више не остаје осим да Вас волим !!!
Da brinem, ne bih se tako zvalaНе брините што сте снебљива аждаха и како сте сами описали бљување ватре, дужина врата и они јадни људи. Слава ми је св. Горгије уз његову помоћ, већ ћу се некако снаћи.Georgiju kaži da pripazi da se ne opeče
Nisam razumela, jer mi reputaciju nisi ni dao. Da jesi, pokazala bi se. Zbog toga sam objasnila kako da mi daš taj minus, a da ga ja i dobijem.Надам се да сте из претходног разумели. Још да додам, пошто уз сваки одговор-поруку стоји могућност репутације ја сам помислио да се и Вама прикаже, од кога, плус-минус и на коју поруку се односи.
Pošto je sve ovako lepo jasno, završili smo priču na ovoj temi, a na dalje će ti biti obrisano sve što sa onim što sam rekla da ovde treba da stoji nema veze![]()
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid
Ja se frljam sa tim reputacijama kao Šojić sa padeži
Kako kaže Veca, lep način da nekom kažeš ćao![]()
Umro je Ajnštajn, umro je Tesla...a i meni nešto nije dobro