[SIGPIC][/SIGPIC]

Pa ja ne volem zimu ...samo proleće ili leto ... kad ima puno
,a sve ostalo važi,inače će doći da te popapa Crni Gruja ...
,ali znam ... da se bojiš vrabaca, nosio bi praćku ...
![]()
Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.

Dobro, shvatio sam ... ne moraš da vodiš na toplu čokoladu
ali ako se stvarno plašiš zime vodim te prvo kod Maćike u piceriju '' Kentucky'' na par vrućih rakija pa ima Tisa da provri pod tobom.
Nego da ne ispadne da spamujemo temu ličnom prepiskom evo male pričice:
Ajfelova turbina
izlaz Velikog Bačkog kanala u Tisu
Ovo je omiljena lokacija ribolovaca, skoro da nema dana kada nećete sresti bar nekoliko njih koji pokušavaju da prevare Smudja u ovo doba godine ili neke druge ribe zavisno od doba godine i vodostaja reke.
Dno reke je ovde poput džungle, nema čega nema: kamenja, podvodnih sprudova, betona, granja, armatura, granja, kamenja, betona, podvodnih sprudova, armatura ... ma živa milina.
Pretpostavlja se da je to jedno od najčuvenijih groblja raznih ribolovačkih varalica, poput novosadskog špica, gde su takodje pohranjene reci na čuvanje, najveće varaličarske špecije i uzdanice ... u ogromantnim količinama.
Ajfelova turbina nije poznata samo po ribolovcima iako su oni najbrojniji i najverniji posetioci ove lokacije, tu počinje šetalište, tu je i spomen kompleks u krugu koga imate uvek neke tajanstvene mlade ljude koji nešto šapuću, maze se i drže se vrlo čvrsto da se ne bi slučajno zagubili u moru osećanja ...
Tuda se šetaju i stariji gradjani, koji zastanu da popričaju, da se vide sa poznanicima i da posmatraju kako sve prolazi kao talasi reke.
Jednostavno, radi se o lokaciji koja je prepuna adrenalina, živosti, lepote i neke mistične energije ... treba je obići i osetiti, reči nisu dovoljne da bi opisale ovo mesto.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Ubiće me Simke,ima tema o Fantastu ...,
bežim dok je vreme...![]()

Tačno. Premestio sam tvoju poruku baš tamo u temu o Fantastu.
Znaš da ne možeš pobeći i da sledi kazna![]()
ali pošto mi se prilog dopao dozvoljavam tvojoj kreativnosti da sama izabere kaznu
naravno u okviru ovog dela o Vojvodini.
Pošto ti Zmax-e poput svih zmajeva letiš visoko, baci svoj zmajeviti pogled i pogledaj koji nam grad ili tema ovde nedostaju, inače
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]

Još malo pa će proleće,jedva čekam da se vozam čamcem.
Nađoh neke fotke na Google Earth-u.
Ko će da mi kaže nešto više?
Stara prevodnica.
Za ovu sledeću sliku piše da je kamp na Tisi.
Jel' bio neko tamo?Kako je?
Tisa
Meni sve izgleda mnogo lepo,jedva čekam proleće.![]()
U Beceju nemam nikoga bas... sto mi nije smetalo da ga iz cista mira posetim i ... zgotivim! Onako - na prvi pogled! Pa kad bih da mi je lepo, a ja odem u Becej i prosecem, sad dal' centrom il' uz Tisu.... i radujem se... E sad, kako to, nemas tamo nikoga, nista te ne veze za to mesto, a lepo ti - ne znam... al' ako!
Кад већ толико обожавате Бечеј посетите овај блог
За мене је Бечеј (да некажем шта света...) Реалан живот је једно,а жеље су друго.
Поздрав свима
Preporuči temu