Strana 1 od 7 12345 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 70
    ######## Avatar od  Goga
    Član od
    08.04.2006.
    Aktivnost
    10.03.2010
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    38
    Slike
    17

Imate li utisak da vam je dan prekratak?

Imate li utisak da vam je dan prekratak za sve ono sta ste planirali da uradite..

Kako se organizujete, imate li neku tajnu, shemu, kako god to nazivate..

Nekada mi se čini da se samo vrtim u krug, i ne uradim ni trećinu planiranog..

Kako se snalazite "u vremenu koje nas izdaje"??

Ser Žile Avatar od  HLEBmaster
    Član od
    14.03.2006.
    Aktivnost
    09.02.2012
    Zemlja
    Tonga
    Godine
    35

Odgovor: Imate li utisak da vam je dan prekratak?

Daaa dan mi je uzasno kratak. Moracu pocheti bar malo ranije da ustajem. Mislim ustajanje u 6 popodne stvaarno nema smisla

Ma, ja nemam shemu i zivim kako stignem. Radno vreme u firmi mi je postavljeno tako da, osim toga, ne mogu nishta konkretno da izorganizujem kasnije... No kad je frka i kad stvarno mora neshto sa strane da se radi, snalazi se kako znash i umesh, makar ... MAKAR i po cenu nesedenja na netu uopshte
    http://www.teorijaevolucije.com/
    Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
    Za 'leba i uz 'leba..;

typingerrormaker :) Avatar od  swba
    Član od
    12.03.2006.
    Aktivnost
    09.09.2009
    Zemlja
    Christmas Island
    Godine
    30
    Blogovi
    2

vrijeme UH... jedno veliko UH

kako sam dosao u ovo blesavu 'meriku ponekad nit' znam gdje sam krenuo ni sta sam trebao da uradim... posebno kad su predavanja u toku jutro skola, popodne posao, u medjuvremenu milion neodloznih stvari... spavanje svedeno na minimum
    mada kad se usaltas u tu blesavu kolotecinu i ne primjecujes koliko si u obavezama... znam samo da mi vrijeme leti ko ludo a ja redovno kaskam za njim
    You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Starosedelac Avatar od  goldie
    Član od
    20.03.2006.
    Aktivnost
    19.12.2010
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    28

Trenutno imam vremena i postizem sve jer sam na odmoru. Nema predavanja, ispita i leto je napokon.
    Ali kad idem na fax ne znam sta bih pre. I fali mi svakodnevno bar dodatnih dva sata.

Mangup Avatar od  ribenzzi
    Član od
    20.03.2006.
    Aktivnost
    09.12.2011
    Zemlja
    Montenegro
    Godine
    30

Jao, uvek muku mucim sa vremenom- a kazu "Crnogorci lijeni"
    Meni bre dan traje 26 sati i uvek mi treba bar jos 5 minuta.

Posao, kuca, drustvo- svi ocekuju paznju, efikasnost, pozrtvovanost... a ja, em los planer em do zla boga netacna!
    Vazda kasnim bar 5 minuta na svaki moguci date, od poslovnog do onog najneoficijalnijeg.
    Zaboravljam telefone, zaboravljam imena, zaboravljam obavez, zaboravljamm mjesta...
    Kunem se, jednog dana sam na posao otisla u patofnama! Naime, ustala sam u 5 do 9, a u 9 sam trebala da budem na jednom VAZNOM razgovoru!, Nabrzinu sam se umila i obukla, cesljala se u kolima, sminkala se na semaforima.. i kao stizem u onih 15 akademskih min. kad- izlazim iz kola, a na nogama roze maca-papucice!
    Otisla sam tako, izvinila se,zvala mamu da mi donse cipele i.. pa dobro, prezivjela sam.

Dakle- obaveza masa+ dan prekratak+ ja nesposobna ko niko moj da isplaniram vrijeme = nekako opstajem

... baba Ruija ~ Avatar od  yige_gui
    Član od
    13.03.2006.
    Aktivnost
    10.02.2012
    Zemlja
    Antarctica
    Slike
    4

jasta, vise se uopste ne obazirem na 'vreme'.. zakljucila sam ni da dan traje 25 sati, ne bi stigla sve sto trebam.. pogotovo ono skola, posao, drustvo.. gde bre da se sve postigne kako spada
    stoga mozak na pashu (prst u uvo sto bi rekla moja baba i pevaj!)
    sta stignem, stignem.. jebiga, nemam dvojnika i ono sto se ne stigne, stici ce se neki drugi dan.. gde da zurim, nema smisla.. pogotovo od kako sam stigla vamo preko barU... da gubim energiju na nesto, a znam da ne mogu postici.. zivim maksimalno, spavam minimalno i ne zalim se ide.. a kad stane , stanem i ja, uzmem vazduha (mada, ovde pre udahnem samo brdo smoga) i ajmo dalje.. obavljam sve kako osecam da treba.. mada sama sebe cesto preforsiram, pa sam i neispavana i umorna.. ali eto.. sve je to deo zivota

auuuu ala ga ja izfiloforiala

aj' uzdravlje ljudi, i smanjite gas.. sve ima svoje brzine xixixixi

Bećar Avatar od  Betty Boop
    Član od
    20.03.2006.
    Aktivnost
    07.01.2008
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    31

Ziva istina. Ponekad mi bas fali vremena da uradim sve sta hocu i pozavrsavam obaveze. Kada sam kratka sa vremenom obicno sam ok, ali desava mi se da flipnem zbog manjka istog...e onda izbrojim do...5 dignem " sve cetiri " pa nek' ide zivot.

haile selassie Avatar od  nattydread
    Član od
    04.05.2006.
    Aktivnost
    26.06.2010
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    37

ako mi se slucajno desi da treba jedan dan da uradim samo jednu stvar, ja to nikako ne stizem, ali ako sam zatrpana obavezama, za divno cudo, sve sredim na vrijeme i jos mi ostane lufta. kako to izvedem, pojma nemam.
    nattydread is coming to dinner

Jolly Roger Avatar od  Captain Jack
    Član od
    08.04.2006.
    Aktivnost
    18.01.2012
    Zemlja
    Serbia
    Blogovi
    2

Evo npr. danas,slobodan dan,posle dve nedelje,napokon ustao u 8,istrcao svojih par km,otiso do banke,pa posle na dorucak,kupio namernice,napunio frizider,pocistio ceo stan,izbacio djubre,snimio neku mjuzu,odneo ves na pranje,dok se to ne zavrsi ja na messengeru i kod vas ovde,pa cu da osusim ves i sve sto ide uz to,a imam zakazanu veceru u 7,pa se trebam videti sa nekim ortacima veceras povodom nekog puta i sve u svemu meni treba jos jedan ja jer ovako bre vise ne ide.Zato mi je i lepo kad samo radim nemam vremena za stvari za koje u slobodno vreme nemam tog istog vremena
    Not all treasure is silver and gold, mate.

Starosedelac Avatar od  irnik
    Član od
    01.04.2006.
    Aktivnost
    04.07.2011
    Zemlja
    United States

Citat nattydread kaže:
    ako mi se slucajno desi da treba jedan dan da uradim samo jednu stvar, ja to nikako ne stizem, ali ako sam zatrpana obavezama, za divno cudo, sve sredim na vrijeme i jos mi ostane lufta. kako to izvedem, pojma nemam.
    Uh sto mi ovo zvuci poznato
    “Ability is what you’re capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.” Lou Holts

Strana 1 od 7 12345 ... PoslednjaPoslednja

Slične teme

1. Tvoj utisak nedelje
    Autor DrinChe u forumu Pričaonica
    Odgovora: 192
    Poslednja poruka: 12.11.2011, 17:19
  2. Utisak Nedelje
    Autor Lilith_021 u forumu Televizija i ostali mediji
    Odgovora: 17
    Poslednja poruka: 13.12.2010, 07:58
  3. Imate li HI5?
    Autor Fudbaler u forumu WWW