![]()
da li neko praktikuje?
![]()
da li neko praktikuje?
jedno ili drugo ili oba ili zajedno ili odvojeno ili posebno ili jedno posle drugog ili jedno pre drugog ili jedno iza drugog ili jedno za drugo?....![]()
![]()
Ovo prvo JOK.
A za drugo sam mogao i za Ginisa da konkurišem, ali sam terao samo dokle partnerka ne kaže da joj je dosta. Pa onda ajde nanovo.

Da. I ne vidim u tome ništa neobično i neuobičajeno. Ne stidim se svog tela, jasno izražavam svoje želje i činim sve u cilju zadovoljenja svog dragog. Ne robujem tabuima, kojekakvim predrasudama i "moralnostima"... Ne smeta mi dnevno svetlo u ljubavnom činu.
Pa, mislim, svako svoje telo najbolje poznaje i, ako želi, može svom partneru ukazati na načine sopstvenog zadovoljavanja. Ako tu spada i masturbacija - zajednička, odvojena, kako god - nemam ništa protiv. To su spontane radnje tokom seksa. Ništa loše i ništa perverzno.
Ne biti mrtav nije to i biti iv.

Jos uvek se nisam usudila na taj korak![]()
![]()
Evo, promenila sam potpis![]()

Granice zato i postoje da bi se prelazile , svako bira gde da ide i skime da ide , u ljubavi nema stida , samo osecaj da ugodis njemu isto kao sto on ugadja tebi , niko nije trazio da se ubije neka osoba ili opljacka banka u kojoj nema para ( shalim se za banku ) istrazuj i pusti da budes istrazena i javi se za koji mesec , i reci sta si dozivela , al iskreno !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ja bih, ali mrgud se nešto stidi![]()
![]()
![]()
nattydread is coming to dinner

samo se stidi ?![]()
![]()
razoruzaj mu stid![]()
![]()
![]()
U ovom slucaju ruka (ne) mora da se pozlati ... !?
![]()