Nema ni Goce Tržan.
Ni Zorice Marković.![]()
Pa čemu onda osmeh što sam ja ničija
kad je to, zapravo, najgore što može da ti se desi?

i uvek moraju da stave nekog nabedjenog skota da zagorcava zivot ostalima....Brunclik napolje!!!
Tek kada si beskućnik
primećuješ da je sve nečije vlasništvo
i da postoje brave na svemu.
Ja glasam da Brunclik ide vanka ali da pas ostane!!!![]()
Pa čemu onda osmeh što sam ja ničija
kad je to, zapravo, najgore što može da ti se desi?

a da li ste primetili da uvek izaberu neku lujku koja ce da bude dezurna bogomoljka i da s vremena na vreme skruseno i smerno propoveda o veri,pricescu,sluzbi bozijoj i ostalom.....pri tome,zive svakako,samo ne kao normalan svet i pristojni vernici.....
e muka mi je od dvojnih nakaza...
Tek kada si beskućnik

nego.....kad ce da pocne fajt izmedju Zorice Kraljice i onog malog picopevca iz "Lude kuce"?
zima nikako da prodje,vrestling je sve kasnije i kasnije,veseli Japanci me vise smaraju,komsiju u zgradi su se primirile (mada mi je neko zdipio dve stolice i sanke s terase),pa ko velim.....aj nek se bar ovi zadevaju i mlate dok ne izginu ko Mancester Junajted...![]()
Tek kada si beskućnik
Bacih pogled (pogled mi se vrati) tek toliko da ne živim u neznanju... Svi još nekako, mada za više od polovine tzv VIPovaca nikad čula, ali kad ugledah mlađanog tog i tog (jer mu ne znam ime) kog ćemo lako prepoznati po onoj kruni koju je nosio, okrenuo mi se želudac. Momak je tzv TV lice, voditelj sa katastrofalnom dikcijom, podštapalicama tipa "ovaj" i "znači", iritantan do te mere da brzinom svetlosti menjam kanal kada ga ugledam. Možda bolje ašovi nego što se teveiše... Grozna sam, znam, ali i oni su. Neću gledati. Ionako svako jutro slušam sinoćne utiske od koleginice koja hvata beleške da nešto ne propusti...
nije dotakla nita to bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje
Navijacu za Fircija![]()
ivancica

Kod mene je pocela groznica od jutros.
Nema potrebe da gledam, jer da se zavucem u misiju rupu, cini mi se i tamo bi cula o desavanjima na farmi.
Sinoc sam pocela da gledam ulazak vip zvezda
Kad sam videla dve zvezdice granda, pa Ivana, bilo mi je dosta.
Ivan je VIP?
Jel to isti onaj Ivan koji skakuce po tv emisijama k'o majmunce, kad ga puste iz kaveza?
Pricamo li mi to istom Ivanu, koji je objavio, cini mi se jedan album.
I to katrastofalan.
To je za nas VIP?
Sta bi bio jedan Cola npr. da je usao u kucu, ako je Ivan VIP![]()

On ne bi ni ušao na farmuskoro da niko od njih, zapravo i nije pravi Vip, ali na to smo već navikli, i što se tiče farme i što se tiče velikog brata
![]()
Neeeego, ova Zorica Roza, se tako zahebala što je ušla u kuću, da nije ni svesna toga. Ljudi će je još više zamrzeti, nego što je sad mrze, grozna je. A onaj šatro voditelj, kralj, njemu izgledA nisu sve ovce na broju, ili dobro glumi, ili je stvarno takav, nisam ga ranije viđala, sada sam ga prvi put videla, tako da pojma nemam kakav je.![]()
Mada, tek je početak, videćemo
Firči
Sajko
Maja
Ja sam maslačak ...!
Preporuči temu