Prikaz rezultata glasanja: Vjerujete li u suzivot komsija i brace razlicitih vjera i nacija u BiH ?

Učesnika ankete do sada
169. Ne možete da glasate na ovoj anketi
  • Da

87 51.48%
  • Ne

82 48.52%
Strana 2 od 55 PrvaPrva 1234561252 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 11 do 20 od ukupno 549
Like Tree1Likes

Tema: Fildžan viška

typingerrormaker :) Avatar od  swba
    Član od
    12.03.2006.
    Aktivnost
    09.09.2009
    Zemlja
    Christmas Island
    Godine
    30
    Blogovi
    2

Odgovor: Fildžan viška

Citat valterbraniSA kaže:
    SWBA

Ti si u svom postu ustvari tacno detektovao najveci problem koji dovodi do toga da je cak i obicno ispijanje kafe ljudi razlicitih nacija "cudo nevidjeno".
    Samo sam realno sagledao sliku trenutnog stanja u BiH. Koliko god se mi trudili da nastavimo sa svojim zivotima ne razmisljajuci o politici ona je tu da nam uvijek zada nove glavobolje.
    I od mene imas punu podrsku za pokrenutu inicijativu. Pomirenje nam je neminovno ako zelimo da zivimo zivot dostojan covjeka, ali treba jos dosta vremena da prodje da bi se to normalizovalo.
    Uvijek sam spreman za nova poznanstva i imao sam prilika da upoznam i ljude drugih nacija i posle rata. Sa pojedinim sam i danas u kontaktu. Ali uvijek kada se sretnemo na kafi/kavi/kahvi ili cemu vec teme rata se zaobilaze nasiroko. A kada neko nekim slucajem dobaci nesto na tu temu svi odjednom zacutimo, pokupimo se i svako u svoj tabor da sa "svojima" prodiskutuje o tom. I tako u nedogled. Znaci povjerenje nam je jos uvijek na nuli ako ne i u debelom minusu i na tom treba i te kako da se radi.
    You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Starosedelac Avatar od  irnik
    Član od
    01.04.2006.
    Aktivnost
    04.07.2011
    Zemlja
    United States

Citat valterbraniSA kaže:
    Pozdrav svim panonskim mornarima a posebno mornarkama !

Nadam se da ce Vas interesovati sta o toleranciji i suzivotu misle gradjani Bosne i Hercegovine. Pozivam Vas da se i Vi svojim misljenjima ukljucite u ovu nasu malu mrezu koja promovira toleranciju i suzivot ljudi razlicitih vjera i nacija !
    Iako nisam panonska mornarka, zelim ti dobrodoslicu... I kao sto rece gogo i ja sam nepopravljivi nostalgicar i zato kafenisanje je uvijek dobro doslo

Samo da ti jos preporucim CG forum
    http://www.cafemontenegro.com/forum/
    Ability is what youre capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it. Lou Holts

haile selassie Avatar od  nattydread
    Član od
    04.05.2006.
    Aktivnost
    26.06.2010
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    37

da ne bude da izvoljevam, ali se sjecam da sam u bosni uz fildzancic dobijala i rakijicu - gromovacu , pa ako moze jedna da se drmne, ne bih imala nista protiv
    nattydread is coming to dinner

Domaći Avatar od  valterbraniSA
    Član od
    22.06.2006.
    Aktivnost
    danas
    Zemlja
    Bosnia and Herzegovina

Bećar Avatar od  Pcela ubica
    Član od
    27.03.2006.
    Aktivnost
    15.03.2007
    Zemlja
    Serbia

Sjajno.
    If I had one wish, I would ask for a big enough ass for the whole world to kiss...

Todd Anderson Avatar od  gogothegreat
    Član od
    15.03.2006.
    Aktivnost
    20.03.2011
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    46

Deder, Valtere-što-Rajvosa-braniš, matere ti, reci: što ne odgovori ništa onim sarajevskim i inim bosanskim šupcima, što na Sarajevo-X forumu (tema "Naser ponovo među nama", http://sarajevo-x.com/forum/viewtopi...er=asc&start=0) seire i šenluče u slavu sramne oslobađajuće presude za onog dokazanog koljača, a?
    Lako ti je ovde, međ Lalama, Sosama i ponekim jugonostalgičnim Šumadincem širiti bratstvo-jedinstvo. Budi junak pa raširi malo triper međ svojim balijama!
    Volim te kad pričaš, u svom ovom ludilu...

Domaći Avatar od  valterbraniSA
    Član od
    22.06.2006.
    Aktivnost
    danas
    Zemlja
    Bosnia and Herzegovina

Citat gogothegreat kaže:
    Deder, Valtere-što-Rajvosa-braniš, matere ti, reci: što ne odgovori ništa onim sarajevskim i inim bosanskim šupcima, što na Sarajevo-X forumu (tema "Naser ponovo među nama", http://sarajevo-x.com/forum/viewtopi...er=asc&start=0) seire i šenluče u slavu sramne oslobađajuće presude za onog dokazanog koljača, a?
    Lako ti je ovde, međ Lalama, Sosama i ponekim jugonostalgičnim Šumadincem širiti bratstvo-jedinstvo. Budi junak pa raširi malo triper međ svojim balijama!
    Bicu kratak jer ne zelim da zloupotrebljavam gostoprimstvo ovih divnih ljudi koji su mene i Fildzan viska tako lijepo primili.

Dakle ako imas nesto sto ti ne pase na toj temi idi pa tim svojim "balijama" sam reci sta imas i nemoj se izivljavati na meni.Da sam htio prenositi poruke ja bih bio postar.

Ja izbjegavam na svim forumima teme gdje se vode virtuelni ratovi izmedju onih koji jos nisu saznali da je rat na ovim prostorima prestao prije 10 godina, a ako si ti zainteresovan za takvu vrstu diskusije takvih mjesta ima na pretek, pa te molim da se sklonis sa Fildzana viska, a ako da li ja sve ovo radim kako treba to moze procijeniti jedino moderator !

Eh da tu izlizanu floskulu kojom me optuzuju da ponovo uspostavljam bratstvo jedinstvo koriste svi oni kojima je Fildzan viska "trnu oku" bez obzira iz kojeg "zaracenog" tabora dolaze pa se ja ne mogu naljutiti na tebe sto ides njihovim stopama.

Laku noc dobri ljudi lijepo spavajte !

Idemo dalje

typingerrormaker :) Avatar od  swba
    Član od
    12.03.2006.
    Aktivnost
    09.09.2009
    Zemlja
    Christmas Island
    Godine
    30
    Blogovi
    2

Posle sramne odluke nazovi suda u Hagu u slucaju Oric nisam mogao a da ne skoknem do drugih foruma. Pre svega sam pratio teme vezane za to i pisanja pojedinaca pa sve do "Fildzana viska". Ono nije zalosno ono je tragicno. Sa jedne strane imas cijeli gorazdex forum a sa druge pojednice na banjaluckom forumu. Od bolesnih izjava mi se prevrtao zeludac
    Nema onde ni Bosne ni kafenisanja...

"E zato ja u zadnje vreme pijem gorcu, jos po mogucnosti sa nekom aromom. Kazu mi da mi to vise nije kafa, nema smek. A ja njima velim da od ovakve bar nemam stomacnih problema!!!"
    You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Domaći Avatar od  Bishop
    Član od
    07.07.2006.
    Aktivnost
    04.11.2007
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    34

U svakom slucaju , idealista u meni bas vole kad se ljudi druze i vole bez obzira na razlicitosti nacije,vere,kulture etc.....
    Tako da podrzavam temu
    Nego moze li uz tu kafu i malo ratluka, ja tako vooooooolim slatko
    Possibility of dream come true makes life worth living.....

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •