Prikaz rezultata 1 do 7 od ukupno 7
    mornar iz gibraltara Avatar od  broj310
    Član od
    19.04.2007.
    Aktivnost
    22.04.2011
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    38

Омиљени позоришни глумци

Колико сам приметио, позориште се слабо котира на овим темама...За промену, могли би да причамо о глумцима који су на вас оставили посебан утисак што се позоришних представа тиче...

Које су представе биле у питању и слично.
    лицем ка ветру
    с ветром уз лице

severna svetlost Avatar od  euridika
    Član od
    14.08.2006.
    Aktivnost
    danas
    Zemlja
    Netherlands
    Godine
    35
    Blogovi
    10

Odgovor: Омиљени позоришни глумци

Svetozar Cvetković i glumica čijeg imena ne mogu da setim u Amerika - drugi deo, kao i on, Tihomir Stanić i Branislav Zermski u predstavi Art, Nenad Jezdić u Terasi, Bora Todorović i Milena Dravić u u Lari Tompsonu (njihove uloge života, po mojoj slobodnoj proceni), Uliks Fehmiu i Snežana Bogdanović u Zapali me, Gagi Jovanović u Razbojnicima, Branislav Lečić u Psećem valceru. Imala sam tu čast da gledam Batu Stojkovića u Profesionalcu (bez reči) i jedna predstava u kojoj sam glumce zaboravila, milsim da je glumila Katarina Gojković, davala se sigurno pre 10 godina i zvala se Plava ptica, to je bila jedna od najlepših bajki koje sam doživela u svom životu. Sve to bilo jako davno, pozorište jeste bilo moja druga kuća, ma da...
    "...There is a crack in everything. That's how the light gets in..."

Snebivljiva Aždaja Avatar od  SQUAW
    Član od
    13.03.2006.
    Aktivnost
    01.09.2009
    Zemlja
    British Indian Ocean Territory
    Blogovi
    9
    Slike
    2

Ja uvek pričam da sam išla da gledam Radmilovića u Radovanu, jer ga je moja mama gledala, ja mislim 11 puta, a ja jednom bila u stomaku znači smejala sam se i ja , te godine je ja mislim i postavljen, i kako ona kaže, svaka je predstava bila specifična i različita.

Ono što sebi ne mogu da oprostim je što nisam gledala Tadića kao Lira i što nisam u pozorište otišla, evo, druga sezona, ako ne računam dečije scene. Al' ću ispravim, grize me saves', a specijalno zato što sam i prošle godine pričala kako me grize savest e, mrzim sebe sad.

Dosta sam toga odgledala, a evo sad razmišljam ima predstava a da ne mogu da se setim kako se zovu sećam se da je Lane Gutović bio Bik Koji Sedi, mislim da je Zarić bio Semjuel Beket, bio je tu i Ajnštajn... neverovatna ekipa i glumaca i likova koji su bili zajedno na onom svetu, odlična predstava Rodoljupci, odlična grupica pozorišna - Tanja Bošković, Mirjana Karanović (ma nju obožavam), Voja Brajović... Vanju Ejdus sam gledala relativno skoro (), kao Šarlotu Salomon u predstavi "Život ili pozorište", izuzetno je šarmantna i zanimljiva, uostalom kao i otac joj, imala je od koga da uči, a on ima zašto da bude ponosan Volim i Brstinu da gledam u pozorištu, Vesnu Trivalić... Ružica Sokić, Bata Stojković, Mira Banjac u Korešpodenciji su bili odlični, Dragan Petrović u Volim te najviše na svetu, Milenu Dravić, Boru Todorovića, Borisa Komnenića, Cecu Bojković... gledala sam puno predstava, baš volim. I glupo mi je nekako da kad već u gradu živim, ne koristim ono što grad može da mi ponudi, a pozorišta na sve strane, pa izvoli. Bogatija sam za čitavu dimenziju.

E nisam gledala Petra Božovića u pozorištu, a mislim da to ne treba propustiti, pa ću to da ispravim imate li koju sa njim da preporučite?
    Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Bećar Avatar od  Bloo
    Član od
    04.12.2006.
    Aktivnost
    01.02.2012
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    31

Dragan Jovanovic u komicnim predstavama, Bata Stojkovic (van svake konkurancije), Svetislav Goncic, Dragan Vujic, Ejdus, Misha Janketic...

mornar iz gibraltara Avatar od  broj310
    Član od
    19.04.2007.
    Aktivnost
    22.04.2011
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    38

дакле, одушевила ме александра јанковић (у тандему са светозаром цветковићем) у представи тене штивичић, бивше загребчанке, сада становнице лондона "немреш побјећ од недјеље" коју одгледах пре пар дана у атељеу 212.
    морам признати да је до сада нисам гледао или је имала неке епизодне роле па је нисам приметио, одушевила ме скроз!!!

искрено препоручујем- седамдесетак минута за незаборав.
    лицем ка ветру
    с ветром уз лице

Suffragette Avatar od  Isahara
    Član od
    13.11.2007.
    Aktivnost
    juče
    Zemlja
    Western Sahara

Predrag Ejdus
    A ako mu se činilo da igdje ljudska patnja nailazi milosti, bilo je u oku djeteta i na mjestu jagode..
    Tin Ujević

Deran Avatar od  eemmaa33
    Član od
    17.07.2008.
    Aktivnost
    17.07.2008
    Zemlja
    Croatia
    Godine
    41

moja najomiljenija glumica je ZAKLINA OSTIR jer ima nevjerovatnu karizmu i moc da u svaku ulogu unese dio na jedan poseban i samo njoj svojstven nacin,
    to zaista treba dozivjeti..........

Slične teme

1. Odgovora: 20
    Poslednja poruka: 11.02.2012, 21:57
  2. Кизито и мобинг у Воши
    Autor yossarian u forumu Fudbal
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 17.01.2010, 15:32
  3. Видоје клипови на форуму
    Autor yossarian u forumu Pričaonica
    Odgovora: 22
    Poslednja poruka: 22.11.2009, 05:19