inache nema bas filmova koje ne znam kako ischekujem.. kad stignu pogledam ako me zanima.. ali moram priznati da me bas zivo zanima onaj novi Ali Dzijev film -- Borat coming to AmeriKa![]()

Iscekujem film Nindza kornjace. Inace pogledala sam trailer i suuuuuuper mi izgleda. Izlazi na prolece.![]()

Iscekujem novi Madagaskar(mozda je vec i izasao a da ja nisam upucen
)... cim se pojavi da mi vicete
![]()
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
U petak izlazi film - Maria Antoaneta
Jedva cekam![]()
mlogo ble volem istoriju
“Ability is what you’re capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.” Lou Holts

cekam da dodje film "djavo nosi pradu" sa meril strip. trebala bi da bude komedija, a buduci da ne znam los film sa meril, zeljno ga iscekujem![]()
![]()
![]()
nattydread is coming to dinner
Dva filma koja veoma iscekujem, da vidim kako ce izgledati su Transformers (izlazi u aprilu 2007.) i film HALO (po video igrici) mislim da ce izace tek 2008.
HAIL METAL

Teenage Mutant Ninja Turtles
Roving Mars (dokumentarac)
300
Scanner Darkly
Transformers
Deja Vu
to je koliko mogu da se setim, inace sam redovan na apple-ovom sajtu za trailere :D
SrboDroid - za nekoga sve za svakog po droid

Iako je po misljenju mnogih to film koji ne zasluzuje posebnu paznju,ja ga ipak sa nestrpljenjem ocekujem,dakle
Crossover(2006)
Ne prestajte snove svoje sanjati,
ni ljepsem sutra se nadati.
Ne prestajte rukama raditi,
ni srcem svojim ljubav grabiti,
jer dok budemo voljeli i snove svoje snili
vjecno ce Krajina da zivi...

![]()
Pathfinder![]()
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Titanic II![]()
Preporuči temu