Ja moram imati ustedjeni novac,jer kod mene situacija je dosta komplikovana,pokusam uvek da imam barem jednu celu platu da sakrijem,hehehehe,ali ja znam gde ih sakrijem,jbg,ja nemam ovde nikoga,samo mogu na samu sebe da racunam![]()
Ja moram imati ustedjeni novac,jer kod mene situacija je dosta komplikovana,pokusam uvek da imam barem jednu celu platu da sakrijem,hehehehe,ali ja znam gde ih sakrijem,jbg,ja nemam ovde nikoga,samo mogu na samu sebe da racunam![]()
No me toques
Nisam stedljiva osoba..ali se osecam ko poslednje g****...kad nemam negde sa strane nesto...
Ne zbog toga sto ce mi mozda zatrebati nego eto samo nek to tu stoji da ja znam da imam iako mi te pare mozda nisu ni potrebne...
al...zlu ne trebalo...![]()
Ubica mekog srca.
Naučena sam da uvek moram da imam fond za "ne daj Bože". I on se može potrošiti samo ako i nastupi to "ne daj Bože". Par puta mi se dešavalo da se istroši i ti periodi mi nikako nisu bili prijatni.
Smatram da danas niko nema sigurno radno mesto i da uvek moram imati zaleđinu u slučaju da ostanem bez posla dok ne nadjem drugi da ne bih došla u situaciju da se navalim nekom na ledja. Takodje, crni fond mi je i za slučajeve da meni ili mojima pritreba lekar (da ne čuje zlo).
... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....
Nije da nesto stedim, ni ja, ni dragi ali uvek imamo nesto sa strane.Nekako se uvek nadje "vishak'' pa ga strpamo u kovertu u njegov orman (onaj pravo), druga polica, ispod dzempera.Pa kad zatreba, dobrodoslo.
E jos kad bih imala od cega da odvajam za crni fond bilo bi super...![]()
Salim se (mada je za neke ljude ovo tuzna istina,nikako sala), za sada nemam problem da punim slamaricu, nikada ne znas kad ce da zatreba.![]()
Prvo da se resim dugova a onda cu da stedim![]()
''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''
William Wordsworth

Nemamo fond za "one dane". Moj muž bi, možda, i šćeo da ga ima, ali ne mere od mene, raspikuće.AJ VONT IT OL END AJ VONT IT NAU!!! Mislim, znam, ali šta mogu kad...hebem li ga. Eto.
![]()
![]()
![]()
"Toliko je bilo u zivotu stvari kojih smo se bojali. A nije trebalo.
Trebalo je ziveti. "
Zar ima i drukčijih dana![]()
![]()
![]()
U porodici to majka neshto kao chuva pare...
U principu svako ima svoje prihode, pa i svoj stek....
Nisu nas bash uchili da shtedimo... nije se moralo...
U principu imam neki svoj stek koji drzim u banci, na deviznom rachunu ( sve shto drzim kutji odmah potroshim) ..... sad tju da dodam finu svotu od rodjendana![]()
Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!
Kod mene u porodici, dok sam bila kod roditelja nikada se nije stedelo da bi se gomilao novac vec da bi se nesto odredjeno kupilo u kuci...
Sada imam svoju porodicu i uglavnom smo stedeli za kucu, dabi smo je kupili, naravno deca su uvek sve imala....koliko smo mogli toliko smo stedeli, mada moram priznati suprug je vise bio popustljiv prema "njegovim cerkama" ....ali stigli smo do svog cilja ....videcemo kako cemo dalje.....
Preporuči temu