Zavrsili prvo polugodiste sa 5.00
Mislila da to i nije nesto, ipak je 4. razred u pitanju....ali me prekjuce zvao Nemanja i raduje se sto mu Marko ima dvojku iz matematike![]()
Zavrsili prvo polugodiste sa 5.00
Mislila da to i nije nesto, ipak je 4. razred u pitanju....ali me prekjuce zvao Nemanja i raduje se sto mu Marko ima dvojku iz matematike![]()

Ništa joj nije teško. Nekad stvarno imam osjećaj kao da ju iskorištavam.
Recimo, kada perem suđe, uvijek me traži da ona sve opere. Naravno, ostavim joj one najlakše stvari ali prdilica se tad ljuti![]()
Prestani razmišljati o svojim granicama..
Počni otkrivati svoje mogućnosti.

Teško da ću se ikada upisati na ovu temu na način kako je i zamišljena. Pokušavam da se setim šta bih to hvalio kod svoje dece, ali nikako ne mogu da se setim...![]()

mog nonu deca obozzavaju
ima neku magijsku moch nad njima
josh nisam srela dete a da nije u nonu s obozzavanjem gledao. kad je bio manji vishe je voleo da se igra s malima, sad im posveti pet minuta pa se nabije nazad u komp.
i ja ga obozzavam. strashno je promuchuran, duhovit, elokventan kad se bori za svoj interes...simpatichan mi je kad se postidi...sad je kao veliki pa bira shta che da obuche za shkolu pa kad mu kazzem da je dobro sklopio i da je lep on podignje glavu i zakoluta ochima u pokushaju da sakrije radost. trudi se da bude cool al mu ne ide.
ume da odglumi dijaloge iz filmova koji mu se svidjaju. isto ko kicha glishin po pet miliona puta gleda jednu scenu dok i najmanji detalj ne zapamti. najbolji je kad glumi peanuta i jeff dunham-a.
istopim se sva kad mi kazze JurDlavOfMajLajf
i najvolem kad uchimo zajedno istoriju i fiziku i biologiju pa se razbacamo po pbs dokumentarcima i wikipedijama i yutjubovima pa uklapamo slike kako ovo a onda ovo a mozze da se povezze s onim i tako uzzivamo u sajensu....
i kako ume da me pita UatIZit num nums, kad sam tuzzna pa me zagrli i poljubi i sedne mi u krilo u bear hug pa mi dushu napuni.
mnogo sam tuzzan i zaplachem se svaki put kad se setim da chu to sve za par godina da izgubim.![]()
& underpaid......
danas sam premijerno digao 100 kila iz bendza![]()
Kada pored svega sto mi se desava i vec jeste, pogledam njega.....shvatim koliko je sve ne bitno i koliko sa srecna.
Mozda je hiperaktivan, ali u njegovih 16 godina to je extra. Super je djak, pored skole trenira basket, ide redovno u teretanu, ide na casove spasnkog i engleskog, ali jedna lepa vest koja je onako za pohvalu je da je pre neki dan od KSS dobijo zvanican poziv za evropsko prvenstvo kadeta u kosarci.
Tako da smo srecni![]()
Mnoge mrzimo bez ikakvih razloga, a da ih zavolimo, traimo čvrste razloge!

Danas je moja cera polozila ispit, ljubi je mama![]()
bojim se da ce joj preci u naviku da dobija desetke na fakultetu
Tri za redom
Na koga li je?![]()
Moje ujkačino mawecko postalo predsednica društva srpsko finskog prijateljstva, predaje finski u jednoj srednjoj...i uskoro diplomira španski.
Sutra na Prvom programu RTS u 12h..će biti i mala priča o njoj.
![]()
Sivi laje...a karavani prolaze.
Preporuči temu