Moja malecka obiluje raznim doskočicama. Nema te prilike koju ona propusti a da mi ga ne spusti.. Npr. danas ono sa slinčekom..

Moja malecka obiluje raznim doskočicama. Nema te prilike koju ona propusti a da mi ga ne spusti.. Npr. danas ono sa slinčekom..
Prestani razmišljati o svojim granicama..
Počni otkrivati svoje mogućnosti.

stop motion action
scenario, kamera, rezzija by borko
montazza by maski
& underpaid......
Sin danas napravio pizzu![]()

Ko o čemu a ja moram o unucima.
Mlađa frajlica kada se skina za kupanje sedne na krevet i prvo prstićima svojim očisti između svakog prsta na nozi ako nešto zapadne da neupadne u vodu u kojoj se kupa.valda je tako roditelji naučili.Meni je baš suludo,al ajd .![]()
Uskoro ni o meni ni o tebi niko neće pričati niti znati,neki drugi ljudi živet će ovde...mi nećemo nikome nedostajati
Maka je naucila da vozi biciklo...na 2 tocka![]()

Teta u vrtiću je danas pohvalila moje dijete.. Rekla je da pažljivo pazi prilikom priprema za školu (slovkanje, učenje mjeseci i godišnjih doba) te da jako dobro pamti tekstove i jako dobro glumi..
Ah, ljubav moja malena..

Priprema se završna predstava budući da mi malecka kreće na jesen u školu..
Mojoj malenoj su dodijelili još jednu ulogu jer izvrsno glumi![]()
Moj mali djetic se juche prvi put obrijao (nausnice)..... on je sada mamin "veliki dechko"
Pitao me za neku kremu za lice jer ga tatin after shejv peche
ps. ala vreme letiiii![]()

kako da ga pohvalim?
juce je sprejom za kola obojio komsinici cvece.....
da odlepis.....
Tek kada si beskućnik
primećuješ da je sve nečije vlasništvo
i da postoje brave na svemu.

Moja micekica nije niti glasa pustila kad joj je ona krvoločna sestra tražila venu da izvadi krv. Na kraju je izvadila iglu iz njezine ruke i pustila krv iz prsta.
Preporuči temu