E da... Nevreme... Grmi, seva (vreme se menja, a ciganke varoshanke, josh iz sela nema lalalal)...
Elem... Da li gasite rachunare kad je neko nevreme... Ja bome ne... I do sd sam se evo, drugi put opekao, a i dalje ne gasim comp... BudalaDoshao sam u posed jednog UPS-a, samo josh da ga osposobim za rad, i hipi-hura
Anyways... Pre neki dan, opali jedan jedini grom, negde oko pola shes' ujutru... Negde u komshiluku... Ode mi monitor... A ja mal' ne padoh sa kreveta kad je pukloI tako... Sprzhi mi on modem, fikxni telefon, i monitor... Ludo, zar ne
Zato me nije bilo par dana (a i inache ume da me ne bude po par dana :D)
Jel' imate vi neke takve priche, da vam je neshto ciknulo, kao posledica nevremena?

LinkBack URL
About LinkBacks

Doshao sam u posed jednog UPS-a, samo josh da ga osposobim za rad, i hipi-hura 

Citat
ko bi se svega setio. Posle neprijatne situacije jedno izvesno vreme gasim sve kad je nevreme, a posle opet po starom...

Muziku slušam preko kompa, a kada krene da grmi, ja se plašim kao malo dete, i onda spustim roletne i pojačam muziku što više, da ne vidim i ne čujem šta se napolju dešava 

, sada se pouzdam u svoju loodu sreću - da se ništa neće desiti konkretno sa kompom
- koje ignorišem... Dakle - samo bi me elementarna nepogoda većih razmera
naterala da isključim računar.