Strana 11 od 52 PrvaPrva ... 78910111213141521 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 101 do 110 od ukupno 516
Like Tree24Likes

Tema: Imam predlog!

moonlight shadow Avatar od  Lillith
    Član od
    13.10.2006.
    Aktivnost
    19.06.2010
    Zemlja
    Martinique
    Godine
    28
    Slike
    1

Odgovor: Imam predlog!

Citat lav71 kaže: Pogledaj poruku
    konkretno mislim da se otvori deo foruma, gde bi teme bile otvarane po odredjenim delatnostima, npr., tema izbor namestaja, ili izbor izolacije za kuću, ili izbor kućnih aparata i saveti oko njih, ili saveti oko popravke ,kupovine kola, itd....različita iskustva nam uvek mogu pomoći....
    Na forumu Hobi postoji podforum Uradi sam gde vec postoje slicne teme vezane za uredjenje stana
    ''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

Banovan Avatar od  lav71
    Član od
    07.01.2007.
    Aktivnost
    06.11.2009
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    40

Citat Lillith kaže: Pogledaj poruku
    Na forumu Hobi postoji podforum Uradi sam gde vec postoje slicne teme vezane za uredjenje stana
    ...hvala.... ...a za ostale stvari?...ne bi bilo loše da se to nekako grupiše, da svi ti saveti budu na jednom mestu, ne samo majstorski zanati, nego saveti vezani za sve ostalo, zdravlje, putovanja, i eventualna pitanja...

...u principu mi je ideja bila da svako od nas na tom delu foruma otvori temu za oblast u kojoj misli da moze da pomogne drugima savetom vezanom za svoju struku, konkretno, recimo za izbor audio tehnike, televizora, klima, opreme za grejanje, rezervnih delova za automobile, alata....

moonlight shadow Avatar od  Lillith
    Član od
    13.10.2006.
    Aktivnost
    19.06.2010
    Zemlja
    Martinique
    Godine
    28
    Slike
    1

Citat lav71 kaže: Pogledaj poruku
    ...hvala.... ...a za ostale stvari?...ne bi bilo loše da se to nekako grupiše, da svi ti saveti budu na jednom mestu, ne samo majstorski zanati, nego saveti vezani za sve ostalo, zdravlje, putovanja, i eventualna pitanja...

...u principu mi je ideja bila da svako od nas na tom delu foruma otvori temu za oblast u kojoj misli da moze da pomogne drugima savetom vezanom za svoju struku, konkretno, recimo za izbor audio tehnike, televizora, klima, opreme za grejanje, rezervnih delova za automobile, alata....
    Ideja je super,ja sam samo za onaj dio navela da vec postoji a za ostalo sacekajmo admine
    ''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

Vazda gazda Avatar od  Necromancer
    Član od
    11.03.2006.
    Aktivnost
    04.02.2012
    Zemlja
    Serbia
    Blogovi
    3
    Slike
    361

Predlog usvojen i već sproveden u delo.
    VojvodinaCafe - prvi, pravi i jedini vojvođanski portal. Online since 2006.
    Vojvodina nije geografski pojam, Vojvodina je način života.
    Uputstvo | Pretraga | Pravilnik | Kontakt | Like us | Follow us
    Hvala Ti na svemu!

ZOE
    ZOE je offline
    neunistivi zlojeb Avatar od  ZOE
    Član od
    13.12.2006.
    Aktivnost
    juče
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    49
    Blogovi
    10
    Slike
    2

Zamolila bih i dala predlog svim administratorima i moderatorima da se medju sobom dogovore o kriticnosti pojedinih tema. Naime, licno mi se ne dopada poslednji post Lilithkoja je, po meni malo preostro reagovala u svom poslednjem postu na temi "Masakr na Virginia Tech" imenujuci SQUAW. Forumasi imaju pravo da iznesu (bez provociranja) svoje misljenje u vezi neke teme. Ovo isto bi trebalo da se odnosi i na administratore i moderatore koji ucestvuju u istim.

Banovan Avatar od  lav71
    Član od
    07.01.2007.
    Aktivnost
    06.11.2009
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    40

...ja imam predlog da u duhu tolerancije oni koji večito imaju potrebu da misle umesto drugih i nameću svoje kodekse ubuduće to ne čine, i puste one druge da sami misle svojom glavom (kakva god da je) pa makar to bilo i pogrešno.... jer nas prepucavanja uvek dovedu na pogrešan put....

Administrator Avatar od  Lady S
    Član od
    11.03.2006.
    Aktivnost
    09.12.2010
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    29
    Slike
    23

Draga Zoe, mogu da nabrojim više od jedne situacije (ne uključujući današnju) u kojoj si ti reagovala na forumu vršeći dužnosti moderatora. Tema se neće ukinuti, i ukoliko neko nije u stanju da civilizovano razgovara - biće obrisan i kraj priče. Drama je bespotrebna. Ko ne želi da piše na nekim delovima foruma - ne mora i niko ga ne tera. Rad moderatora je moja briga i sama sam sposobna da procenim da li neko radi dobro ili ne, tako da bilo koji komentar članova o radu moderatora - neće biti uzet u razmatranje, jer i sama imam dovoljno mozga da procenim da li je nešto u redu ili nije.

Citat ZOE kaže:
    Forumasi imaju pravo da iznesu (bez provociranja) svoje misljenje u vezi neke teme.
    Tačno. Takođe, forumaši treba da se pridržavaju teme i da nakon prilično blage i diskretne opomene supermoderatora prime k znanju to što im je rečeno.

Ovo isto bi trebalo da se odnosi i na administratore i moderatore koji ucestvuju u istim.
    Moderatori i administratori vrše svoju dužnost i na ovom forumu najčešće reaguju poprilično blago, ukoliko ima nekoga ko to sluša. Ukoliko neko ne sluša, potrebno je reći malo glasnije.

Kraj priče.

BitterSweet Avatar od  cicka
    Član od
    15.05.2007.
    Aktivnost
    04.08.2007
    Zemlja
    Serbia
    Godine
    28

Posle ova zadnja dva - tri posta se i plasim nesto predloziti da ne bih dobila po tintari ali aj' sto treba da budne nek budne...

Htela sam pitati da li je mozda, pametno odn. zanimljivo, posto vidim da ima jako puno clanova koji se zadrzavaju po nekoliko sati na forumu (i sama sam deo njih), da se otvori mozda forum koji bi sadrzao blogove korisnika. Ako se ne bi zamlacivali nekim preteranim opcijama i mogucnostima, to bi mogao biti jedan forum sa otvorenom temom za svakog korisnika ko zeli da pise ponaosob i ne bi bilo potrebe da se otvaraju multiple teme za svaki post.

Eto...ne znam koliko je pametno i ne znam koliko je potrebno truda da se ovo sprovede u delo ali mislim da bi bilo zanimljivo, eto ja bih bila prva koja bih citala online dnevnike mnogih korisnika.

Unapred hvala na odgovoru...
    Osmeh Je Kriva Linija Koja Ispravlja Sve Stvari

Domaći Avatar od  Jolly_walker
    Član od
    20.05.2007.
    Aktivnost
    02.04.2009
    Zemlja
    Serbia
    Blogovi
    6

Citat cicka kaže: Pogledaj poruku
    Posle ova zadnja dva - tri posta se i plasim nesto predloziti da ne bih dobila po tintari ali aj' sto treba da budne nek budne...

Htela sam pitati da li je mozda, pametno odn. zanimljivo, posto vidim da ima jako puno clanova koji se zadrzavaju po nekoliko sati na forumu (i sama sam deo njih), da se otvori mozda forum koji bi sadrzao blogove korisnika. Ako se ne bi zamlacivali nekim preteranim opcijama i mogucnostima, to bi mogao biti jedan forum sa otvorenom temom za svakog korisnika ko zeli da pise ponaosob i ne bi bilo potrebe da se otvaraju multiple teme za svaki post.

Eto...ne znam koliko je pametno i ne znam koliko je potrebno truda da se ovo sprovede u delo ali mislim da bi bilo zanimljivo, eto ja bih bila prva koja bih citala online dnevnike mnogih korisnika.

Unapred hvala na odgovoru...
    Što se mene tiče ja se slažem! Mada još nisam sve teme pregledala... ali evo sad ću; malo po malo pa ću vas stići

Vazda gazda Avatar od  Necromancer
    Član od
    11.03.2006.
    Aktivnost
    04.02.2012
    Zemlja
    Serbia
    Blogovi
    3
    Slike
    361

Blog je u planu još od vremena kada se pojavila vest da će izaći skripta koja je kompatibilna sa ovim forumom.

Postoji mali milion blog skripti, ali ne želimo da ih postavimo jer zahtevaju ponovnu registraciju korisnika (iz razloga što nisu kompatibilne sa ovim forumom), a takođe ne želimo ni da pravimo blog-podforume.

Čim izađe dotična skripta, odmah će biće postavljena, jer želimo da svim članovima sajta VojvodinaCafe maksimalno izađemo u susret i pojednostavimo korišćenje istog.

Hvala na predlozima.
    VojvodinaCafe - prvi, pravi i jedini vojvođanski portal. Online since 2006.
    Vojvodina nije geografski pojam, Vojvodina je način života.
    Uputstvo | Pretraga | Pravilnik | Kontakt | Like us | Follow us
    Hvala Ti na svemu!

Slične teme

1. Imam gliste u stomaku
    Autor dopii u forumu Zdravlje
    Odgovora: 8
    Poslednja poruka: 21.05.2011, 22:48
  2. Ja imam talenat
    Autor DrinChe u forumu Televizija i ostali mediji
    Odgovora: 12
    Poslednja poruka: 19.02.2010, 17:16
  3. Predlog Zakona o bezbednosti saobraćaja
    Autor silvia u forumu Spomenar
    Odgovora: 60
    Poslednja poruka: 31.05.2009, 18:24
  4. Hitno !!! Predlog Nvo Za Unistavanje Kinologije !!!
    Autor Alexander 37 u forumu Spomenar
    Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 16.11.2008, 19:19
  5. Predlog za ukidanje prestupnih sekundi
    Autor Galahad u forumu Nauka i tehnologija
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 20.11.2007, 10:39

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge