Opet sam ti u kafani, mene bez nje ništa nema
Tu su moje lude noći, nikad nisam u samoći,
Hej kafano, moja rano...Samo na www.VojvodinaCafe.rs - Muška kafana,
Bircuz koji radi 25 sati dnevno!
sve svoje fantazije pretvaram u realne dogadjaje, nije uvek kao dok su samo u glavi, ali nekad i prevazidju sva moja ocekivanja
![]()

Seksualne fantazije? Naravno. A ko ih nema? Dok nisam otišao u švalersku (doduše prevremenu) penziju (tu i tamo odradim neki poslić honorarno) i dok sam bio jeftino muško meso
, bio sam poznat kao putujuća eroteka
, naravno i zbog maštovitih seksualnih performansa odnosno visoko erotskih intervencija u prostoru (obično krevetu), vremenu, konverzaciji i ukupnoj atmosferi...
(Jbt, al sam mu ga dao. Nema šanse da mi neko poveruje
)
Opet sam ti u kafani, mene bez nje ništa nema
Tu su moje lude noći, nikad nisam u samoći,
Hej kafano, moja rano...Samo na www.VojvodinaCafe.rs - Muška kafana,
Bircuz koji radi 25 sati dnevno!

imam
ali to nisu fantazije koje su teske za ostvaritimissim, ono sto nije ostvareno, na tome se radi..
![]()
Ooooooo.. on me juuuriii..
p' sta ja znam....
analni fisting????
![]()
lako je biti lud al' je tesko to izdrzati
Naravno da imam seksualne fantazije, moja najveca fantazija je da imam analni seks sa svojom vrsnjakinjom na velikom stadionu, a da stadion bude ispunjen do poslednjeg mesta i da svi navijaju za mene i da vicu gol gol....daaaj goool![]()
Nemam. Ne volEm experimentisanje, generalno ne volim mnogo da fantaziram ni u zivotu a kamoli u seksu.![]()
imala nocas jednu.....odavno nisam sanjala tako lepe snove..steta da ostane neostvarena.....![]()
dreamhunter...
Preporuči temu