Za sve po malo...
Uglavnom kad mi trebaju neke informacije, dosta mi je lakše ovde naci...naročito kad su to informacije iz susednih nam zemalja...
Naravno, i komunikaciju sa meni udaljenim ljudima...pomalo kuckanje na forum...i to je to...![]()
posao
informisanje
upoznavanje/komunikaciju
dopisivanje
igranje
za sve po malo
Za sve po malo...
Uglavnom kad mi trebaju neke informacije, dosta mi je lakše ovde naci...naročito kad su to informacije iz susednih nam zemalja...
Naravno, i komunikaciju sa meni udaljenim ljudima...pomalo kuckanje na forum...i to je to...![]()
Za sve po malo..Uglavnom za kuckanje po forumima, upoznavanje novih ljudi.
Misljenje je ko i dupe...svako ima svoje.

Za sve pomalo.Pregled profesionalnih dostupnih tema, za lutanje bez veze, pa uvek nesto zainteresuje. Vise puta na pretrazivacu ukucam neku kljucnu rec, za oblast koja me interesuje, a pojavi se nesto iz totalno druge oblasti, pa odem tamo i eto interesantnosti. Za mene koji zivim u seoskoj sredini, gde su u zimskim uslovima sadrzaji svedeni na nulu, internet je prozor kroz koji iz tople sobe, mogu da ostvarim mnogo dozivljaja.
Najcesce za kontakt sa porodicom, prijateljima - posto smo se rasuli na sve 4 strane sveta. Takodje, za informisanje.
Zivim po svome.......
Prvenstveno se informišem o svemu onom što me zanima,što ne znam i što mi je potrebno za posao ili bilo koju drugu sferu u životu,zatim sledi dopisivanje sa dragim ljudima koji su rasuti duž čitave zemljine kugle.Naravno,tu je i VC forum,počelo je sasvim slučajno,a sada provedem i po pola dana ovde![]()
I may not be perfect but I'm always me

Uglavnom za informisanje, a u poslednje vreme i za ... khm... download.![]()
Carpe diem
Komunikaciju....![]()
za sveeeee......od pisanja domaceg zadatka doooo ....za sveeeee......![]()
![]()
Kao i većina - za sve pomalo!![]()
Za posao i Vojvodina Cafeu radno vreme...
Za zabavu - kad stignem kod kuće.
Ne biti mrtav nije što i biti živ.

Identično i kod mene. Dosta prijatelja i rodbine je daleko tako da nam internet, pogotovo Skype, dođe kao odličan vid održavanja veze.
U poslednje vreme sam počela i novine da čitam na netu.
A VC?![]()
![]()
Što sam duže ovde, sve mi se više sviđa.
Ponekad kada pogledam na sat prosto ne mogu da poverujem koliko je vremena prošlo, a ja još uvek "kafenišem".
![]()
![]()
![]()
When life hands you lemons, ask for tequila and salt
Preporuči temu