mozhda iz chiste znatizhelje.. ilii potrebe.. ili je uvidjela da se dechko zapalio.. ili je samo htjela razbiti svakodnevnicu.. ili od svega toga po malo.. nisam chak ni sigurna da li ga je voljela.. mislim da joj je bio jako drag.. a i svidjalo joj se to shto ju je uveo u svijet knjiga, a da to uopce nije ochekivala.. ali nisam bash sigurna da je s njene strane postojala ljubav.. mozhda se i varam.. da joj je stalo do djechaka, jeste..
ima jedan dio, u drugoj polovici knjige, kad djechak ode kod oca da ga posavjetuje shta da radi u vezi sudjenja.. da li da ide kod suca ili ne.. da li da pricha sa optuzhenim ili ne.. dobila sam dojam da mu je otac sugerirao kroz njegov mali govor da sa sucem ne treba prichati.. chak shtovishe da zapravo nema ni pravo da pricha sa sucem u vezi optuzhenog.. na shta je Michael odahnuo.. ili je Michael chuo ono shto je htio chuti, da mu otac to zapravo nije sugerirao.. zashto nije otishao da pricha sa Hannom? iz straha? zbog neke svoje sebichnosti? ili jednostavno nije imao snage da se suochi sa Hannom, "novom" Hannom koju on zapravo nije ni poznavao?

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

(izvinjavam se onima kojima se svidela, ovo je moje misljenje).
I cemu epizoda sa kartarosima u kafani?? 

Preporuči temu