I ja isto takonattydread kaže:
![]()
Misilm da je razlog u filmu Leptirica koji sam gledala kad sam bila mala...![]()
I ja isto takonattydread kaže:
![]()
Misilm da je razlog u filmu Leptirica koji sam gledala kad sam bila mala...![]()
“Ability is what you’re capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.” Lou Holts
Ponekad pomislim da sam muski primerak,jer nemam taj 'zenski' usadjeni strah od insekata i slicnih gmizala.
Mis'im ne volem ni ja da vidim pauka i co. ali nisam nesto u strahu od istih.Drug me je upozorio da kad je raspalim sa papucu ili sta vec,dobro operem djon iste,kako ne bi bile bubice u rasejanju...to kaze ima u neku enciklopediju
![]()
Jedino cega se grozim su slepi misevi leti na moru..uz svetiljke.Moj bivsi mi je usadio taj strah i redovno smo bezali kad prolazimo pored fenjera...jos mi je napric'o da moz' da mi zapetlja kosu i tako,pa se zdravo mlogo bojim![]()
bojim se jedino mrava brrrrrrrrr

Ja se prosto uzasnem kada vidim pauke,fuuuj!!!Mislim,ne bojim se ja njih,nego su mi tako odvratni![]()

Ja, pravo da vam reknem, vrištim!!! Ponekad se desi da se ne parališem od straha. E, tad pobegnem.![]()
Ne,nimalo.Nisu mi nesto ni drage pa se trudim da se izbegavamo.A od gmizavaca,recimo,bezim![]()
I may not be perfect but I'm always me

Mrzim bube i bubice....a posebno ne volim kad seckaju po menito nikako
Ja sam maslačak ...!
...pa ja vec skoro navikla na njih.....nikako da se otarsim od ove spanske bube..pojma nemam kako se zovu....cucaracha....nesto slicno na engleski...probala sam svakojake otrove,ma nista,zgrada je vec dosta stara,a i vec su navikli na otrove,jedino jos nisu navikli na papuce,i novine....
![]()
No me toques
Ja obozhavam bubice![]()
Skoro sam jednu vako ufatio u kadi![]()
![]()
Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala
Preporuči temu