Po tome sto se nikad nisam posvadjao sa svojom 2god starijom rodjenom sestrom. (Ja sam sebi jos uvek jedno veliko dete koje mozda malo zrelije razmislja nego li sto je nekad).![]()

Po tome sto se nikad nisam posvadjao sa svojom 2god starijom rodjenom sestrom. (Ja sam sebi jos uvek jedno veliko dete koje mozda malo zrelije razmislja nego li sto je nekad).![]()
................... http://s3.bitefight.rs/user/bite/90221

Ispijanje sedevite do stadijuma nevidljivosti. Pas Arči, i kako kaže pero_M šareni mačak Marko
. ''Krađa '' ne samo trešanja već i ringlova i ostlog '' zabranjenog voća ''
... Preskakanje kanala i igranje igre '' Gusak u kanalu ''
Lastiš: '' Olimpijade, mleko, čokolade '' ... Razbijanje izloga po zilioniti put u žaru borbe '' Između dve vatre '' . Trka do iznemoglosti
.
( Više sebi neću da postavljam pitanja odakle Kikiju toliko energije)
Da... Mama... Verovatno kao i većina mama... ali moja mama
![]()
![]()
Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

..samo po dobrom..
Obitelj fenomenalna, bez nekih trauma, velikih kikseva, puno putovanja, druženja, ljubavi i radosti.
Sve loše je ostalo negdje u zadnjem kutku mojih sjećanja koje nemaju šanse da isplivaju na površinu jer se beznačajne i ne vrijede ponovnog sjećanja.
Ali.. Da, eto, kad pišem o tome. Tttt, loša sjećanja? Longete, gipsevi, zavoji itd. Samo mi je falilo da strgam vrat i tada bih s ponosom mogla reć 'sve sam strgala što se strgati dalo.'![]()
Prestani razmišljati o svojim granicama..
Počni otkrivati svoje mogućnosti.

Detinjstvo pamtim po letima provedenim kod babe i dede sa braćom i sestrama od tetaka. Čim bismo se raspustili, već sledećeg dana bismo bili kod babe i dede. Uvek nas je bilo najmanje četvoro, a najčešće šestoro dece, što bi rekli "sve jedno drugom do uveta". Diiiivno smo se provodili.
Ta leta mi ostaju kao nešto na šta uvek pomislim kada se setim detinjstva!
When life hands you lemons, ask for tequila and salt
... po velikim stolicama na koje sam se teşko penjao ...
i velikim ljudima![]()
i drugu Titu kad je prolazio kroz NS a nas vodili
da bacamo cvee na put ...![]()
Ko je za jednu voznjicu

...ljubavi. Ususkanosti. Plavom. Zelenom. Oblacima. Mojim nanama (kojih vise nema). Dedi (koga vise nema). Potoku. Psima. Golubovima. Osecanju slobode. Ljubavi,opet. Toplini. Divljim jagodama. Grozdju. Chichku. Maslacku. Kisi. Blatu. Snegu. Promrzlim prstima. Ljubavi.

Komadosimakoje smo seka
i ja
oformile (u biti ona ali ja sam tu kao priljepak), zatim po našem hvatanju guštera na groblju, skakanje s zidina
i penjanje na drvo, sanjkanje na brdu, igranje gumi-gumija, treninzi, zajedništvo, ljubav, pijanke
..
Prestani razmišljati o svojim granicama..
Počni otkrivati svoje mogućnosti.
Lovu na ... Dom-Squirrel%206-11-05[1].jpg
Ko je za jednu voznjicu
Djetinstvo pamtim posvacemu.Po dore i lose strane.Pamtim kako dete su me tukli ali sam bila mala ali kad sam porasla nijedan decak nije smeo da me tuce nisu ni mogli suprostavljala sam se sa onima sta sam bila u sukob sam bila daleko posilnija ali kad sam bila tinedzerica nisu mi dolikovale takve stvari i uvjek cu pamtiti kako su me tukli ali tesi me po mnogo vremena vratila sam za sve uvrede.Secam se ljepim stvarima ali to he mogu zaboraviti.A za zenska bica nije bilo problema mogla sam svaka sa nadvladujem.Od tada sam cvrstija i mogu da se suprostavljam na svakom problemu.Dakle nekad i zlo ima svoje pozitivne osobine.

Lepu stranu detinjstva pamtim po zabavistu,a ostalo detinjstvo sam proveo u ratu pa se ne bih bas secao tog vremena!![]()
TO SAM JA !!!!