znachi, vako! moram negde da se istresem. ne bi da idem do komshinice jer ni noj muchenici nije lako s onim magarcom. shta da joj kazzem?! "jel to mozze malo tishe?", "koj mu je kurac, mila moja?!", "a shto ga ne ulemash od batina?", "ochesh da ga dash meni na par dana da vidish kako vishe neche da urla?"... ima li smisla uopshte da joj stajem na muku....
mali ima tri-chetri godine i sve te tri-chetri godine urla kao .... kao.... kao.... ...nemam poredjenje.... kao magarac!
prvo su bile redovne seanse urlanja pred spavanje. neche da spava. i kod njega nema onog perioda jecanja i cviljenja. ne! on je neumoran! u stanju je da urla sat vremena nesmanjenim tempom.
onda se vechernja seansa proshilila za seansu u pola 11 ujutru kad baka dolazi po njega. ista pricha. dranje iz sveg glasa i iz sve snage. ono dechje histerichno sa povremenim srchanim udarima i to.
to je trajalo tako do pre mesec dana kad je krenuo u vrtich. sad se seansa u pola jedanest prebacila na pola devet. malopre je imao predstavu: "nemoj mama mooooooolim teeeeeee!!!!! neeeeechuuuuuuu !!!! bichuuu dobaaaarrrrrr!!!! idem spavaaaaaam!!! mamaaaaaamaaaamaaaaa moooolimteeeeeee maaaamaaaaaa!!!!!"... i tako.... uzzas!!!!
pri tom mamu nijednom nisam chula da je povisila glas. nisaqm chula u tim njegovim scenama da ga je udarila ili bilo shta u tom fazonu. ona je doktor i muzz joj je doktor i sigurno da imaju neku drspok filozofiju vaspitanja dece. ima i drugo dete, cherkicu od godinu dana koja je skroz cool. dete se ne chuje. kad je sretnem napolju mala se smeje guche... normalna.
koji je njemu qrtz?!
jel proshli zzivot zavrshio na elektrichnoj stolici pa je umro istraumiran?!
ima li tome kraja?!
u kakvog li choveka taj niche?!
ne znam kakvu mu sve odmazdu nisam jutros smishljala. lezzim gledam u plafon i mislim se -
odvela bi ga u planinu i urlala njegovim tonom dok mu bubne opne ne popucaju!
snimala bih ga dok ura pa bi mu onda pushtala te snimke kad spava ili kad se najsladje zaigra ili kad gleda crtache.
...kreten!

LinkBack URL
About LinkBacks

.... kao magarac!

Odgovor sa citatom

ali na neki suptilan način. 

....dushu joj je uz'o.

Preporuči temu