& underpaid......

Pa u takvom slucaju ne bih ja tu nesto pravio taktike , kontrole, strategije ,
pracenja , provere , kontrole..detektivi..Milana Tarota konsultovao...
Samo je pitas i znacajno pogledas u oci ( po mogucstvu pogled br. 6 )
Ja tako pitao : je li jesi ?"
Ona kaze : " Nisam "
I meni odmah lakse.
Iskrenost i Poverenje.![]()
Hej Joe...Supercalifragilisticexpialidocious !
Ja sam pristalica onog maskinog "insekTa". U nekom dugom nizu godina moj vučji instinkt je UVEK zvonio "na uzbunu"...čak i kada je "sve bilo u povoju" (tj. kada je tek postajala svesna...da taj drugi...ima "ono nešto"
).
Što se tiče bigrančerovog posta...ne hvala. Jer...mali milion puta sam bio u većem ženskom društvu i ni jednu nisam čuo da drugačije kaže sem "poriči po svaku cenu"
. Ja sam koristio pitanje "Imaš li šta da mi kažeš" i to kada sam već imao "adute" tj. znao neke činjenice. Svakoj sam davao šansu da bude iskrena, ona koja je i tada pokušala da se igra "žmurke" videla bi mi leđa u pola njenog "maglenja".
Nego...o temi:
- Treba obratiti pažnju na neke postupke partnera koji su , odjednom, nešto što "iskače" iz svakodnevnih, dotadašnjih. Pod tim mislim na suviše česte pozive sa posla (opet su zabrljali pa im trebam), na "napad" prečestog održavanja lične higijene (odjednom mu treba više čistih košulja, češće se brije, nabavlja dezodoranse i after shave), na promene izgleda (odjednom mu dunulo da vežba, menja frizuru..), na izbegavanje "bračnih obaveza" (premoren sam dušo...mnogo radim
), i na sve češće SMSove u neko "sitno vreme"
.
Moja lični savet je...da najveću pažnju obratite baš na ono što vam u izlaganju kaže "usput", tj. kao nevažno i skoro na samom kraju.
Sivi laje...a karavani prolaze.
Prvo sam se slatko nasmajala uvodnom postu, a onda sam se ozbiljno zabrinula. Da sam ja kojim slučajem muško, i da mi moja draga broji veš, da mi viri u telefon, da me prati kao FBI ili CIA ozbiljno bih se zapitao da li je "napad najbolja odbrana?"
Aman ženkse pustite vaše partnere da dišu. Ne dahćite im za vratom. Ne vezujte ih kratkim lancem...Smučite im se. Ako vas voli, i ako je to prava ljubav, pustite ga da malo odmori oči ponekad, pustite da uživa u tome kako je još uvek privlačan nekoj osobi suprotnog pola..Ne umire se od toga..
Ja isto brišem moje sms....I tuširam se posle posla....i svašta od gore navedenog radim...jel to znači da se švaleram?![]()
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║

tako je, brate!
nek BRE dishe(m), nek prcne(m) neshto i sa strane pa i ako dete dovuche(m) kuchi shta ima veze! sva su deca nasha! pa nechemo se valjda zbog toga ubijati! nek boleshtine ne donosi(m) a za decu ko te pita, jel da?!ako cheljad nisu besna kucha nije tesna.
pa valja se ponekad da se proluftira(m), da se sujeta malo osvezzi, da se pokupe komplimenti, da se dokazze(m) i na tudjem terenu. to je zdravo i za psisu korisno.
sam' opushteno![]()
& underpaid......
nisi me razumela...ali nisam ni očekivala...Ono što sam htela da kažem je sledeće:
-Ne budite posesivni, nisu muževi vlasništvo.
-Budite nasmejane, budite lepe, nemojte se zapustiti
-Nemojte čantrati...
-Nemojte ih uhoditi...
Budite im ljubav i prijatelj i nikad neće požaliti što je baš sa vama i nikad neće poželeti ništa sa strane.
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
A - A
Tema nije "kako spreciti - lechiti" (tu zamerke nemam)
Tema je da zhene imaju svoje "metode" (na stranu sto im pojedine metode ne sluzhe na chasti)...
Zhene koje nemaju razloga za brigu, nece im ni padati na pamet da rovare, preturaju, njuskaju itd ..... O takvim ovde i nije rech!
One koje sumnjaju.....kojima intuicija, mali signali, crvene lampice, svetle da nesto nije u redu - sta preduzimaju da se uvere?
Ja bih iznaJmila privatnog detektiva (prvo)...
A posle i mafiJu
...kad vec pitas explicitno....![]()

Ako vec vara, neka to radi gospodski i na finjaka da ne saznam.
A znaci ...
Mislim da svaka zena to oseti.
Pitanje je samo da li otkrije u samom startu ili kasnije.
Ali to su nijanse samo.
Ne, ne bih bacala pare na privatne detektive i tarot vracare
Usavrsila bih sve te tehnike, ocas posla da mu vise ne bi napamet palo da pomisli na nesto slicno![]()
Preporuči temu