Svaki dan imati odnose. Onog dana kad vas odbije, znaci da vas vara![]()
![]()

Svaki dan imati odnose. Onog dana kad vas odbije, znaci da vas vara![]()
![]()
Ooooooo.. on me juuuriii..

moj tata je va'ro moju mamu vrlo chesto.... toliko da je nakon izvesnog broja godina prestao da se mnogo brine oko skrivanja.... to je valjda mamu posebno razjarilo te je jednom odluchila da ga suochi sa svojim "saznanjem" ... (sav poteban info je dobila od mene. kako se gospoja zove, gde zzivi, kad je otishao kod nje, kako izgleda...etc).... te je tako na to susretanje povela i mene (da joj drzzim strah valjda)... i dan danas se smejem kako je bila smeshna i glupa u toj situaciji....
... daklem, ako mislite davas vara verovatno ste u pravu te se nemojte blamirati i praviti od sebe debila no lepo put pod noge osim ako ne nadjete $u$tin$ki razlog da zazzmurite.
& underpaid......
"Ne dam, ne dam
reci drugom da te trebam,
Ne dam, ne dam
moja siiii..."
Ovo samo delić pesme od Invazije..podstaknut biserom "pa da se druga ovajdi". Btw....moja maxima je uvek "dame biraju"...tako da je džabe da se jedimo.
O temi:
- Zar niko da ne primeti da je tema postala aktuelna tek sada kada je granulo proleće ( mslm....ono sve pupi, raste...i tako to) ?
Sivi laje...a karavani prolaze.
Sivi laje...a karavani prolaze.

Postoje neki mali signali...
Skoro svakodnevni izlasci bez posebnog razloga.Samo se izgubi....
Najveca vlast je vladati sobom.

Citajuci uvodni post bas sam se nasmejala, jer sam nasla puno toga sto moj muz radi, a ja dosad nikad nisam sumnjala u njega.
Oduvek brise pozive i sms poruke (koje doduse i retko pise). telefon mu je na vibracije, odlazi na posao po nekad vanredno (takav mu posao). sto se higijene tice, nikad nije promenio navike iz mladosti (redovno tusiranje, brijanje, cisti ves itd).
Da li to znaci da sam prevarena?
Nekome mozda da. Ali meni ne.
Mi jednostavno tako funkcioniramo.
Poverenje.
Ni on meni ne dira mobilne, laptop, tasnu. niti me ispituje sta to radim dok kasno uvece kuckam na netu, ni zasto sam danas recimo odlucila da se bas doteram kad idem na posao ili javim da cu nakon posla na kafu s drugaricama itd.
Jednom zezajuci se s drugaricama na ovu temu jedna nam dala savet:
11. Uvek daj mu da obuce donju majicu naopacke. A kad se vrati proveri dal je jos uvek nosi kako si mu je dala
Ne pada mi napamet da radim bilo sta sto je ovde navedeno.
Istina se uvek sazna (pre ili kasnije). Oseti se - sto rece Bella
Mada postoje i zene kojima nije potreban povod ili da im se upali crvena lampica - kako bi pocele da istrazuju, vec one su toliko opsednute time sto non stop traze dokaz.
Sto rece jedan drug - ona (o devojci je rec) me naterala da je prevarim. Vise mi je zdosadilo njeno njuskanje, pracenje, ispitivanje....![]()
Poruku je izmenio Bombica, 29.03.2010 u 00:13
I am good, but i'm not an angel. I do sins, but i am not a devil.

Ako u partnera toliko nemate poverenja da mu njuškate odeću, prekopavate džepove i špijunirate pozive i korišćenje interneta - recite doviđenja. Uštedećete živce sebi i njemu, nesrećno detinjstvo potencijalnom potomstvu i, u perspektivi, pare za brakorazvodnu parnicu.
Ako ste već zaglibili po nekom od pomenutih pitanja, žalim slučaj.![]()
uzmi fino lavor vode...
sačekaj domaćina da se vrne iz pjace - pardon - 'posla'..
skini ga svoga ka' tifusare onomad pred zaprašivanje..naćeraj ga da jajcima klekne u lavorče - ka' u čučavac..
ako plivaju biće belaja (supu je prosuo meso doma donio), a ako mu potonu, dobar ti je bio, potapši ga ka' konja poslije trke...
'Ako vam se neka ptica posere na glavu, obrišite se diskretno i pravite se ludi, kao i uvek kad su vas posrali.' - čika Dušan Radović

Ja nisam niti cu njuskati po stvarima.Ne samo da je to stvar poverenja vec bi se jadno osecala.
E sad da postoje znakovi koji ukazuju na prevaru,postoje.
Da li cemo reagovati,necemo,zazmuriti na jedno oko,precutati,reci ili otici i napustiti....to je stvar izbora i procene.
Najveca vlast je vladati sobom.
Preporuči temu