A da probas da ih upoznas, pa posle kukas?Kako da zavolim njegovu decu?
Sta sad, jel vase il tvoje djete? I naravno da ce im spremit sobu i sve, kako bi se osjecali dobrodosli i kako bih osjecali vasu kucu kao svoj dom. Isto si ti napravila i pripremala za svoju bebu. Gdje je problem?
Kako te bona nije sramota? Trosis pare za vase djete, kupujes stvari.. a u drugu ruku smeta ti sto on trosi pare na SVOJU djecu. Pa zamisli da neko ovako misli za tvoje djete. Boj se ti da ti muz nikad ne sazna za ovo jer ces dobit nogu u guzicu pre no sto ces uspjeti izblebetat da ti njegova djeca smetaju. Ta djeca su njegova krv i zapamti bili su tu prije tebe i bit ce POSLE tebe. Pa ti vidi.Bojim se da to materijalno necemo izgurati jer oboje otplaćujemo kuću na kredit koju smo digli na 20 godina.
Znaci problem uopste nije u tome da ti ne mozes il ne znas zavolit njegovu djecu, vec NECES. I to je ogromna razlika. Sebicno do Boga milog, ako ocekujes od njega d ace zbog vaseg djeteta zapostavit djecu iz prvog braka. Izvini ali vidi ti se da nemas svoje djece (jos) jer sumnjam da bi ijedna majka ovako sramotno razmisljala.Ne volim što se ovako osećam, čini mi se da volim svu decu ali samo ne i njegovu.
Volela bi da gledam optimističnije na to ali bar za sada ne mogu.
Jesil ikad pomislila kako je njima dvoma? Kako se oni osjecaju jer ce odjednom promjenit drzavu, mjesto, ''roditelje'', prijatelje i sve ostalo a tek im je 6/10 godina? Kad je tebi to takav problem i dilema, zamisli kako je tek njima. Vjerovatno ne znaju ni sta ocekivat, ni sta ih je snaslo, ni sta ce se desit.. a to je puno problema i razmisljanja za malu djecu jer nijedno djete ne bi trebalo da razmislja o takvim stvarima, vec da zivi i prozivi ljepo i bezbrizno djetinstvo.Neko me je pitao za godine, mala ima 6 a mali 10 godina.
Izvini stvarno, al ne razumem kako moze (‚buduca’) majka, koja pod srcem nosi djete razmisljati ovako sebicno i glupo. Da si moja otjerala bi te u tri lepe p.m. pa poslje razmisljaj sta i kako. I jako mi je zao tvog djeteta jer ce imat ovakvu majku.
Ne bih nista rekla da si ti tu djecu upoznala, dala im sansu koju nisu iskoristili il bilo kako zahebali (i to se desava) pa da posle ovako pricas, al da ih nisi ni upoznala.. svasta.. sakrij se bona pod neki kamen i ne izlazi.
Nadam se da se ovo nikad u zivotu nece desiti tvom djetetu jer znas kako kazu.. djeca placaju za 'grjehove' roditelja.
Danas sam pocela citat ovu temu pa sam odustala jer mi je bila muka, sad dok sam pisala odgovor.. tresem se ko prut, bjesna sam i ne mogu da vjerujem da jedna odrasla osoba i to jos zensko razmislja ovako.
Nije ni cudo sto ovaj svjet ide u qrac.

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

ako se ne varam tvoje pitanje bilo *Kako da ih zavolim*?
njegova deca ti smetaju a nisu ni dosla.

o'ladi malo togA kalašnjikovA.. ne pucaj toliko po njoj. (
)
tako i razmišlja.

Deca jesu njegovi delovi, i ako nisi u stanju da i njih prihvatiš u paketu, bilo je/bi najbolje da odbaciš ceo paket. Džaba ste krečili.

Preporuči temu